Автор |
Съобщение |
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 19:25
Човече,припомни ми че отдавна не съм хапвал нищо по-екзотично.Благодарение на това,че баба ми е живяла няколко години заедно с дядо ми в Ирак,си похапвам някои манджи,за които моите познати дори не са чували Което ме подсеща,че трябва да я изнудя да приготви нещо такова(примерно къйме).Но така де,ако не си почнал да ядеш още,да ти пожелая добър апетит^^
П.С. Не можеш ли да ми метнеш две три куббита по пощата или скайп
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 19:36
The Heart of Hearts написа: Приятелю Xayzer след като му направиш банерите на Д-р Джоунс и ако ти остане време би ли направил един банер със тази картинка ... И да гласи нещо от типа The Mind is the Ultimate force
Ето го и твойто. Не мога да кажа, че стана много добре, но снимката не беше особенно подходяща.
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 19:48
NeO_Zealot написа: Човече,припомни ми че отдавна не съм хапвал нищо по-екзотично.Благодарение на това,че баба ми е живяла няколко години заедно с дядо ми в Ирак,си похапвам някои манджи,за които моите познати дори не са чували Което ме подсеща,че трябва да я изнудя да приготви нещо такова(примерно къйме).Но така де,ако не си почнал да ядеш още,да ти пожелая добър апетит^^ П.С. Не можеш ли да ми метнеш две три куббита по пощата или скайп
Ще ги сканирам със скенера и ще ти ги пратя по нета
А я кажи какво е това "къйме", защото в почти всяка Арабска държава едни и същи манджи са с различни имена, сигурно аз я знам под различно наименование (Иначе къйме на Арабски си означава Къйма на Български) А куббите как ги е правила баба ти? Пържени или варени?
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 20:01
Ами аз от тебе разбрах,че можели и варени да се правят Ще я запитам,че ми е интересно как ще станат като се сварят.А иначе къйме-то представлява една тенджера с ориз(оцветява се в жълто с една подправка,забравих как и беше името) и още една тенджера,в която е соса-леблебия със кайма.Най-лошото на тези манджи е,че винаги след ядене,почват да ми се въртят едни мисли в главата за наднормено тегло
Предлагам да си отворим кулинарна тема
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 20:16
NeO_Zealot написа: Ами аз от тебе разбрах,че можели и варени да се правят Ще я запитам,че ми е интересно как ще станат като се сварят.А иначе къйме-то представлява една тенджера с ориз(оцветява се в жълто с една подправка,забравих как и беше името) и още една тенджера,в която е соса-леблебия със кайма.Най-лошото на тези манджи е,че винаги след ядене,почват да ми се въртят едни мисли в главата за наднормено тегло Предлагам да си отворим кулинарна тема
Да, знам я тази манджа.
А подправката би трябвало да е куркума, тя също я слагат в шкембе чорбата арабите.
А за варенето - ами стават малко като Руските пелмени, само дето пелмените се правят от обикновенно тесто.
А в пълнежа нещо по-специално да е слагала баба ти? Аз слагам (по оригиналната рецепта) към каймата, бадеми и зърна от нар, магданоз, лук и подправки.
И аз казвам да отворим кулинарна тема
БТВ, искаш ли да те заразя с едно банерче по твой избор?
_
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 21:25
За THE KING OF TIME
За Nocturno
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 21:43
Много добри са станали само пак да те питам - какъв шрифт използваш и размера(въпреки че тва второто не е особено от значение и сам ще се оправя с него)
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 21:51
Nexus написа: Много добри са станали само пак да те питам - какъв шрифт използваш и размера(въпреки че тва второто не е особено от значение и сам ще се оправя с него)
Шрифта е Visitor TT2 (BRK)
Ето ти линк от моя акаунт в датата:
http://zayxer.data.bg/visitortt2brk.ttf
(предполагам знаеш как да го инсталираш)
А размера е 13
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 21:54
По-добре ще е, когато ги ъплоудваш да ги правиш (File->Save For Web) в jpg формат (;
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 21:56
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 22:11
Мишето?...
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 22:14
Зубро Зубрев написа: Мишето?...
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 22:19
Steel, за първи опит е добре. Иначе:
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 22:23
Xayzer написа: The Heart of Hearts написа: Приятелю Xayzer след като му направиш банерите на Д-р Джоунс и ако ти остане време би ли направил един банер със тази картинка ... И да гласи нещо от типа The Mind is the Ultimate force Ето го и твойто. Не мога да кажа, че стана много добре, но снимката не беше особенно подходяща.
Напротив станало е префектно Благодаря!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2006 10:32
Май най - сетне уцелих пропорциите
П.П. Кайзере, би ли споделил как се инсталира шрифт?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2006 10:58
Steel написа: Май най - сетне уцелих пропорциите П.П. Кайзере, би ли споделил как се инсталира шрифт?
Значи взимаш файла, и го пействаш в диртекторията на Windows за шрифтове. При мене е тук:
D:\WINDOWS\Fonts
При тебе трябва да е същото, само буквата на драйва може да е ралзична (Е:, C:, и т.н.)
Може да се наложи да рестартираш за да може Photoshopa да намери новия шрифт.
Поздрави.
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2006 21:11
сначи като старата картинка самоче шрифта да е друг:да пише Team Full Thorttle.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
TheIceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2006 21:39
Хайзер (нали е така ) ,можеш ли да ми направиш едно барче,ако не те затруднявам
Видях,че искаш и картинка..ами можеби тази
http://www.lineage2.com/Knowledge/image ... er_000.jpg
Държа да е Лайт Елфка с надпис
Lineage 2 Fan
Ще съм ти много благодарен,защото хич не му чаткам
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2006 22:23
Ще ви ги направя в най-скоро време, само да завърша последната си скулптура
Едит1: Това е за Heart of Hearts:
|
|
|
|
Friendly Devil
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2006 12:31
Xayzer написа: Едит1: Това е за Heart of Hearts:
Това е интересно, но не схващам точно какво е
___________________________________ It's me!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|