Автор |
Съобщение |
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2006 22:02
Вuddy написа: Flameblind написа: ----------- Има и за по-известните private servers, понеже за всеки сървър трябва да знаеш определени настройки и т.н. (примерно IP-то). Така че не можеш да ги ползваш на всеки, трябва или да свалиш версия за твоя сървър, или сам да добавиш параметрите.
Да дадеш някой линк с кракнат бот, или поне да ме насочиш с някакво име?
ботът се казва l2walker, google this. Ако не намериш - дай ми MSN да те свържа с един приятел, той ги ползва тия shits.
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2006 22:20
търсих търсих и накрая намерих една тема за героите на играчите във оригиналните форуми, амами се иска да видя как изглежда зубей лайт на жена, също и синия вълк
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2006 10:21
Откъде тръгна тая тема,па накъде отиде...
Linkkkkkkkkk
Nqkoi ot tezi neshta 6te bydat wkarani po-kysno.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2006 13:06
Minotaur King написа: Откъде тръгна тая тема,па накъде отиде... LinkkkkkkkkkNqkoi ot tezi neshta 6te bydat wkarani po-kysno.
доста противоречиви мнения гледам има за C4... Ама защо, можеше и по-зле да е
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2006 15:13
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2006 17:56
Само за питам:Има ли cloak който се вижда???И ако има как му е името.10x предварително
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2006 18:37
Star Dragon написа: Само за питам:Има ли cloak който се вижда???И ако има как му е името.10x предварително
Не, няма. Виждал съм преди много време един такъв скрийншот за C2, но той си беше просто мит (доста добре обработен на photoshop). Както и това да се виждат шлемовете в C3...
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2006 18:59
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2006 19:00
Вuddy написа: -=Blue Wolf=-Първите картинкиОrcElf 1Elf 2Elf 3Dark elf-=Zubei=-ElfDark elfСъщо погледни и това - A grade armors. @Flameblind - Мерси.Сега ще потърся.И не мисля да ги ползвам, а само да видя какво за нещо са.
мерси мерси, много ми помогна, тамън хоукай щях да правя
|
|
|
|
|
Nazix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2006 11:38
значи пурво трябва ли да си уптеитна версията или направо да я пусна някой сървар и как да да я настроя за опредален сървар
___________________________________ Жена ми http://komap.net.ru/media/images/Bloodrayne%202.jpg
Favorite game:)
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2006 12:01
Пичове дося четох темата и реших да си сваля играта,виждам че много ви кефи.Затова плс кажете ми някой хубав сървър където играете или където няма много лаг.Мерси...
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Demonic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2006 12:12
Аз съм гледал как се играе но не ми е допаднала много. Но ина4е като Game Play не е ло6а Джитка
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2006 20:31
1.имам проблем с Lineage C4 регистрирах се на официалния сървър прежалин малко кинти но проблема ми е че като са пусна виждам само 1 сървър а на официалната страница са 8-9 сървъра и стуса им е онлайн как да са пусна на който искам че на този на който се пускам не виждам други играчи а би трябвало да има все пак са официални и от целия свят я играят играта седя над 20 мин. и никой няма а трябва някой който я играе или знае да ми помогне
2. как да се пусна на С3 на оригиналния сървър като я пусна тръгва директно да ъпдейтва на С4 а не искам
|
|
|
|
|
Santa™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2006 21:01
Ми като не искаш няма да играеш в платените сървъри.За да играеш там играта трябва да се ъпдейтне на ц4 ако ли не ми сори твой проблем..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2006 21:11
Santa™ написа: Ми като не искаш няма да играеш в платените сървъри.За да играеш там играта трябва да се ъпдейтне на ц4 ако ли не ми сори твой проблем..
ако поста е за мене искам да играя даже съм си платил имам ъпдейтнат С4 ама в по горния си пост съм си обяснил проблема
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2006 11:22
Wazaaa написа: 1.имам проблем с Lineage C4 регистрирах се на официалния сървър прежалин малко кинти но проблема ми е че като са пусна виждам само 1 сървър а на официалната страница са 8-9 сървъра и стуса им е онлайн как да са пусна на който искам че на този на който се пускам не виждам други играчи а би трябвало да има все пак са официални и от целия свят я играят играта седя над 20 мин. и никой няма а трябва някой който я играе или знае да ми помогне
най-вероятно си свалил C4 PTS (public test server) client-а и като си го инсталирал, hosts файлът ти се е променил да join-ва към тестовия сървър. За да оправиш това има един сигурен начин - свали си нормалня C4 client, махни PTS client-a и инсталирай на чисто C4. Другият вариант, който поне при мен проработи - изтрий system папката на PTS и пусни играта да се ъпдейтва. Но понеже излезнаха вече няколко нови patches, не знам дали все още това ще свърши работа.
|
|
|
|
|
Preslav
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2006 19:33
а аз нали влизам в един с1рвар де преди играех и глеам реитове 100 и има баг за пари и +25 и е супер ма му теглиха липе
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2006 21:24
ОК,значи сега правя един фен-сайт на Л2(не съм добър дизайнер но целта ми не е външния вид,а да има доста солидно инфо на БГ),някой би ли могъл да подпомогне,да напише малко инфо и т.н.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2006 06:04
Само да питам има ли некой сайт за avatar-и на Lineage II
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|