Автор |
Съобщение |
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2006 20:20
scooby-doo написа: Ok сега http://www.l2addiction.com/ е на пълен С4,рейтвете са по-намалени отколкото бяха преди и според мен са станали мноооооогоооо по-добри от преди.Професията вече дори не ти трябват "куест предмети"а се сменя при нужния левел от Puss the cat в църквата на Гиран S grade не се продава,но ги дропват,нз точно къде и кои.Бъфовете са по 2 часа.За да стане hachling в strider не се изълнява куест а само се сменя от Puss the cat.Е идвайте да играете хора,суер е вече съвъра,и определено не е моднат С4 Смешнооооооооо! И това ли са "големите" подобрения на сървъра.О моля ти се...
Santa - как ти е мнението за Ultra Net?Разраства се, нали
П.П Как са имената на професиите за орк бъфер - искам да направя един, но до сега не съм играл с орк.Как е името на 1-ва и 2-ра професия за да стана бъфер, че имам клан и ми трябват Clan Buffs
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2006 20:21
scooby-doo написа: Ok сега http://www.l2addiction.com/ е на пълен С4,рейтвете са по-намалени отколкото бяха преди и според мен са станали мноооооогоооо по-добри от преди.Професията вече дори не ти трябват "куест предмети"а се сменя при нужния левел от Puss the cat в църквата на Гиран S grade не се продава,но ги дропват,нз точно къде и кои.Бъфовете са по 2 часа.За да стане hachling в strider не се изълнява куест а само се сменя от Puss the cat.Е идвайте да играете хора,суер е вече съвъра,и определено не е моднат С4
Ей тоя пост ми показа колко далече сте вие от Lineage2 .
В оригиналния сървър куеста за първата професия отнема час. За втора професия - 8 часа ако си разбирач, а ако не си съвсем разбирач - 2 дни. Бъфовете траят 20 минути... Дори не знаете какво е "coda", какво се прави с нея... и защо е нужно да си късаш гъза от трейд, за да си набавиш добро оръжие.
Съжалявам само, че нямате възможността да поцъкате оригинала да видите колко сте далече от действителността .
Пожелавам ви да имате средствата да заиграете Л2 в оригинален сървър .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2006 20:28
СлонБалон написа: scooby-doo написа: Ok сега http://www.l2addiction.com/ е на пълен С4,рейтвете са по-намалени отколкото бяха преди и според мен са станали мноооооогоооо по-добри от преди.Професията вече дори не ти трябват "куест предмети"а се сменя при нужния левел от Puss the cat в църквата на Гиран S grade не се продава,но ги дропват,нз точно къде и кои.Бъфовете са по 2 часа.За да стане hachling в strider не се изълнява куест а само се сменя от Puss the cat.Е идвайте да играете хора,суер е вече съвъра,и определено не е моднат С4 Ей тоя пост ми показа колко далече сте вие от Lineage2 . В оригиналния сървър куеста за първата професия отнема час. За втора професия - 8 часа ако си разбирач, а ако не си съвсем разбирач - 2 дни. Бъфовете траят 20 минути... Дори не знаете какво е "coda", какво се прави с нея... и защо е нужно да си късаш гъза от трейд, за да си набавиш добро оръжие. Съжалявам само, че нямате възможността да поцъкате оригинала да видите колко сте далече от действителността . Пожелавам ви да имате средствата да заиграете Л2 в оригинален сървър . Еми гледай ся, някой хора просто са си такива и не искат да седят цял ден на trade в гиран за да изкарат 300k за оръжие.Кой пък ще ти чака 2 дена за 2-ри проф?Знам много хора които точно заради така да го наречем "бавността" имат необходимите парички, но оставят официалните сървъри.Мои приятели на пиратски сървъри с дроп х10 се дразнят, че трябва половин час да бият за 10 левъл и, че дропят по много малко пари (8к единици 38 левъл).При мен случая си е напълно различен Играл съм в оригинален сървър около 1 месец, обаче вече няма финанси защото си позволих да ъпгрейдна щайгата и да си купя GSM.Сега спестявам сам (родителите ми като чуят, че искам пари за такса на компютърна игра ме гледат на криво) и очаквам скоро да имам парите и да оставя пиратките, че не стига че е пълно с ламери и "големи" играчи, пък и е супер бъгаво и постно.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2006 21:13
Buddy кой е каза че това са нововъдедениета,исках да кажа основните неща които съм виждал да питат.Не е 100% пълен,но поне 80% е.
