Играта на издателство "Хермес"
Логично е да ни датат книги, издадени от тях. Някой да е поглеждал какво са издавали?
Авотрите можете да намерите на адрес http://www.hermesbooks.com/catalog.php? ... f8f6d3c9e1
ако си харесате нещо като за награда постнете го.
Аз лично не видях нещо от типа на нашите разкази. Може би "Хермес" искат да навлязат по-сериозно
във фентъзито и сега търсят автори... дано. Това което видях, са още няколко конкурса (споко, не за разказ) и смятам, че сме малка част от мащабна рекламна кампания. Вероятно сега са заети в друга част от кампанията. Или подбират наградите.
Безсмислено е да се питаме. Освен ако не внедрим агент в тази организация можем само да гадаем и да чакаме.
Едит:Любимите ми автори ги няма .
"Извънредна ситуация" на Лев Пучков от серията "Спецназ" звучи интересно.
Едит2: Извинявам се отново, серията за Амос Дарагон е фентъзи, но е в детско-юнощеската област. Не съм я чел, но описанията ми прозвучаха детски. Ако е сериозна, а не лапешка, би ми харесала.
Авотрите можете да намерите на адрес http://www.hermesbooks.com/catalog.php? ... f8f6d3c9e1
ако си харесате нещо като за награда постнете го.
Аз лично не видях нещо от типа на нашите разкази. Може би "Хермес" искат да навлязат по-сериозно
във фентъзито и сега търсят автори... дано. Това което видях, са още няколко конкурса (споко, не за разказ) и смятам, че сме малка част от мащабна рекламна кампания. Вероятно сега са заети в друга част от кампанията. Или подбират наградите.
Безсмислено е да се питаме. Освен ако не внедрим агент в тази организация можем само да гадаем и да чакаме.
Едит:Любимите ми автори ги няма .
"Извънредна ситуация" на Лев Пучков от серията "Спецназ" звучи интересно.
Едит2: Извинявам се отново, серията за Амос Дарагон е фентъзи, но е в детско-юнощеската област. Не съм я чел, но описанията ми прозвучаха детски. Ако е сериозна, а не лапешка, би ми харесала.
напуснал този форум в знак на протест срещу простащината
Re: Играта на издателство "Хермес"
За февруари коя година ставаше въпрос?Hermes написа: Отличените да се стягат за специална церемония по получаване на наградите в началото на февруари! Желаем ти успех!
напуснал този форум в знак на протест срещу простащината
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Екс, да нямаш някаква информация, недостъпна за непросветените?
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Мен? Аз съм само една белка...Steel написа:Че са ви преебали?Sheik написа:Екс, да нямаш някаква информация, недостъпна за непросветените?![]()
Забавно е
Oh, there're sober men and plenty,
Нямам, колега, нямам, ама ми е смешно как и вие няматеSheik написа:Екс, да нямаш някаква информация, недостъпна за непросветените?
Ако бях писал нещо (то беше ясно, че щях да бъда награден <-- обожавам самочувствието си
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Мухахаха получих си нещата още на 23 март, ама излъгах - пак ще гласувам за АТАКА! (А-ТАКА!)
Доволен съм от конкурса, мерси на creator за признанието и това, че ме извести, че ме пише по списанията (жалко, че не е в Плейбой), та да си купя новия брой на ПС МАНИЯ 
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Първо искам да поздравя всички мои фенове, както и спечелилите от конкурса (също са ми фенове). Най-вече браво за иницативата да спишете разказ. Следващ път, ако има и когато участвам, ще доминирам.
Адаш, имаш голямо самочувствие, да, но и уста! Това в твоя случай е плюс, защото си пич. Но не им се подигравай. Аз лично се радвам на книжка, особено на такава с поука в края! Така че нека следващия път да пратим по нещо, не само да гледаме. Ти завиждаш! Аз също.
Адаш, имаш голямо самочувствие, да, но и уста! Това в твоя случай е плюс, защото си пич. Но не им се подигравай. Аз лично се радвам на книжка, особено на такава с поука в края! Така че нека следващия път да пратим по нещо, не само да гледаме. Ти завиждаш! Аз също.
Rockstar Gangster
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Обичам Хермес.
Той е езическото божество на древните, покровител на крадци, лъжци, измамници.... търговци, най-вече.
Но раят не е на земята.
Комерцията не е зло, и не може да бъде измамен каленият в измами.
Хермес ми е любимец от греческите божества,
понеже той снася инфо между небето и земята /Олимп и подножията, боговете и човеците, светлината и мрака/
Имал чудни летящи, нещо като сандали /открити обувки, проветриви един вид- римляните пък имали други подобни навуща, но нейсе да не губим нишката поради вмирисаните от жега крака на древните, па били те и полу-божества/
Пичове, пишете ако можете.
Участвайте у сека игрица чрез ПИСАНЕ.
Това е много достойно занятие,
`щото ако не друго, барем ни отвлича от трапезите и зверските освинвания с момичешка плът напролет, па и целогодишно, бих рекъл.
Не умувайте, дали предложението е менте.
Това няма значение.
Докато пишете,
вие утвърждавате важни умения, подреждате мисълта, стягате стил, дори подсъзнателно дирите изящество на фразата, умната мисла, и прочие тънки пинизи, за които теорията е недостатъчна.
Требе си писане!
рекох.
Той е езическото божество на древните, покровител на крадци, лъжци, измамници.... търговци, най-вече.
Но раят не е на земята.
Комерцията не е зло, и не може да бъде измамен каленият в измами.
Хермес ми е любимец от греческите божества,
понеже той снася инфо между небето и земята /Олимп и подножията, боговете и човеците, светлината и мрака/
Имал чудни летящи, нещо като сандали /открити обувки, проветриви един вид- римляните пък имали други подобни навуща, но нейсе да не губим нишката поради вмирисаните от жега крака на древните, па били те и полу-божества/
Пичове, пишете ако можете.
Участвайте у сека игрица чрез ПИСАНЕ.
Това е много достойно занятие,
`щото ако не друго, барем ни отвлича от трапезите и зверските освинвания с момичешка плът напролет, па и целогодишно, бих рекъл.
Не умувайте, дали предложението е менте.
Това няма значение.
Докато пишете,
вие утвърждавате важни умения, подреждате мисълта, стягате стил, дори подсъзнателно дирите изящество на фразата, умната мисла, и прочие тънки пинизи, за които теорията е недостатъчна.
Требе си писане!
рекох.
Нема таа, нема онаа.
- SneakyDude
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка: