СлонБалон написа:Flameblind написа:...
Нещо май не си си направил труда да разбереш какво съм написал

.
Както съм написал тук:
СлонБалон написа: Ей тоя пост ми показа колко далече сте вие от Lineage2

.
Другия път разбери какво съм написал, преди да се хвърляш

добре разбирам какво си писал, но не знам ти дали разбираш, че и това, което виждаш в Teon или Sieghardt или където там играеш - и то не е каквото е планувано. Мисля че добре го обясних в предишния post... А за пиратските - не знам какви си играл и какво са ти казвали, обаче има сървъри с много добра икономика - примерно Katsu, където играх няколко месеца, докато бяха C1: всичко, от crafting до търговските трикове, присъстваше, но беше по-различно, което не значи задължително по-зле. Всеки клас можеше да си позволи SS/bsps по всяко време и да не разчита главно на parties до 40 lvl (говоря за не-DD класовете), като същевременно оставаха пари и за събиране или да си купиш материали, или самото оръжие. Там играх BD и мина доста време в изгодни сделки и планирана търговия, докато си направя B grade duals. И не можеш да видиш половината Giran с top sets/weapons (тогава B grade) защото нямаше ботове, всеки играеше и който клан колкото направи - толкова. А сега какво - C4 излезе преди около месец, а има толкова много хора с цели сетове A grade, някои вече и с цели сетове S grade, че и weapons... Да казвам ли какво означава S set и колко трудно се събира... Но как ? Ми понеже цялата "официална" икономика е shit, ще ми отнеме цял отделен post да обяснявам защо. А това за ботовете - hahah мда, сийдвай, а той нека прибира 24/7 adena/mats/full drop за собственика си. Резултат - ти колкото ще си загубиш време и т.н. да сийдваш чрез него, той за същото това време ще има няколко пъти повече "чиста печалба". Просто няма смисъл, за какво да си хабя здравето, времето и т.н. да създавам и развивам герой, ако не с нагласата да се състезавам с останалите, да доказвам, че съм по-добър. И как, като в тая игра всеки може да си купи adena от ebay или да си пусне ботове за пари и mats, къв е смисълът ??? NCsoft НЕ ИСКАТ (да, правилно) да вземат мерки срещу целия този цирк и то по много добре премерени, чисто "икономически" интереси, дано и сам се сетиш за какво говоря...
И въпреки че от C1 нататък (C1 има почти перфектна емулация, може да играеш с години и да не намериш разлика с официалния) пиратските сървъри се и ще се различават все повече и повече от official, всеки private server поддържа "играема" L2, на която й трябват просто стабилна машина за сървър, стабилен ISP и admins/GMs които да знаят какво и как да направят. Останалото е играта, останалото са хората, т.нар community, те създават удоволствието от играта. И се радвам, че съм бил на такива сървъри (не само Katsu), в които съм играл L2 по-близо до такава, каквато трябваше да бъде (и беше, едно време).