Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2006 06:41
Anrito87 написа: намирането на гранд соу гемове не беше кой знай колко трудно макар че изгубих 1 седмица (виртуално време) в пътуване... 1 има в мината до къщата на вещицата а останалите ги купих от мейдж гилдове от градовете... дадох и ги на вещицата и ся ми каза да и намеря продуктите за отварата... прах от много силен вампир... кръв от влечуговата раса... чесън и още някви две съставки... дано успее да приготви отвара че и мен тоз вампиризъм а междо другото когато си нахранен (си пил кръв) слънцето май не ти пречи а и всички говорят с теб... а това са основните недостатъци на вампиризма (+ това че ставаш много грозен ) аз съм с П4 1.8Гх, 512+256Рам и ГФ6600 256Рам и ми върви доста добре (само като ми зарежда ерийте ми лагва леко)
Е вчера обикалях из mage guild-овете и никой не продаваше gem-ове. Единствено намерих по масичките разпиляни, но не бяха grand. Иначе си е култ с вампиряга, но ме дразни през нощта да се влача.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2006 12:25
Аз пък да се спася от вампиризма преди всека битка с вампир - сейв. Хване ли ме - лоад и т.н. Сега я превъртях за втори път щот тряяше реинстал на Уин-а. Ве4е съм Мастер на файтърс гилда, ся съм Envoker в мейдж гилда след това може тийвс гилда . Героя ми е Redguard, Birthsign - The Warrior, Class - Warrior.
|
|
|
|
|
Anrito87
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2006 18:29
Kalessin продават... във всеки мейдж гилд има по един който продава такива работи... най-долу са и струват 300 и нещо... проверявай през деня
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2006 21:02
Вижте кво конче си имам
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2006 06:05
Въй, то като с броня от бананови кори
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2006 12:15
Sergeant Rho написа: Вижте кво конче си имам Как си го нправил така ве? А може ли да си прекръстиш коня щот тва My Black Horse ме дразни?
|
|
|
|
|
Sv3tlio
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2006 18:06
Sergeant Rho написа: Вижте кво конче си имам
Съкс.Като бананов танк е.
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2006 18:43
Sv3tlio написа: Съкс.Като бананов танк е.
Ще помисля над казаното от теб ,Петко.
|
|
|
|
Sv3tlio
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2006 18:53
Помисли си добре и си смени коня с багер,Ханс.
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2006 21:42
абе на мно грзона графика играете беее зарамете се
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2006 21:50
iddqd написа: абе на мно грзона графика играете беее зарамете се
Еми почти сичко на high ,какво по-добре искаш?
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Апр 2006 12:02
Ся съм на тийвс гилда третата мисия. Трябва да намеря пръстена на една Khajiit-ka. Говорех с ония аргонинец в затвора и ми казва 4е го няма пръстена у него. След тва говоря с един просяк и той ми казва 4е трябва да говоря със слугинята на графинята. Отивам където ми е посо4ено на картата и тая с която трбва да говоря е мъртва. Опитах да намеря пръстена но не го намерих! Кво да правя??? Помогнете, плс!
Едит: минах го
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Апр 2006 19:55
Хах, аз съм още с оня петнистия кон, дето в началото ми го дават
Сега дебна Аргонианци за кръв ...
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Апр 2006 20:32
Абре къде се срещат най-често will-o-the-wisp(нещо такова беше). Трябва ми точно място.
Edit Намерих си.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Апр 2006 16:25
Някой може ли да ми каже каде се намира Shadowbatch Wine (не помня то4но името, трябва да го търся из фортовете, спомням си 4е дава Night-Eye.) Трябва да намеря шест бутилки. Намерил съм две. Плс кажете фортове където има такова вино щот са толкова много и в половината няма такова.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 20:30
Знам че малко късничко питам ама дали ше тръгне на АМД Атлон XP 2500+ ,video radeon 9250 ,768mb ram
|
|
|
|
|
Icewarrior
|
|
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2006 15:13
Аз да се оплача.. затрих си коня... влязох някъде с него, ма той нали отвън остава. После фаст травел до някъде. И в крайна сметка от 10тина дена не сме се виждали с него:))
А последно има ли начин след 3ти ден да се излекува вампиризма или не? Май ще трябва да си гриза гърла..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2006 15:59
Icewarrior написа: Аз да се оплача.. затрих си коня... влязох някъде с него, ма той нали отвън остава. После фаст травел до някъде. И в крайна сметка от 10тина дена не сме се виждали с него:)) А последно има ли начин след 3ти ден да се излекува вампиризма или не? Май ще трябва да си гриза гърла..
От вампиризъм винаги може да се излекуваш. Куеста си е занимавка, приготви се да си изгубиш малко време
А като излезеш от града, коня би трябвало да те чака. Ако се е бъгнало и го няма, просто купи нов. И без това тоя в началото е някъв смешен
|
|
|
|
|
GodofWar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2006 15:59
F.E.A.R написа: Знам че малко късничко питам ама дали ше тръгне на АМД Атлон XP 2500+ ,video radeon 9250 ,768mb ram
За тръгването ще тръгне обаче с тая 9250 карта не знам как ште я играеш
аз съм с 9600pro и се влача на 800x600 low
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2006 15:33
Quest-а Path of Dawn. Да го е*ба четох walkthrough, пишеше, че трябва да отида до една гробница на green emperor way и там да дам use на някаква карта изобразена върху тази гробница, и то щяло да ми маркира дестинацията на картата.
Е хубаво, обаче отивам - цъкам - нищо! На картата свети зеленото маркерче, че става дума за тази гробница, обаче колкото и да цъкам нещо не се получава :/
Трябва ли да свърша нещо преди това, да отида в определен час, или просто играта ми е бъгната, понеже за втори път преигравам дотам и йок
Прочетох в walkthrough-то къде се намира това място дето е на картата върху тази гробница, отидох... имаше някакъв от от този култ пред някаква врата, изобщо не ме пусна. Убих го - мнямаше ключ в себе си
Абе общо взето втф, как точно се митава това място??
ЕДИТ: Евала, баце! На 10тия път стана...
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|