ботът се казва l2walker, google this. Ако не намериш - дай ми MSN да те свържа с един приятел, той ги ползва тия shits.Вuddy написа:Да дадеш някой линк с кракнат бот, или поне да ме насочиш с някакво име?Flameblind написа:
-----------
Има и за по-известните private servers, понеже за всеки сървър трябва да знаеш определени настройки и т.н. (примерно IP-то). Така че не можеш да ги ползваш на всеки, трябва или да свалиш версия за твоя сървър, или сам да добавиш параметрите.
Lineage 2 - всичко
- Flameblind
- Обратна връзка:
Sic vis pacem, para bellum
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Откъде тръгна тая тема,па накъде отиде...
Linkkkkkkkkk
Nqkoi ot tezi neshta 6te bydat wkarani po-kysno.
Linkkkkkkkkk
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
- Flameblind
- Обратна връзка:
доста противоречиви мнения гледам има за C4... Ама защо, можеше и по-зле да еMinotaur King написа:Откъде тръгна тая тема,па накъде отиде...
Linkkkkkkkkk
- White Emperor
- Обратна връзка:
- Flameblind
- Обратна връзка:
Не, няма. Виждал съм преди много време един такъв скрийншот за C2, но той си беше просто мит (доста добре обработен на photoshop). Както и това да се виждат шлемовете в C3...Star Dragon написа:Само за питам:Има ли cloak който се вижда???И ако има как му е името.10x предварително
- Flameblind
- Обратна връзка:
-
Demonic
- Обратна връзка:
Аз съм гледал как се играе но не ми е допаднала много. Но ина4е като Game Play не е ло6а Джитка 
You are wrong, fucked, and overrated
I think Im gonna be sick and its your fault
Everyday its the same - I love, you hate!
But I guess I dont fucking care any more...
I'm betrayed! This is the end of everything!
I think Im gonna be sick and its your fault
Everyday its the same - I love, you hate!
But I guess I dont fucking care any more...
I'm betrayed! This is the end of everything!
1.имам проблем с Lineage C4 регистрирах се на официалния сървър прежалин малко кинти но проблема ми е че като са пусна виждам само 1 сървър а на официалната страница са 8-9 сървъра и стуса им е онлайн как да са пусна на който искам че на този на който се пускам не виждам други играчи а би трябвало да има все пак са официални и от целия свят я играят играта седя над 20 мин. и никой няма а трябва
някой който я играе или знае да ми помогне
2. как да се пусна на С3 на оригиналния сървър като я пусна тръгва директно да ъпдейтва на С4 а не искам
2. как да се пусна на С3 на оригиналния сървър като я пусна тръгва директно да ъпдейтва на С4 а не искам
- Flameblind
- Обратна връзка:
най-вероятно си свалил C4 PTS (public test server) client-а и като си го инсталирал, hosts файлът ти се е променил да join-ва към тестовия сървър. За да оправиш това има един сигурен начин - свали си нормалня C4 client, махни PTS client-a и инсталирай на чисто C4. Другият вариант, който поне при мен проработи - изтрий system папката на PTS и пусни играта да се ъпдейтва. Но понеже излезнаха вече няколко нови patches, не знам дали все още това ще свърши работа.Wazaaa написа:1.имам проблем с Lineage C4 регистрирах се на официалния сървър прежалин малко кинти но проблема ми е че като са пусна виждам само 1 сървър а на официалната страница са 8-9 сървъра и стуса им е онлайн как да са пусна на който искам че на този на който се пускам не виждам други играчи а би трябвало да има все пак са официални и от целия свят я играят играта седя над 20 мин. и никой няма а трябванякой който я играе или знае да ми помогне
- White Emperor
- Обратна връзка: