Lineage 2 - всичко
Santa™ - ти нали играеше на Хиндемит, защо тепърва си тръгнал да пиратстваш:)?
Аз не издържах и също се преместих на Хинд при Бг'тата. Сега мизерствам много, 9лвл съм с една ножка за оръжие, която е тъпа като лъжица
. Ще правя Силвър Ренджър, ник Kifla
. Ужасно зле съм с адената, да не казвам, че нямам никаква
. Стигна ли до елфските гъби - проблема с парите е решен. Само дето да ги почна гъбите ми трябва нещо повече от нож за мазане на филии.
Обаждай се, ако играеш, ника ти го казах
.
Аз не издържах и също се преместих на Хинд при Бг'тата. Сега мизерствам много, 9лвл съм с една ножка за оръжие, която е тъпа като лъжица
Обаждай се, ако играеш, ника ти го казах
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Flameblind
- Обратна връзка:
Бе на мен преди ми бяха направили един и бях GM ама сега сам не могаswnny написа:Аз преди време си направих един зада видя как ставаВuddy написа:На първата страница има линкове от където да си я изтеглиш.
П.П Някой правил ли е l2j сървър за да хелпне малко.само от лубопитство
Кажи какво те тревожи, пък може и да мога да ти помогна
Да, бетата свърши. Довечера ще започне ъпдейта към Ц4. Но теб какво те грее, нали ще играеш на пиратски сървър? Има време докато на пиратетата пуснат пълната Ц4, а не бетатаSteel написа:Вярно ли е,че е излязъл C4:Scions of Destiny? Така ми пише в ъпдейтъра.
БТВ аз ще почна пак да я играя, мисля да е в Infinity. Все пак няма да откажа някой по-добър
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Докато пуснат Ц4 по пиратките на мене брада ще ми порасне,по старите ще се пенсионират,героите ни ще са по 75 лвл целия акаунт и т.нСлонБалон написа:Да, бетата свърши. Довечера ще започне ъпдейта към Ц4. Но теб какво те грее, нали ще играеш на пиратски сървър? Има време докато на пиратетата пуснат пълната Ц4, а не бетатаSteel написа:Вярно ли е,че е излязъл C4:Scions of Destiny? Така ми пише в ъпдейтъра.
БТВ аз ще почна пак да я играя, мисля да е в Infinity. Все пак няма да откажа някой по-добър.
п.п някой случайно да играе в сървъра на Матрицата?
п.п.п Преславе райд босовете дропят Ес грейд айтеми...май...в платените сървъри с пристигането на Ц4 ще могат да се намират Ес грейдовете...Ар ю хепи ноу ?