Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Гилд Уарс срещу Света на Варкрафта срещу Лаинеиг 2 Публикувано на: 06 Апр 2006 21:01
Аве хора аре да гласуваме за ММОРПГ на годината-тое е ясно или Света на Варкрафта или Гилд Варс или Лаинеидж 2.
Парвото и последното се играеха от си4ки БГ фенове в разни скапани ''свободни'' сарвари.Гилд Варса бе6е друго оба4е.Тряа6е да си плати6 за да го играе6.Затова на БГ саита на играта се тарсеха доста такива ама те на-НЯМА ГИ!Заожа според мен ГИлд Варса не се играе6е доста в на6та скромна балгария......Е стига толкова и 3те игри са мн добри таи 4е ГЛАСУВАИТЕ ГЛАСУВАИТЕ ГЛАСУВАИТЕ!
P.S.Ако искате да играете вси4ко БГ и родно играите Опасни Времена-МНОГО е добра!www.opasnivremena.com
___________________________________ Махнете ми бана,плз!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 21:57
Аз гласувам за почишаване на качеството на българското образование
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 22:03
Ще бъде почишено.
//ontopic - too fucked, didnt read
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 22:36
само така!нека да покажем 4е и ние балгарите можем да играем Якия но все пак скап Гилд Варс!Долу Нефелин и L2extreme!
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 22:41
Защо всяко нуубче си мисли, че има само 3 прилични MMORPG-та?
Аз в момента се опитвам да играя две - Silkroad Online и Flyff Online. Ако имам време мисля да опитам и A3 Online, което също изглежда много добро. Преди играех още една много готина игра - Gate to Heavens, но я оставих, защото ми омръзна, или по-скоро защото си бях прецакал героя без да разбера и оставах няколко точки назад в развитието, а пък беше доста трудно.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 22:49
еми тва е положехието-ИМА само 3 яки ММОРПГ които са яки ама мн яки и се играят в БГ-Л2,ВоВ и ГВ!Тва е положението!
АКо ви се играе БГ ММОРПГ вижте http://www.opasnivremena.com
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 22:53
а и не се мисли за мн добар-НЕ СИ!Никои не е добар за да нари4а другите нуубове!
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 22:54
*прозява се отегчено*
Не говори преди да си опитал. Skill системата в Silkroad е много по-добра от тази в L2 и в WoW, GW не съм играл, но предполагам, че и там е боза. Същото важи и за Flyff, там не е толкова системата, колкото идеята за сериите от скилове, където има започващи, междинни и завършващи умения.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 23:07
Clone_Commander написа: а и не се мисли за мн добар-НЕ СИ!Никои не е добар за да нари4а другите нуубове! по това колко грамотно пишеш си личи какъв си. Силкроуд - много добро mmorpg, наистина добра е системата за скиловете. Не знам какво му липсваше за да ме задържи. По скоро какво ми липсваше - може би търпение УоУ - невероятна атмосфера. А и все пак един от най комплексните светове създавани някога в игра...но твърде опасна за социалния живот на играещите другите 2(lineage, gw) не съм пробвал, но се съмнявам че изобщо са толкова добри колкото няколко човека в този форум не пропускат да отбележат при всяка възможност(този път се забавиха очаквах цяла страница възхвала на lineage/gw). Ако можех да избирам - уоу. Не бих се поколебал. Но нямам време а и ако съм финансово обвързан, няма да играя просто за удоволствие. Автора на темата нямаше да е лошо да провери колко такива анкети е имало до сега за кво изобщо писах и аз не знам допринасям за флъъда
|
|
|
swnny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 23:07
Clone_Commander написа: еми тва е положехието-ИМА само 3 яки ММОРПГ които са яки ама мн яки и се играят в БГ-Л2,ВоВ и ГВ!Тва е положението! АКо ви се играе БГ ММОРПГ вижте http://www.opasnivremena.com
Не съм се смял така от много време! Пич това че ти си толкова задрямъл в сферат на MMORPG-тата не значи, че има само 3 такива... Аз съм върл фен на LineAge II, но такова изказване като твойто никаде няма! Ако вземеш да се разровиш някъде ще разбереш, че има много MMORPG-та и някои даже с много по-готини хрумки от изброените 3 заглавия... Ае вземи се пообразовай малко!
П.С. Напълно съм сагласен с Eaville...
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 23:12
Clone_Commander, нууб идва от noobie, което пък идва от newbie - буквално преведено "новак". И ако не се смяташ за новак, извини ме, но за мен си, а и за форума.
|
|
|
|
|
DirecteX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 23:15
Оф тьп ли си какво разправяш там за някакви скапани игри които никои неги е чувал даже World of Warcarft,Lineage2,Guild Wars това са наи известните и играни игри в своя жанр факт
|
|
|
|
|
swnny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 23:20
Ами EVE online 1 i 2? Ами ROSE Online? Ами Mu Online(колкото и да е тъпа за мен, пак е много известна)? Ами Ultima Online(класика )?
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 23:20
А3 - 4 милиона играчи всеки месец за миналата година.
Silkroad - 6 сървъра, които са ПЪЛНИ по всяко време на денонощието и едва може да се влезе да се играе. Знаеш ли колко човека принципно издържа един сървър за ММОRPG?
Flyff - 8 сървъра, разделени на две нива(височини) - въздушно и земно. Влизаш и се кефиш как не можеш да видиш нищо от имена.
Не мисля, че аз съм тъпия.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 23:55
Хей къде са верните фенове на Linage,a? От тези трите изброени в анкетата - всичко съм играл в оригинален сървър, и в пиратски и мога да направя много сравнения...Но не съм играл само тези заглавия в MMORPG жанра.Любимият ми жанр игри е това и много заглавия са ми минали през ръцете.И от много време до сега моят избор остава...Lineage 2.Защо ли атмосверата е такава, че почвам да играя в 9 сутринта и забравям, че вече е станало 1 през нощта?Графика...да!Най - старата игра от изброените тук и по нищо не отстъпва на графика от "конкурентите" си които са сравнително по-нови и би трябвало да я превъзхождат.WoW, не ми се говори - детска рисувана комерсиална идиотщина.Guild-а става, но лично на мен бързо ми писна и в roleplay-a и в PvP-то, големият и плюс е, че плащаш за играта 1 път и това си е за разлика от Lin i WoW (не да се налага да спестявам от закуски ).
|
|
|
|
|
Santa™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2006 01:39
Чудя се и немога да го измисля ... виждате го че автора на темата е 10 макс 12 годишен идиот дето и капка не разбира от ммо-та и се разправяте с него ...не виждате ли че тоя е некъв дето сигурно е пипнал уоу или л2 за 2 минути в некой пиратски сървър и си мисли че знае сичко?По добре /игноре и тва е.
п.п авторе зле си братле,по добре спри да се излагаш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2006 08:25
Извод-внимавайте с ММОРПГ-тата да не станете като автора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2006 08:27
"Santa™"]Чудя се и немога да го измисля ... виждате го че автора на темата е 10 макс 12 годишен идиот дето и капка не разбира от ммо-та и се разправяте с него ...не виждате ли че тоя е некъв дето сигурно е пипнал уоу или л2 за 2 минути в некой пиратски сървър и си мисли че знае сичко?По добре /игноре и тва е.
п.п авторе зле си братле,по добре спри да се излагаш.[/quote]
Ми като не ти харесва КАК пиша и ЗА какво пиша защо изобщо влезе тук?И защо си мислиш че не сам пипвал Масова Мултиплейър Онлайн ролева игра?Мое и да съм на 13 НО това не означава че не играя игри.Първото MMORPG играх беше Mu Online.Излезе през 2001,купих си го.СЕГА то е безплатно но това не ме интересува.Когато направих тази анкета НИКОГА не сам мислил че ще се стигне ДОТУК!Имам и 3те игри за по средно 70 лв.Плащам си да играя WoW и L2 и тва е.Играл съм само в НЕпиратски сървари.Тва че на тебе ти харесва да ме критикуваш НЕ означава че на мен ми пука.
ЕМИ ДОБРЕ ХОРА НАПРАВЕТЕ СИ АНКЕТКА И СИ СЛОЖЕТЕ ТАМ ВАШИТЕ ММОРПГта И СЕ КЕФЕТЕ! ТОВА ЧЕ НЕ САМ ГИ ВКАРАЛ В ТАЯ АНКЕТА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ГИ ПОДЦЕНЯВАМ!
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2006 08:35
Авторе, нямаш си представа колко си тъп..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
swnny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2006 08:37
Clone_Commander написа: ЕМИ ДОБРЕ ХОРА НАПРАВЕТЕ СИ АНКЕТКА И СИ СЛОЖЕТЕ ТАМ ВАШИТЕ ММОРПГта И СЕ КЕФЕТЕ! ТОВА ЧЕ НЕ САМ ГИ ВКАРАЛ В ТАЯ АНКЕТА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ГИ ПОДЦЕНЯВАМ! Тогава ти как наричаш това: Clone_Commander написа: еми тва е положехието-ИМА само 3 яки ММОРПГ които са яки ама мн яки и се играят в БГ-Л2,ВоВ и ГВ!Тва е положението!
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|