Noble работи
Олимпиадите работят
Съб-класовете също
3 клас трансфер работи
Риболов работи
Adventureman гилдията не съм сигурен дали работи
S grade но не по GM магазините
драконче-strider-"самолет" истемата работи
Clan halls и SIeges има
Festival of darkness работи
Новите земи ги има
Записване на филмчета опцията съществува
За това се сещам в момента Ако има още нещо ще кажа.И погледнете в топ200 на privet сървърите да видиш че 4-5 са на С4,защото не са l2j а друг емулатор изпозлват.
Кажи нещо за С4 и аз ще ти кажа дали работи
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2006 21:19
А сега извън спора исакм да опитам кой е по-добър Paladin или dark avenger
DA няма магя за бой,но има dark panther,а паладинът има 2 магии за биене,но няма summon-ове.Пантерата исна ли е Видях че иска 30% експириънс,заслужава ли си???
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2006 05:17
СлонБалон написа: scooby-doo написа: Ok сега http://www.l2addiction.com/ е на пълен С4,рейтвете са по-намалени отколкото бяха преди и според мен са станали мноооооогоооо по-добри от преди.Професията вече дори не ти трябват "куест предмети"а се сменя при нужния левел от Puss the cat в църквата на Гиран S grade не се продава,но ги дропват,нз точно къде и кои.Бъфовете са по 2 часа.За да стане hachling в strider не се изълнява куест а само се сменя от Puss the cat.Е идвайте да играете хора,суер е вече съвъра,и определено не е моднат С4 Ей тоя пост ми показа колко далече сте вие от Lineage2 . В оригиналния сървър куеста за първата професия отнема час. За втора професия - 8 часа ако си разбирач, а ако не си съвсем разбирач - 2 дни. Бъфовете траят 20 минути... Дори не знаете какво е "coda", какво се прави с нея... и защо е нужно да си късаш гъза от трейд, за да си набавиш добро оръжие. Съжалявам само, че нямате възможността да поцъкате оригинала да видите колко сте далече от действителността . Пожелавам ви да имате средствата да заиграете Л2 в оригинален сървър .
хахах ама аман и от такива като тебе... Ако си мислиш, че си вече големия Про и знаеш всичко щот' си даваш парите на NCsoft и играеш напълно работещ L2, мнооого далеч си от истината. Квото си казал не се отнася за всички класове, отнася се само за DDs - айде ела направи Knight 1st reclass за 1h де... Ама то сега лесно, с event GKs, цък тук-там и вече си на мястото, само трябва да убиеш ~100 mobs. Но тва пак отнема поне 2 часа дори при най-лесния избор, защото mobs не са ти сервирани на едно място. За втория reclass пък направо няма да коментирам - някои се правят с дни независимо колко разбирач си. Buffs се нагласят и на пиратските, big deal. Seeding го има също на повечето.
А относно трейда - ако ти е толкова кеф да седиш с часове/дни в лагавите градове и да продаваш простотии - go ahead. Аз не плащам за това, тва мога да го правя и в private server и съм го правил, плащам за да играя играта. И да, следващата част - NCsoft ти прибират парите, но нищо не правят срещу армиите от ботове във всеки сървър, нито срещу ebay, но иначе заявяват сериозно, че купуването на items с реални пари и използването на 3rd party programs било срещу EULA и bannable offense. Дръжки... Всеки petition се връща с готово съобщение, резултат никакъв. Еми sorry, аз си плащам да играя с хора, не с ботове, хах... Съжалявам теб, че дрънкаш наляво и надясно колко било готино в оригинала, без да се замисляш колко далеч е от идеята на играта и колко само SUCKS.
P.S. Ако не ти е станало ясно - и аз играя в "оригинала" в който и ти играеш, затова коментирам всичките глупости, които си написал и ще напишеш занапред. И точно "оригиналът" ме отказа почти от L2, понеже там много ясно се вижда колко небалансирана е играта, най-вече в PvP, и как една прекрасна идея може да се изроди в лагава помия, в каквато се превърна L2 от C1 нататък (да, играя я много по-дълго отколкото сигурно си мислиш..). Искрено пожелавам успех на L2J в емулирането, колкото повече неща успеят да оправят, толкова по-добре, понеже ще играя друг shit, ама поне няма да си плащам. Дано GW не е същия "оригинален" боклук, иначе си оставам само с WoW...
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
swnny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2006 11:49
А някой ще може ли да ми обясно(ако може малко по точно) какво е Seven Signs? Питах сума народ ама всички се ограничава само с "Quest". Е хубаво де, ама какъв по точно? Щот така кат гледам е много нашумял из пиратките...
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2006 12:36
SWNNY ще ти обянся довечера,че сега бързам за скуул
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2006 13:29
Flameblind написа: ... Нещо май не си си направил труда да разбереш какво съм написал . Както съм написал тук: СлонБалон написа: Ей тоя пост ми показа колко далече сте вие от Lineage2 .
...исках да кажа, че това, което се играе в пиратските сървъри е далеч от замисъла на производителите на играта. Като плюс на играта се води икономиката, пазара, трудноста да си набавиш екипировка... струва ми се, че в пиратските сървъри тия плюсове ги няма. Л2 не е Диабло - 100% да ходиш и да млатиш. Не, Л2 е нещо много повече от това. Има много икономика(де факто да си напрегнеш мозъчето и да измислиш как да спечелиш пари), има социални взаимоотношения, има биене за левъл/за предмети, чисто забавление и убиване на своботното време... А НЕ ДИАБЛО!
В оригинала има много по-малко хора, които се стремят към ПвП герои, защото знаят, че това далеч не е най-важния аспект от играта. А стигне ли се до Siege - абсолютно всеки герой е полезен в битката по свое му. Тук се правят възможно най-подходящите за парти герои - за рейдове, за сеене, за лвл... пък ако героя ти е силен и ПвП - перфектно .
Може да се каже, че съм правил всички първи професии на елфите(светлите) и нито една професия не ми е отнела повече от 1 час. Не, аз не съм про в никакъв случай(даже съм нов в играта), както виждаш не съм казвал - аз съм добър, а вие не сте... казах, че пиратските сървъри са далече от истината.
Относно ботовете - ако са нагласени подходящо, биха могли да са много полезни и на теб. Ако няма спойлер в бот партито - ходиш след тях и сееш, печалбата е много добра, защото става много бързо.
Другия път разбери какво съм написал, преди да се хвърляш
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2006 19:22
СлонБалон написа: Flameblind написа: ... Нещо май не си си направил труда да разбереш какво съм написал . Както съм написал тук: СлонБалон написа: Ей тоя пост ми показа колко далече сте вие от Lineage2 . Другия път разбери какво съм написал, преди да се хвърляш
добре разбирам какво си писал, но не знам ти дали разбираш, че и това, което виждаш в Teon или Sieghardt или където там играеш - и то не е каквото е планувано. Мисля че добре го обясних в предишния post... А за пиратските - не знам какви си играл и какво са ти казвали, обаче има сървъри с много добра икономика - примерно Katsu, където играх няколко месеца, докато бяха C1: всичко, от crafting до търговските трикове, присъстваше, но беше по-различно, което не значи задължително по-зле. Всеки клас можеше да си позволи SS/bsps по всяко време и да не разчита главно на parties до 40 lvl (говоря за не-DD класовете), като същевременно оставаха пари и за събиране или да си купиш материали, или самото оръжие. Там играх BD и мина доста време в изгодни сделки и планирана търговия, докато си направя B grade duals. И не можеш да видиш половината Giran с top sets/weapons (тогава B grade) защото нямаше ботове, всеки играеше и който клан колкото направи - толкова. А сега какво - C4 излезе преди около месец, а има толкова много хора с цели сетове A grade, някои вече и с цели сетове S grade, че и weapons... Да казвам ли какво означава S set и колко трудно се събира... Но как ? Ми понеже цялата "официална" икономика е shit, ще ми отнеме цял отделен post да обяснявам защо. А това за ботовете - hahah мда, сийдвай, а той нека прибира 24/7 adena/mats/full drop за собственика си. Резултат - ти колкото ще си загубиш време и т.н. да сийдваш чрез него, той за същото това време ще има няколко пъти повече "чиста печалба". Просто няма смисъл, за какво да си хабя здравето, времето и т.н. да създавам и развивам герой, ако не с нагласата да се състезавам с останалите, да доказвам, че съм по-добър. И как, като в тая игра всеки може да си купи adena от ebay или да си пусне ботове за пари и mats, къв е смисълът ??? NCsoft НЕ ИСКАТ (да, правилно) да вземат мерки срещу целия този цирк и то по много добре премерени, чисто "икономически" интереси, дано и сам се сетиш за какво говоря...
