Lineage 2 - всичко

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

Вuddy написа:
Flameblind написа:
-----------
Има и за по-известните private servers, понеже за всеки сървър трябва да знаеш определени настройки и т.н. (примерно IP-то). Така че не можеш да ги ползваш на всеки, трябва или да свалиш версия за твоя сървър, или сам да добавиш параметрите.
Да дадеш някой линк с кракнат бот, или поне да ме насочиш с някакво име?
ботът се казва l2walker, google this. Ако не намериш - дай ми MSN да те свържа с един приятел, той ги ползва тия shits.
Sic vis pacem, para bellum
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

търсих търсих и накрая намерих една тема за героите на играчите във оригиналните форуми, амами се иска да видя как изглежда зубей лайт на жена, също и синия вълк
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

-=Blue Wolf=-

Първите картинки

Оrc

Elf 1

Elf 2

Elf 3

Dark elf

-=Zubei=-

Elf

Dark elf

Също погледни и това - A grade armors.

@Flameblind - Мерси.Сега ще потърся.И не мисля да ги ползвам, а само да видя какво за нещо са.
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Откъде тръгна тая тема,па накъде отиде...
Linkkkkkkkkk
Nqkoi ot tezi neshta 6te bydat wkarani po-kysno.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

Minotaur King написа:Откъде тръгна тая тема,па накъде отиде...
Linkkkkkkkkk
Nqkoi ot tezi neshta 6te bydat wkarani po-kysno.
доста противоречиви мнения гледам има за C4... Ама защо, можеше и по-зле да е :)
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

l2walker е най-добрия,аз го имам даже,нотой е само за официални сървъри май :( :( :(
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

Само за питам:Има ли cloak който се вижда???И ако има как му е името.10x предварително :!:
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

Star Dragon написа:Само за питам:Има ли cloak който се вижда???И ако има как му е името.10x предварително :!:
Не, няма. Виждал съм преди много време един такъв скрийншот за C2, но той си беше просто мит (доста добре обработен на photoshop). Както и това да се виждат шлемовете в C3...
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Вuddy написа:-=Blue Wolf=-

Първите картинки

Оrc

Elf 1

Elf 2

Elf 3

Dark elf

-=Zubei=-

Elf

Dark elf

Също погледни и това - A grade armors.

@Flameblind - Мерси.Сега ще потърся.И не мисля да ги ползвам, а само да видя какво за нещо са.

мерси мерси, много ми помогна, тамън хоукай щях да правя
Nazix

Мнение от Nazix »

значи пурво трябва ли да си уптеитна версията или направо да я пусна някой сървар и как да да я настроя за опредален сървар
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Пичове дося четох темата и реших да си сваля играта,виждам че много ви кефи.Затова плс кажете ми някой хубав сървър където играете или където няма много лаг.Мерси...
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo

a.k.a SoaP
Demonic
Обратна връзка:

Мнение от Demonic »

Аз съм гледал как се играе но не ми е допаднала много. Но ина4е като Game Play не е ло6а Джитка :)
You are wrong, fucked, and overrated
I think Im gonna be sick and its your fault
Everyday its the same - I love, you hate!
But I guess I dont fucking care any more...
I'm betrayed! This is the end of everything!
Wazaaa

Мнение от Wazaaa »

1.имам проблем с Lineage C4 регистрирах се на официалния сървър прежалин малко кинти но проблема ми е че като са пусна виждам само 1 сървър а на официалната страница са 8-9 сървъра и стуса им е онлайн как да са пусна на който искам че на този на който се пускам не виждам други играчи а би трябвало да има все пак са официални и от целия свят я играят играта седя над 20 мин. и никой няма а трябва :( някой който я играе или знае да ми помогне
2. как да се пусна на С3 на оригиналния сървър като я пусна тръгва директно да ъпдейтва на С4 а не искам
Аватар
Santa™

Мнение от Santa™ »

Ми като не искаш няма да играеш в платените сървъри.За да играеш там играта трябва да се ъпдейтне на ц4 ако ли не ми сори твой проблем..
Wazaaa

Мнение от Wazaaa »

Santa™ написа:Ми като не искаш няма да играеш в платените сървъри.За да играеш там играта трябва да се ъпдейтне на ц4 ако ли не ми сори твой проблем..
ако поста е за мене искам да играя даже съм си платил имам ъпдейтнат С4 ама в по горния си пост съм си обяснил проблема
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

Wazaaa написа:1.имам проблем с Lineage C4 регистрирах се на официалния сървър прежалин малко кинти но проблема ми е че като са пусна виждам само 1 сървър а на официалната страница са 8-9 сървъра и стуса им е онлайн как да са пусна на който искам че на този на който се пускам не виждам други играчи а би трябвало да има все пак са официални и от целия свят я играят играта седя над 20 мин. и никой няма а трябва :( някой който я играе или знае да ми помогне
най-вероятно си свалил C4 PTS (public test server) client-а и като си го инсталирал, hosts файлът ти се е променил да join-ва към тестовия сървър. За да оправиш това има един сигурен начин - свали си нормалня C4 client, махни PTS client-a и инсталирай на чисто C4. Другият вариант, който поне при мен проработи - изтрий system папката на PTS и пусни играта да се ъпдейтва. Но понеже излезнаха вече няколко нови patches, не знам дали все още това ще свърши работа.
Аватар
Preslav

Мнение от Preslav »

а аз нали влизам в един с1рвар де преди играех и глеам реитове 100 и има баг за пари и +25 и е супер ма му теглиха липе
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

ОК,значи сега правя един фен-сайт на Л2(не съм добър дизайнер :( но целта ми не е външния вид,а да има доста солидно инфо на БГ),някой би ли могъл да подпомогне,да напише малко инфо и т.н. :?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

Само да питам има ли некой сайт за avatar-и на Lineage II :?:
Публикувай отговор