Гилд Уарс срещу Света на Варкрафта срещу Лаинеиг 2
Гилд Уарс срещу Света на Варкрафта срещу Лаинеиг 2
Аве хора аре да гласуваме за ММОРПГ на годината-тое е ясно или Света на Варкрафта или Гилд Варс или Лаинеидж 2.
Парвото и последното се играеха от си4ки БГ фенове в разни скапани ''свободни'' сарвари.Гилд Варса бе6е друго оба4е.Тряа6е да си плати6 за да го играе6.Затова на БГ саита на играта се тарсеха доста такива ама те на-НЯМА ГИ!Заожа според мен ГИлд Варса не се играе6е доста в на6та скромна балгария......Е стига толкова и 3те игри са мн добри таи 4е ГЛАСУВАИТЕ ГЛАСУВАИТЕ ГЛАСУВАИТЕ!
P.S.Ако искате да играете вси4ко БГ и родно играите Опасни Времена-МНОГО е добра!www.opasnivremena.com
Парвото и последното се играеха от си4ки БГ фенове в разни скапани ''свободни'' сарвари.Гилд Варса бе6е друго оба4е.Тряа6е да си плати6 за да го играе6.Затова на БГ саита на играта се тарсеха доста такива ама те на-НЯМА ГИ!Заожа според мен ГИлд Варса не се играе6е доста в на6та скромна балгария......Е стига толкова и 3те игри са мн добри таи 4е ГЛАСУВАИТЕ ГЛАСУВАИТЕ ГЛАСУВАИТЕ!
P.S.Ако искате да играете вси4ко БГ и родно играите Опасни Времена-МНОГО е добра!www.opasnivremena.com
Махнете ми бана,плз!
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Защо всяко нуубче си мисли, че има само 3 прилични MMORPG-та?
Аз в момента се опитвам да играя две - Silkroad Online и Flyff Online. Ако имам време мисля да опитам и A3 Online, което също изглежда много добро. Преди играех още една много готина игра - Gate to Heavens, но я оставих, защото ми омръзна, или по-скоро защото си бях прецакал героя без да разбера и оставах няколко точки назад в развитието, а пък беше доста трудно.
Аз в момента се опитвам да играя две - Silkroad Online и Flyff Online. Ако имам време мисля да опитам и A3 Online, което също изглежда много добро. Преди играех още една много готина игра - Gate to Heavens, но я оставих, защото ми омръзна, или по-скоро защото си бях прецакал героя без да разбера и оставах няколко точки назад в развитието, а пък беше доста трудно.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
еми тва е положехието-ИМА само 3 яки ММОРПГ които са яки ама мн яки и се играят в БГ-Л2,ВоВ и ГВ!Тва е положението!
АКо ви се играе БГ ММОРПГ вижте http://www.opasnivremena.com
Махнете ми бана,плз!
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
*прозява се отегчено*
Не говори преди да си опитал. Skill системата в Silkroad е много по-добра от тази в L2 и в WoW, GW не съм играл, но предполагам, че и там е боза. Същото важи и за Flyff, там не е толкова системата, колкото идеята за сериите от скилове, където има започващи, междинни и завършващи умения.
Не говори преди да си опитал. Skill системата в Silkroad е много по-добра от тази в L2 и в WoW, GW не съм играл, но предполагам, че и там е боза. Същото важи и за Flyff, там не е толкова системата, колкото идеята за сериите от скилове, където има започващи, междинни и завършващи умения.
по това колко грамотно пишеш си личи какъв си. Силкроуд - много добро mmorpg, наистина добра е системата за скиловете. Не знам какво му липсваше за да ме задържи. По скоро какво ми липсваше - може би търпениеClone_Commander написа:а и не се мисли за мн добар-НЕ СИ!Никои не е добар за да нари4а другите нуубове!
за кво изобщо писах и аз не знам 
pwnd
Clone_Commander написа:еми тва е положехието-ИМА само 3 яки ММОРПГ които са яки ама мн яки и се играят в БГ-Л2,ВоВ и ГВ!Тва е положението!
Не съм се смял така от много време! Пич това че ти си толкова задрямъл в сферат на MMORPG-тата не значи, че има само 3 такива... Аз съм върл фен на LineAge II, но такова изказване като твойто никаде няма! Ако вземеш да се разровиш някъде ще разбереш, че има много MMORPG-та и някои даже с много по-готини хрумки от изброените 3 заглавия... Ае вземи се пообразовай малко!
П.С. Напълно съм сагласен с Eaville...
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Clone_Commander, нууб идва от noobie, което пък идва от newbie - буквално преведено "новак". И ако не се смяташ за новак, извини ме, но за мен си, а и за форума.
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
А3 - 4 милиона играчи всеки месец за миналата година.
Silkroad - 6 сървъра, които са ПЪЛНИ по всяко време на денонощието и едва може да се влезе да се играе. Знаеш ли колко човека принципно издържа един сървър за ММОRPG?
Flyff - 8 сървъра, разделени на две нива(височини) - въздушно и земно. Влизаш и се кефиш как не можеш да видиш нищо от имена.
Не мисля, че аз съм тъпия.
Silkroad - 6 сървъра, които са ПЪЛНИ по всяко време на денонощието и едва може да се влезе да се играе. Знаеш ли колко човека принципно издържа един сървър за ММОRPG?
Flyff - 8 сървъра, разделени на две нива(височини) - въздушно и земно. Влизаш и се кефиш как не можеш да видиш нищо от имена.
Не мисля, че аз съм тъпия.
Хей къде са верните фенове на Linage,a?
От тези трите изброени в анкетата - всичко съм играл в оригинален сървър, и в пиратски и мога да направя много сравнения...Но не съм играл само тези заглавия в MMORPG жанра.Любимият ми жанр игри е това и много заглавия са ми минали през ръцете.И от много време до сега моят избор остава...Lineage 2.Защо ли атмосверата е такава, че почвам да играя в 9 сутринта и забравям, че вече е станало 1 през нощта?Графика...да!Най - старата игра от изброените тук и по нищо не отстъпва на графика от "конкурентите" си които са сравнително по-нови и би трябвало да я превъзхождат.WoW, не ми се говори - детска рисувана комерсиална идиотщина.Guild-а става, но лично на мен бързо ми писна и в roleplay-a и в PvP-то, големият и плюс е, че плащаш за играта 1 път и това си е за разлика от Lin i WoW (не да се налага да спестявам от закуски
).
Чудя се и немога да го измисля ... виждате го че автора на темата е 10 макс 12 годишен идиот дето и капка не разбира от ммо-та и се разправяте с него ...не виждате ли че тоя е некъв дето сигурно е пипнал уоу или л2 за 2 минути в некой пиратски сървър и си мисли че знае сичко?По добре /игноре и тва е.
п.п авторе зле си братле,по добре спри да се излагаш.
п.п авторе зле си братле,по добре спри да се излагаш.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
"Santa™"]Чудя се и немога да го измисля ... виждате го че автора на темата е 10 макс 12 годишен идиот дето и капка не разбира от ммо-та и се разправяте с него ...не виждате ли че тоя е некъв дето сигурно е пипнал уоу или л2 за 2 минути в некой пиратски сървър и си мисли че знае сичко?По добре /игноре и тва е.
п.п авторе зле си братле,по добре спри да се излагаш.[/quote]
Ми като не ти харесва КАК пиша и ЗА какво пиша защо изобщо влезе тук?И защо си мислиш че не сам пипвал Масова Мултиплейър Онлайн ролева игра?Мое и да съм на 13 НО това не означава че не играя игри.Първото MMORPG играх беше Mu Online.Излезе през 2001,купих си го.СЕГА то е безплатно но това не ме интересува.Когато направих тази анкета НИКОГА не сам мислил че ще се стигне ДОТУК!Имам и 3те игри за по средно 70 лв.Плащам си да играя WoW и L2 и тва е.Играл съм само в НЕпиратски сървари.Тва че на тебе ти харесва да ме критикуваш НЕ означава че на мен ми пука.
ЕМИ ДОБРЕ ХОРА НАПРАВЕТЕ СИ АНКЕТКА И СИ СЛОЖЕТЕ ТАМ ВАШИТЕ ММОРПГта И СЕ КЕФЕТЕ! ТОВА ЧЕ НЕ САМ ГИ ВКАРАЛ В ТАЯ АНКЕТА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ГИ ПОДЦЕНЯВАМ!
п.п авторе зле си братле,по добре спри да се излагаш.[/quote]
Ми като не ти харесва КАК пиша и ЗА какво пиша защо изобщо влезе тук?И защо си мислиш че не сам пипвал Масова Мултиплейър Онлайн ролева игра?Мое и да съм на 13 НО това не означава че не играя игри.Първото MMORPG играх беше Mu Online.Излезе през 2001,купих си го.СЕГА то е безплатно но това не ме интересува.Когато направих тази анкета НИКОГА не сам мислил че ще се стигне ДОТУК!Имам и 3те игри за по средно 70 лв.Плащам си да играя WoW и L2 и тва е.Играл съм само в НЕпиратски сървари.Тва че на тебе ти харесва да ме критикуваш НЕ означава че на мен ми пука.
ЕМИ ДОБРЕ ХОРА НАПРАВЕТЕ СИ АНКЕТКА И СИ СЛОЖЕТЕ ТАМ ВАШИТЕ ММОРПГта И СЕ КЕФЕТЕ! ТОВА ЧЕ НЕ САМ ГИ ВКАРАЛ В ТАЯ АНКЕТА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ГИ ПОДЦЕНЯВАМ!
Махнете ми бана,плз!
Clone_Commander написа:ЕМИ ДОБРЕ ХОРА НАПРАВЕТЕ СИ АНКЕТКА И СИ СЛОЖЕТЕ ТАМ ВАШИТЕ ММОРПГта И СЕ КЕФЕТЕ! ТОВА ЧЕ НЕ САМ ГИ ВКАРАЛ В ТАЯ АНКЕТА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ГИ ПОДЦЕНЯВАМ!
Тогава ти как наричаш това:
Clone_Commander написа:еми тва е положехието-ИМА само 3 яки ММОРПГ които са яки ама мн яки и се играят в БГ-Л2,ВоВ и ГВ!Тва е положението!