И въпреки че от C1 нататък (C1 има почти перфектна емулация, може да играеш с години и да не намериш разлика с официалния) пиратските сървъри се и ще се различават все повече и повече от official, всеки private server поддържа "играема" L2, на която й трябват просто стабилна машина за сървър, стабилен ISP и admins/GMs които да знаят какво и как да направят. Останалото е играта, останалото са хората, т.нар community, те създават удоволствието от играта. И се радвам, че съм бил на такива сървъри (не само Katsu), в които съм играл L2 по-близо до такава, каквато трябваше да бъде (и беше, едно време).
|
|
|
|
|
swnny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2006 20:06
@Flameblind, виждам че си много навътре в нещата... ще те помоля да ми обясниш що за чудо е този quest Seven Signs?
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2006 20:13
Flameblind написа: ...
Едно пояснение - като сееш, дроп няма . Ботовете не събират нищо освен експириънс и евентуално адена, когато засяваш моба им.
Относно сървъра - аз играя на Hindemith, знам какво е на теон(бот сървъра). Причината поради която на Hind се носят добри сетове и оръжия - сървъра е по-стар, хората са по-стари и по-заможни. Цените на всичко са по-високи, защото далеч няма толкова ботове.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2006 22:51
@СлонБалон
да ама не си през цялото време до тоя бот нали ? Става въпрос, че той по принцип ще си прибира всякакъв дроп + адена, а това дали час-два ще му дърпаш и без това не много нужния дроп чрез твой сийд общо взето не го вълнува много. Отделно въпросът за "интелекта" на ботовете, че ако в близост до избрания от тях моб има играч, се спират за 2-3 секунди и се преориентират, така че повече ще изгубиш време... За ботове има две изпитани тактики, но не е това темата сега.
@swnny
ами има го добре описано на официалния сайт. Като цяло това е event, не просто куест. Играчите избират да участват в една от двете групи - Dawn или Dusk, след което избират seal за който ще се бият (всеки от трите seals на отделната група дава различни видове привилегии на спечелилите). Всичко опира до събирането на seal stones в catacombs/necropolis, които после предаваш на NPC-то, при което си се записал. Предадените seal stones формират твоята част от печалбата (в размер на Ancient Adena) ако твоят отбор (тук - cabal) - на dusk или dawn - спечели. Има два етапа - куест период, в който става записването и събирането на stones (трае една седмица, от понеделник 6:00) и quest validation период, в който получаваш съответните награди и ancient adena ако си спечелил (седмицата след куест периода, пак до понеделник 6:00). Печелят тези, които са предали повече stones до края на куест периода. Ancient Adena се използват при ковача и търговеца на Mammon за най-различни размени. Това е основното, без да влизам в подробности и без да обяснявам Festival of Darkness. Но трябва да знаеш, че всичко, описано тук, важи за ОФИЦИАЛНИЯ сървър, в твоя private server може части или всичко да е различно, зависи.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2006 23:09
Flameblind написа: ...
Ами ти си се трепеш с мобовете... и по някое време забелязваш група мобове, които отговарят на нужното описание (да са подходящи за сеене) и готово . Не съм казвал, да тръгваш на лов за ботове .
|
|
|
|
|
swnny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2006 23:14
Flameblind написа: @swnny ами има го добре описано на официалния сайт. Като цяло това е event, не просто куест. Играчите избират да участват в една от двете групи - Dawn или Dusk, след което избират seal за който ще се бият (всеки от трите seals на отделната група дава различни видове привилегии на спечелилите). Всичко опира до събирането на seal stones в catacombs/necropolis, които после предаваш на NPC-то, при което си се записал. Предадените seal stones формират твоята част от печалбата (в размер на Ancient Adena) ако твоят отбор (тук - cabal) - на dusk или dawn - спечели. Има два етапа - куест период, в който става записването и събирането на stones (трае една седмица, от понеделник 6:00) и quest validation период, в който получаваш съответните награди и ancient adena ако си спечелил (седмицата след куест периода, пак до понеделник 6:00). Печелят тези, които са предали повече stones до края на куест периода. Ancient Adena се използват при ковача и търговеца на Mammon за най-различни размени. Това е основното, без да влизам в подробности и без да обяснявам Festival of Darkness. Но трябва да знаеш, че всичко, описано тук, важи за ОФИЦИАЛНИЯ сървър, в твоя private server може части или всичко да е различно, зависи.
