6. По-колко време прекарвате през деня във форума на PCMania?
Matt Stifler написа:5. 30 минути
6. Около 1 час
Ебати тъпото копеле е тоя...
The Nightmare написа:5. По-колко време прекарвате през деня на PC?
6. По-колко време прекарвате през деня във форума на PCMania?Matt Stifler написа:5. 30 минути
6. Около 1 час
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
SecurityCode написа:По сайта са извършени сериозни проблеми !!!
hk_Vlady написа:Ей High_voltage да не ми станеш само на Low_voltage
- TiLL - написа:На чия страна сте аз лично съм за върколаците тези сладки кученца така безмилостно пребивани от кръвопийци по филмите а вие за кой сте?
[/quote]hk_Vlady написа:...пък и като Те Оправят Го Правли животински верно че ще ти е за последен път ама поне ще е като хората ...
Matt Stifler написа:The Nightmare написа:5. По-колко време прекарвате през деня на PC?
6. По-колко време прекарвате през деня във форума на PCMania?Matt Stifler написа:5. 30 минути
6. Около 1 час
А на теб ли ти беше умряла сестра ли,братовчедка?
OmegaDarkon написа:Става въпрос за един доклад по физика за училище.Ако можете да ми намерите доклад на темата: Ток в полупроводници ще съм ви много благодарен.Надявам се да има достатъчно добри хора които да ми помогнат.А пък след време може и всеки друг който търси помощ за такива работи да постне.Само има едно малко проблемче:темата трябва да е готова до утре,така че ви благодаря предварително.Търсих в google.com там нямаше и в referati.com също а ако знаете друг сайт или имате линк към търсената от мене тема,моля дайте.
Matt Stifler написа:А на теб ли ти беше умряла сестра ли,братовчедка?![]()
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
a.k.a. `sp33d`Темата е офтопик
Caleb написа:Стифчо ти си бил голям ненормалник. Айде заобиколен съм от такива но е търпимо. Но това твойто да се гавриш със смъртта на близък човек който е роднина на някой който дори е юзър тук и да го разгласяш публично... незнам.
Вероятно си доста инфантилен малък нещастник. Nightmare, човек ако ходиш да го срещаш този побърканяк пише едно лично да дойда и аз. Въздържам се от псувни но ти мойто момче си недoразумение и грешка на родителите ти. Незнам какво ти е възпитанието но е доста бедно. По добре със удебелен шрифт се извини на човека и то тук пред всички защото иначе майка ти да ти е на помощ.