Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Elder Scrolls 4 Oblivion (официална тема)
Публикувано на: 22 Мар 2006 00:28

http://www.arenabg.com/details.php?id=39172

Излезнаааааааааа!!!! :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 00:29

Понеже едва ли ще тръгне на моята машина ще ви чакам коментарите да видя дал иси струва да се ъпгрейдва компа.

едит: Ето шотове.Играта има убииствена графика,просто да и се ненагледаш.

http://media.pc.gamespy.com/media/702/7 ... mgs_1.html

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 10:29

Леле каква графика.чудна направо :) не че съм фен на РПГ-та,но това просто е суперско.Чудя се къде ли е Moon & star Hero :lol: досега да е изпаднал в екстаз.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 10:38

Играта е страшно тежка.Покревам минималните изисквания, играя го на 800х600 всичко на low и пак сече мамка му :shock: :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 10:40

Outstanding написа:
Играта е страшно тежка.Покревам минималните изисквания, играя го на 800х600 всичко на low и пак сече мамка му :shock: :x

Сподели някакви впечатления освен че е тежка.

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 10:46

Засега съм още в началото.В сравнение с предишните части доста неща са се запазили но има и купища нови.В началото си правиш герой(възраст,лице,раса и т.н.),Бойната система е изцяло преработена и доста добра.Както някой беше писал в едно превю че можеш да удариш,блокнеш и пуснеш магия почти едновременно. :) Като напредна повече още.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 12:25

45% След като сваля, ще едитна;)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 12:52

Ооо ще е готова през нощта. Утре цял ден тва ше цъкам. Имам огромни очаквания за тази игра. Покривам препорачителните изисквания :Р Ще споделя впечатленията утре ,макар че друго освен "отлична" май няма да кажа.

http://www.gamespot.com/pc/rpg/theelder ... ayers.html вижте оценката - 9.6/10

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 14:58

Кви са системните изисквания на тая игра ми кажете плс щот сега я тегля и е на 5% да знам има ли смисъл да тегля щот кат гледам коментарите...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 15:23

Ахаха ебати бъзика, в нея SnagIT-а не работи... Тамън реших да ъплоадна 10тина шота, който се оказа че не съществуват;)
Hitmancho, ако ПС-то ти е това от подписа - не тегли, няма смисъл

Minimum Requirements: Windows XP/2000/XP 64-bit, 512MB RAM, 2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor, 128MB Direct3D video card and DX 9.0 driver, 8x DVD-ROM drive, 4.6 GB free hard disk space, DirectX 9.0c (included), DX 8.1 compatible sound card, Keyboard, Mouse

[/b]

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 16:03

То само процесора ми не съотвества но тва не ми е било много проблем. Играл съм и други игри с такова изискване за процесор (Matrix: Path of Neo). Насичаше си но ще опитам и без тва няма кво да играя :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 17:20

Hitmancho написа:
То само процесора ми не съотвества но тва не ми е било много проблем. Играл съм и други игри с такова изискване за процесор (Matrix: Path of Neo). Насичаше си но ще опитам и без тва няма кво да играя :wink:
О бая ше се озориш,аз на Реадон 9600ХТ и 3.2гхз и 512 рам не мога да я направа ,така че да не сече,ама не съм изключил бит комета,зарадаи сееда.На мен обикновено когато сеедвам някоя игра и я пусна тя ми сече,ама нз...тежка си е играта.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 18:55

Да знаете друг сайт от коита да я дръпна.Моля ви много ми трябва.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 19:34

the master написа:
Hitmancho написа:
О бая ше се озориш,аз на Реадон 9600ХТ и 3.2гхз и 512 рам не мога да я направа ,така че да не сече,ама не съм изключил бит комета,зарадаи сееда.На мен обикновено когато сеедвам някоя игра и я пусна тя ми сече,ама нз...тежка си е играта.
Ше вида. Няма никви други игри да пробвам - Call of Ctulhu: DCotE ме разо4арова яко а Godfather може да я опитам ако тая не стане. Аз БитКомета го изклю4вам веднага след изтеглянето - не сееда :icq4: Ще вида пускам на 640х480 на лоу без никви други неща и квот стане.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 23:11

Дами и господа,FINALY OBLIVION GOES GOLD!Жанрът РПГ вече никога няма да е същият.Тази фантастична игра тепърва ще събужда позамрялите производители на РПГ.Ще се разболея от мъка тъй като нямам машина,но се работи по въпроса.Рано или късно ще се види този вълшебен свят.Дотогава щастливците да пишат какво става и мнения.
Enjoy!
Поклон!BETHESDA RULZ!OBLIVION RULZZ! :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 23:18

Интересното е че в затворени помещения понякога ми сече повече от колкото отвън.Ама кат заваля един дъжд ми паднаха яко кадрите в секунда.Напред си направих 1 експеримент и я пуснах на 1024x768 large detail,bloom + сенки и distence-ите на макс.Бях в еди нот по-малките градове и по дяволите въобще не ми засече толкова колкото когато бях във вмирисаната килия в наалото.Но тва беше моментно де.При излизането от града срещнах два импа и слайдшоу мелето започна. :)

Та тая игра се играе поносимо на добър детайл на нещо от сорта на P4 2.8GHz/ AMD Athlon64 3000+ 1 GB RAM и видео GF 6600 серията/ Radeon X700Pro и нагоре.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 23:24

Никога няма да ми тръгне.
Мразя да има велики сингълплей ролеви игри, които ДА НЕ МИ ТРЪГВАТ.
Завиждам виииииииииии............. :cry: :cry: :cry:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2006 10:24

За тези от вас които се питат дали играта ще им тръгне и искат повече информация,посетете този сайт по-долу,и след краткото сваляне на АктивЕкс контролерът и сертификата,ще видите в каква степен машината ви отговаря на минималните и препоръчителните изисквания.Просто изберете Дъ Елдър Скролс Обливиън от дроп-довн менюто.

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2006 11:44

Подкарах я и по4ти не наси4а. Все пак съм още в на4алото на затворено пространство. Ще видя как се държи при открити пространства :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2006 22:07

И на Вас ли, от време на време, звука при диалозите прекъсва, а самите диалози 'минават' за секунду? Играя на релийза на Reloded, което не предполага подобни проблеми. Но, уви. Не е болка за умиране, но пък ме дразни и не трябва да е така.

Играта, иначе, е невероятно. Поне в самото начало, където съм. Наистина е доста 'тежичка', играя на минимални детайли и пак изглежда невероятно. 'Частично' засича, но имам чувствато, че по-скоро лагва :]. Определено ще се играе.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com