Lineage 2 - всичко
Santa™ - ти нали играеше на Хиндемит, защо тепърва си тръгнал да пиратстваш:)?
Аз не издържах и също се преместих на Хинд при Бг'тата. Сега мизерствам много, 9лвл съм с една ножка за оръжие, която е тъпа като лъжица
. Ще правя Силвър Ренджър, ник Kifla
. Ужасно зле съм с адената, да не казвам, че нямам никаква
. Стигна ли до елфските гъби - проблема с парите е решен. Само дето да ги почна гъбите ми трябва нещо повече от нож за мазане на филии.
Обаждай се, ако играеш, ника ти го казах
.
Аз не издържах и също се преместих на Хинд при Бг'тата. Сега мизерствам много, 9лвл съм с една ножка за оръжие, която е тъпа като лъжица
Обаждай се, ако играеш, ника ти го казах
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Flameblind
- Обратна връзка:
Бе на мен преди ми бяха направили един и бях GM ама сега сам не могаswnny написа:Вuddy написа:На първата страница има линкове от където да си я изтеглиш.
П.П Някой правил ли е l2j сървър за да хелпне малко.
Аз преди време си направих един зада видя как ставасамо от лубопитство
Кажи какво те тревожи, пък може и да мога да ти помогна
Steel написа:Вярно ли е,че е излязъл C4:Scions of Destiny? Така ми пише в ъпдейтъра.
БТВ аз ще почна пак да я играя, мисля да е в Infinity. Все пак няма да откажа някой по-добър
Да, бетата свърши. Довечера ще започне ъпдейта към Ц4. Но теб какво те грее, нали ще играеш на пиратски сървър? Има време докато на пиратетата пуснат пълната Ц4, а не бетата
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
СлонБалон написа:Steel написа:Вярно ли е,че е излязъл C4:Scions of Destiny? Така ми пише в ъпдейтъра.
БТВ аз ще почна пак да я играя, мисля да е в Infinity. Все пак няма да откажа някой по-добър
Да, бетата свърши. Довечера ще започне ъпдейта към Ц4. Но теб какво те грее, нали ще играеш на пиратски сървър? Има време докато на пиратетата пуснат пълната Ц4, а не бетата.
Докато пуснат Ц4 по пиратките на мене брада ще ми порасне,по старите ще се пенсионират,героите ни ще са по 75 лвл целия акаунт и т.н
п.п някой случайно да играе в сървъра на Матрицата?
п.п.п Преславе райд босовете дропят Ес грейд айтеми...май...в платените сървъри с пристигането на Ц4 ще могат да се намират Ес грейдовете...Ар ю хепи ноу ?