Автор |
Съобщение |
coleto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2006 16:00
Ако всички, дото участват, са си признали, то сме четирима. Онези, дото подло си премълчават не се броят. Сериозно, как ще ги преброиш?
П.П. Много се радвам, че те кефя.
___________________________________ напуснал този форум в знак на протест срещу простащината
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2006 15:01
Поласкан съм да видя името си в този списък.... кой да предположи, че когато се захванах с онзи разказ не съм го чел само аз, а и някой друг
Сега съм вече в сесия и ще мога, сигурно да се включа по някакъв начин. проблемът е, че не съм влизал във форума изключително голям период от време и съм поизгубил ритъма, ако мога така да се изразя, но това определено е огромен стимул (говоря за предметните награди).
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2006 17:09
Цитат: Сега съм вече в сесия и ще мога, сигурно да се включа по някакъв начин.
Ама то... мина срока. За включване. Изпусна го.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2006 19:54
В смисъл някой от следващите пъти, ако има де?
|
|
|
|
|
Keri
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2006 12:40
А може ли изпратените произведения да се публикуват в други сайтове ?
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2006 15:25
Keri написа: А може ли изпратените произведения да се публикуват в други сайтове ?
Щом в условията си за участие не споменават, че след изпращането на разказа той става тяхна издателска собственост, значи можеш да го публикуваш и на други места.
Общо взето тук става въпрос не за издаване на въпросния разказ (ако беше така, правилата щяха да са далеч по-строги) а само неговото награждаване. Щом си е твой, пускаш където искаш. Поне аз така тълкувам.
@ Митака - дай боже още такива възможности!
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2006 15:24
Само да кажа, че вече имам колекцията на Дан Браун, затова ще ви помоля да не ми пращате наградата от този автор...
/me сигурен в успеха
|
|
|
coleto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2006 11:46
AcTivE написа: Само да кажа, че вече имам колекцията на Дан Браун, затова ще ви помоля да не ми пращате наградата от този автор... /me сигурен в успеха
Ponqkoga prosto dawat stari knigi, koito edwa li 6te bydat prodadeni. Nadqwam se tozi slu4ai da ne e taka.
___________________________________ напуснал този форум в знак на протест срещу простащината
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2006 19:58
3 Февруари, от Хермес ни вест, ни кост. Поне при мен. Някакви новини?
|
|
|
|
|
coleto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2006 22:55
Може би резултатите са в списанието?
Типично в капиталистически стил. Състезанието е безплатно, плати за да научиш класирането.
Не съм сигурен, някой купил ли го е? Пише ли нещо там?
Едит:Може би още ми четат писаниците. Бяха 60 стр. на 16-ти шрифт. Надминах себе си, но си довърших историята, докрай майна!! Без майтап!!
|
|
|
|
|
fInTeR
|
|
|
|
|
|
|
|
coleto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2006 22:29
Получих меил от "Хермес". Цитирам:
Zdravete, kakto vsqko hubavo neshto, taka i igrata, koqto organizirahme, dostigna svoq krai. Petimata finalisti sa izbrani iz mejdu duzina interesni istorii. Vsi4ki vie se spravihte otlichno!
- Georgi Jelev /AcTivE/
- Denica Isova /Keri/
- Nikola Tasev /Coleloto/( )
- Anton Mladenov /Mark zlatimirov/
- Vladislav Rashkovski /Firzen/
Nagradi za nai dobrite petima ima i to ne pod formata na "stari knigi".
Predi da vi nagradim e neobhodimo da predostavite slednata informaciq: trite imena, to4en adres, vazrast i
interesi.
Извинявам се официално за своето съмнение относно "старите книги" (заблуден от други състезания, не на Хермес). Само не ми стана ясно защо съм "колелото". Хм... няма да се заяждам, все пак ме номинираха.
П.П. Дузина истории! Не очаквах. Браво
Едит:За нищо Firzen.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2006 23:08
Честито на всички спечелили! Заслужихме си го .
Айде и със здраве! edit: И едно голямо благодаря на PC Mania и издателство Хермес за дадената възможност за творческа изява.
П.П. coleto, мерси за ЛС-то.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2006 14:02
Честито на всички. Не знам дали съм на първо място или случайно името ми е на първо място, но това няма значение - радвам се, че са ми оценили труда, защото заради него пропуснах една страхотна вечер в името на изкуството се сещам
Евала на инициативата отново!
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2006 23:42
Представяте ли си да получите книжка с публикувани вашите разкази вътре
Иначе поздравления на всички. Доказахте се, че сте едни от най-добрите творци във форума. Това не го съдя по стила ви, защото не съм чел творенията ви, но поне по отговорност сте най-сериозни от тези, които възнамерявахме да участваме в конкурса.
Не е лоша идея да постнете написаното от вас между другото.
|
|
|
|
|
coleto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2006 15:15
Head_HunteR написа: Представяте ли си да получите книжка с публикувани вашите разкази вътре Иначе поздравления на всички. Доказахте се, че сте едни от най-добрите творци във форума. Това не го съдя по стила ви, защото не съм чел творенията ви, но поне по отговорност сте най-сериозни от тези, които възнамерявахме да участваме в конкурса. Не е лоша идея да постнете написаното от вас между другото.
Ако ми дадат книга с моя разказ вътре ще се побъркам от кеф. А ако се продава добре - малко парици също няма да ми дойдат зле.
За отговорността си прав. Много е важно да имаш волята да седнеш на компа и да пуснеш Word, а не Star Wars например. Или да имаш познат, който има волята, желанието и компа, за да ти напише разказа вместо теб. На практика вторият вариянт отпада.
За постването на моя разказ... Просто няма да стане. Много е голям. Ако на някой му се чете нека ми даде мейла си и ще му пратя файла. Засега съм го пратил на доста хора, но само от Хермес и от семейството ми получих отзиви. Останалите май са го започнали и са го зарязали. Дано да е заради дължината, а не заради качеството.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2006 00:15
Цитат: Засега съм го пратил на доста хора, но само от Хермес и от семейството ми получих отзиви. Останалите май са го започнали и са го зарязали. Дано да е заради дължината, а не заради качеството.
Знаех си, че трябва да ти върна отговор! Прочетох го, човече, още Януари. Страшен е, и определено ти личи хъса и размаха с който пишеш (ала ранния Р. Джордан). Определено имаш енергията и можеш да напишеш книга - аз гледам да се ограничавам до формат разкази/кратки повести.
|
|
|
|
|
Keri
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2006 14:54
Честито и от мен на всички спичилили
Въобще не вярвах, че ще се класирам... Ще пусна разказчето тук да го видите. Не е кой знае колко дълго
П.С. Това ми е първият опит във фентъзито. До сега съм писала само фантастика.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2006 15:22
Разказът ти е хубав, честито, че си спечелила, имало е за какво. Но няма значение какво е писал човек, важното е да е писал, да е упражнил стила си, да го е осъвършенствал. Важното е и да има фантазия. Ти притежаваш и двете, затова е естествено да пишеш хубаво в какъвто и да е жанр.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2006 22:37
Не че нещо, ама... нетърпелив съм да си получа книжката и ако има некво трофейче/наградително писмо
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|