Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2006 22:37

Някой стигал ли е до куеста Blood of the Dаедра, защото аз се закопах там. Като стигна до оная статоя и говоря с онея на пейките около нея не знам какво да правия. Ако някой е стигнал до куеста нека сподели как се минава.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2006 09:51

DeepWater написа:
Някой стигал ли е до куеста Blood of the Dаедра, защото аз се закопах там. Като стигна до оная статоя и говоря с онея на пейките около нея не знам какво да правия. Ако някой е стигнал до куеста нека сподели как се минава.
Зна4и около района където е мястото надолу по хълма ще намериш един Will-o-the-Wisp. Убий го и вземи Glow Dust от него и го дай на статуята на залез или изгрев.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2006 12:30

10x монго аз го бях видял тоя wisp ама не знаех 4е трябва да го убия. Пак благодаря.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2006 17:14

сори за въпроса ама не мога да разбера как се хвърлят работи (а немога да се движа)... когато съм близо до труп или сандък е ясно ама в моя случай взех една брадва която беше на разсояние от трупа и като я взех вече неможех да се доближа до трупа за да я хвърля... хелп
:? :? :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2006 18:05

Anrito87 написа:
сори за въпроса ама не мога да разбера как се хвърлят работи (а немога да се движа)... когато съм близо до труп или сандък е ясно ама в моя случай взех една брадва която беше на разсояние от трупа и като я взех вече неможех да се доближа до трупа за да я хвърля... хелп
:? :? :?

Задържаш лявото копче на мишката върху предмета.

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2006 18:32

TVEL написа:
Играта е яка ама ме гразнят някой неща:
Лицата на абсолютно всички са абсолютно смешни :D и че играеш 1-во лице
Иначе ме кефят градовете,големи са красиви са... :D
Краде се трудно(особено от магазини)

Аз я играя на:
AMD 1.6GHz , 1024MB RAM , Radeon 9550 256MB , на 1024х768
И ми върви добре на low detail

Закъснял коментар, и все пак - можеш да зуумнеш и в трето лице ;)
Най-важното нещо което трябва да правите когато започнете да играете една игра е да видите контролите ;) Не е толкова трудно да се сети човек :P

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2006 18:52

тенкс Sergeant Rho

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2006 21:35

Чшш, пияници, до къде сте :)
А да си питам. Мое ли да се наблъскам из всичките гилдии ? :lol: Примерно Блейдс ( вече съм ) , Файтърс ( ако се абстрахират от нечистото ми досие :) ) и там другите ... Има ли няква преебавка ?
Бе деба като играя повечко и почва да циклявчи и да сече и ме фащат нервите.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2006 21:55

Wongraven написа:
Чшш, пияници, до къде сте :)
А да си питам. Мое ли да се наблъскам из всичките гилдии ? :lol: Примерно Блейдс ( вече съм ) , Файтърс ( ако се абстрахират от нечистото ми досие :) ) и там другите ... Има ли няква преебавка ?
Бе деба като играя повечко и почва да циклявчи и да сече и ме фащат нервите.

Не ,няма проблем да си във всички гилдии. Аз съм вече "дъ биг бос" на The Dark Brotherhood и в момента съм на път да заема същия пост и в The Thievеs Guild. Следващата ми жертва е Fighters Guild.

My Deviantart

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2006 22:20

И ква файда има кат си шеф на неква гилдия?Некви бонуси получаваш ли?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2006 22:32

Sv3tlio написа:
И ква файда има кат си шеф на неква гилдия?Некви бонуси получаваш ли?

Всъщност се получават доста бонуси-парични и предметни. И недей пиши много в тая тема щот си с ~10мин. playtime.

My Deviantart

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2006 08:54

За гилдиите аз на Мороуинд примерно бях гилдмастър на гилдията на бойците, маговете и крадците:). Пък бойците и крадците ако се сещате не се обичат много много ;). Единственото прецакване може да е ако да речем от бойците получиш мисия да убиеш някой от другата гилдия или от крадците да окрадеш някоя от щабквартирите на гилдията на бойците. А си спомням, че поне в Мороуинд имаше такива мисии :(

Тоя вампиризъм така ме натвари, пък и ползвам само quick save, че съм я зарязал засега играта. Някой ако е изпълнявал куеста за лекуването от вампиризма да го питам накрая някаква отвара ли се получава, дето като я изпиеш се лекуваш или се излекуваш като изпълниш куест?

Ако трябва да се изпие отвара ако може да ми кажете името и, че да си спестя доста лутане из нощите и wait-ване през деня :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2006 00:14

Въй, и аз станах вампир без да разбера. Сигурно при битката с ония петимата.
Е, имам куест да идя при някъв , който се занимавал с лекуването на болестта. Но искам да питам , ако някой е продължил да си играе като вампир, дали е по-интересно , или да се лекувам. Гледам че на всеки сън ми дава нови скилове, ставам доста по-силен, мога да нося повечко, гъзарийки общо взето. Но пък вече почнаха да не искат да търгуват с мене. А и е шибано да се дебиш само из нощта. Е, някой по-напреднал ще каже ли ?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2006 08:10

Аз лично не харесах вампиризма въпреки достата бонуси които дава.Като стигнеш до предела на вампиризма никой не ще да общува с теб,не можеш и да си купиш нищо.Пък и скитането през ноща ме дразни.А противоотровата.Ако си в напреднал стадий - изпълняваш куеста,който от своя страна не е много приятен в частта с търсенето на ония gem-ове.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2006 20:51

Малеее хора,та ние сме най измъчените гамери в света ве!!!Намираме игри дето ги играем със адското збиване.Ами то май от забиване човек се нерви повече от колкото се разтоварва и кефи.То па тия creator-и се оляха с тая графика,или пък продавачите се праят на луди...иде ми да отида и да ограбя първия комп сервиз!!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2006 09:05

намирането на гранд соу гемове не беше кой знай колко трудно макар че изгубих 1 седмица (виртуално време) в пътуване... 1 има в мината до къщата на вещицата а останалите ги купих от мейдж гилдове от градовете... дадох и ги на вещицата и ся ми каза да и намеря продуктите за отварата... прах от много силен вампир... кръв от влечуговата раса... чесън и още някви две съставки... дано успее да приготви отвара че и мен тоз вампиризъм :evil: :evil: :evil:

а междо другото когато си нахранен (си пил кръв) слънцето май не ти пречи а и всички говорят с теб... а това са основните недостатъци на вампиризма (+ това че ставаш много грозен :oops: :wink: )

аз съм с П4 1.8Гх, 512+256Рам и ГФ6600 256Рам и ми върви доста добре (само като ми зарежда ерийте ми лагва леко)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2006 13:33

А сега един тъп въпрос . Как да смуча кръв ? :shock:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2006 16:11

кръв се пие докато жертвата спи... изпа и то ри излижа  и1т21и ирлв с Talk i Feed... даваш на Feed...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2006 11:51

Абе тая игра върви ли на 256рам и джи форс 4 мх а ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2006 15:25

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HELPPP :(((((((((((((((
Igrata mi se bunga ... kazwa mi za nqkukvi versii problematika
i nemoga da dam load game .... Kazwa mi 4e versiqata bila 0.25 a moita igra 0.00 neznam kwo stava pomo6t plz
Ina4e igrata e tupalka prevurtal sum predi6nata morrowind i be6e mnogo qka oba4e sq sa se ulqli v detaili v si4ko
samo malko problemi s cepeneto ama nemoga da razberu .... ma6inata mi e P4 2.6 s 2x256ram i Nvidia FX5700LE 6to tolko mnogo mi cepi ... sigurno zaradi ramata i videoto ...
ama puk tolko hi4 da ne mi vurvi :( pomo6t pak za safovete plzzz

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com