Мерси много за разяснението
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2006 08:30
Абе някой ще обясни ли по подробно какви са тия ботове?Какво правят, как действат, от къде да пробвам някой?Това нещо като хак ли да го приемам?Примерно си оставам Lineage, ходя да ям и си вдигам левъл?Такова ли е?Ми ако е такова дайте 1 линк да разбия малко хората на private shit-овете
|
|
|
|
|
swnny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2006 09:53
Вuddy написа: Абе някой ще обясни ли по подробно какви са тия ботове?Какво правят, как действат, от къде да пробвам някой?Това нещо като хак ли да го приемам?Примерно си оставам Lineage, ходя да ям и си вдигам левъл?Такова ли е?Ми ако е такова дайте 1 линк да разбия малко хората на private shit-овете
Поне ботовете който съм виждам са такива... може да има и други "видове", но незнам... А за линк немога да ти кажа...
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2006 12:49
Ето една от причините пораи която WoW e по-добра от Л2,Блзиард се грижат и баннват,а онея пичове он НЦ софт стоят и си чоплят задника.
Ботовете са лошо нещо не ги използвай
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2006 14:26
scooby-doo написа: Ето една от причините пораи която WoW e по-добра от Л2,Блзиард се грижат и баннват,а онея пичове он НЦ софт стоят и си чоплят задника. Ботовете са лошо нещо не ги използвай
ако си мислиш, че в WoW няма ботове... Пак има, но са МНОГО по-малко от тези в L2, която е на първо място по използвани third party programs от всички MMO игри. Blizzard отчасти наистина им пука за играта и усещането, което тя предизвиква у играещите я (съответно за да може да продължат да играят и да наливат пари в Bliz), отчасти ги е страх, че разпространението на ботове би довело до отвратително много лаг в и без това вече пукащите се по шевовете сървъри... А NCsoft - не ги е грижа изобщо за играча, целта им е да прибират парите и го правят много добре: ако почнат масово да банват ботове, това значи, че поне 1/3 от ЦЯЛАТА популация на сървърите ще си тръгне, което е недопустима загуба за компанията.Не ги е грижа, че заради проклетите ботове сървърите се пренаселват, а заради идиотската идея с player shops градовете са кошмар - трябват ви към 10 минути да стигнете от единия край на Giran до другия, в най-най-добрия случай... Най-гадното е ботове да ловят mobs които ви трябват за куест - просто прецаква геймплея, който и без това не е от най-добрите, в сравнение с някои от последните MMORPGs.
@buddy
има различни видове настройки - freeware е ботът за продаване, който седи в града и продава вместо теб, допълвайки лагавото приключение на тези, които искат да играят играта. Другите ботове се плащат или си намираш crack за тях - има цели скриптове за определен град, които описват дълга последователност от действия - примерно 30 минути бий избраните mobs, не избирай mobs към които се е насочил друг играч, през интервал от време портвай в града за да оставиш спечеленото, използвай healing pots / SS когато си на малко кръв, force-logout когато играч те атакува и т.н. Има и raid bots, които чакат да се spawn-не определен raid boss и го убиват (което естествено пречи на нормални играчи да убият boss-а докато не се respawn-e...), има и групички ботове за катакомби/некрополис, има и групички със спойлер за материали... Всякакви ги има. Има и за по-известните private servers, понеже за всеки сървър трябва да знаеш определени настройки и т.н. (примерно IP-то). Така че не можеш да ги ползваш на всеки, трябва или да свалиш версия за твоя сървър, или сам да добавиш параметрите.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2006 20:46
Flameblind написа: ----------- Има и за по-известните private servers, понеже за всеки сървър трябва да знаеш определени настройки и т.н. (примерно IP-то). Така че не можеш да ги ползваш на всеки, трябва или да свалиш версия за твоя сървър, или сам да добавиш параметрите.
Да дадеш някой линк с кракнат бот, или поне да ме насочиш с някакво име?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|