Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

5. По-колко време прекарвате през деня на PC?
6. По-колко време прекарвате през деня във форума на PCMania?

Matt Stifler написа:5. 30 минути
6. Около 1 час

Ебати тъпото копеле е тоя...
+++
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

The Nightmare написа:5. По-колко време прекарвате през деня на PC?

6. Около 1 час

Сега ли разбра
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=40151

SecurityCode написа:По сайта са извършени сериозни проблеми !!!
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Голям бисер е тази тема няма що :x
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Ледник

Мнение от Ледник »

Поредната изцепка на една форумна издънка:

hk_Vlady написа:Ей High_voltage да не ми станеш само на Low_voltage :D

Edit: Темата за вампири и върколаци:
- TiLL - написа:На чия страна сте аз лично съм за върколаците тези сладки кученца така безмилостно пребивани от кръвопийци по филмите а вие за кой сте?

hk_Vlady написа:...пък и като Те Оправят Го Правли животински верно че ще ти е за последен път ама поне ще е като хората ...
[/quote]
Аватар
Adanos

Мнение от Adanos »

Soul-hunter написа::arrow: Начи хора знаетели некои кодова дет се пишат в конзолата? но само за ботове на за нета :?:

Например тва дет гледаш през стените или невидимоста, но тва с гравитациата (sv_graviti и там число)
Не ме гледай така умно българино, а пиши на КИРИЛИЦА !!!
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

hk_vlady написа:по глупави постове не бях слушал дори и мойте не са 4ак толкоз тъпи ам браво ГАЙЗ ВИЕ МЕ УБИХТЕ ОТ СМЯХ 1:0 За Ибрахима Та*ак

weird :shock: Аз не мога да слушам постове :shock:
:flipFinger:
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

hk_vlady написа:Оо Ти Мистериозни от заплка зипо каква е тази тъй странна тема моляте поясни защото май само ти си я разбираш или ние просто не сме чували нещо тъй мистериозно и загадачно :idea:
:OMGOMG:
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

eTNiEs написа:Тая тема според мен е малко...нз...

Мда, и за мен е малко...нз...
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Да се смее ли човек, да плаче ли , да го кълне ли тоя ...

Oblivion, оставяйки дъмбелите от по 50кг на земята написа:Бог на всички пичета,който ми хващат окото,за да мога да ги накарам да ми вържат.

Бисер .. едва ли. По-скоро жалко изказване, което доказва някои неща за личността му :)
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

The Chameleon в тема за Дон Кихот написа:Момче.. радвам се, че си стигнал до 10 клас.. ама за к'во ти е да четеш тая простотия, а?
Ае отивай да си играеш УОУ-а и не върши тъпи действия като да пишеш и да четеш.. и без това хич не ти се отдават.

Гхаха, pwned by tEh Chameleon :lol:
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Wanted' написа:кюомбон с нея не може цванцер такъв

:shock: Извънземни във форума на PC MANIA! :shock:
Soul_Hunter написа:В апартамента ми върлува полтъргайст.

:nuts:
Soul-hunter написа: Супер подребител съм :!:

8)
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Myкcата

Мнение от Myкcата »

...
Мукси е тукаааа...
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Matt Stifler написа:
The Nightmare написа:5. По-колко време прекарвате през деня на PC?

6. Около 1 час

А на теб ли ти беше умряла сестра ли,братовчедка? :worry:

OmegaDarkon написа:Става въпрос за един доклад по физика за училище.Ако можете да ми намерите доклад на темата: Ток в полупроводници ще съм ви много благодарен.Надявам се да има достатъчно добри хора които да ми помогнат.А пък след време може и всеки друг който търси помощ за такива работи да постне.Само има едно малко проблемче:темата трябва да е готова до утре,така че ви благодаря предварително.Търсих в google.com там нямаше и в referati.com също а ако знаете друг сайт или имате линк към търсената от мене тема,моля дайте.

Момче, препоръчвам ти да загасиш компютъра и да отидеш да се гръмнеш. За разлика от теб, няма да демонстрирам познания по нецензурни думи, просто защото си толкова низък, смешен и жалък, че даже не трябваше да си губя времето да пиша тук, а да ти тегля една и да те оставя да се оправяш както можеш. Престани с тоя дебилизъм, защото лично ще пратя ЛС на admin с искане да бъдеш баннат за 4ти път. Вярвам, ще има достатъчно хора, които да ме подкрепят.
едит за долния пост : видиш ли, него го баннват, но той е пич и се връща...Недей да се нервиш заради него, просто най-тъпото копеле, което съм виждал :roll:
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Matt Stifler написа:А на теб ли ти беше умряла сестра ли,братовчедка? :worry:

Абе ти наистина си адски тъпо копеле знаеш ли :x Просто се чудя колко може да е изпаднал един 12-годишен пикльo.Просто не знам.Само наи-долните и изпаднали хора се шегуват със смъртта.Но нищо,един ден ще умре някой твой роднина и тогава ще видиш какво е истинска мъка.ТЪП КЕЛЕШ :x

Хора аре тоя идиот да се банне перманентно-просто вече минава всякакви граници
SummerBeat

Мнение от SummerBeat »

Това е най-голямата смешка във форума.Само като се види профила (имам предвид ник+аватар+подпис) става ясно, че детето няма навършени 11.
Темата е офтопик
a.k.a. `sp33d`
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Mat къв беше там... как може СИ ТОЛКОЗ ГНУСЕН БЕ :x
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

Matt Stifler написа:А на теб ли ти беше умряла сестра ли,братовчедка? :worry:

Заклевам се, ако някой ден ми паднеш в ръцете ще видиш какво означава истинска болка...Просто ще ти разкатая майката ако те намеря, разбираш ли бе ШИБАНЯК СКАПАН :x :x :x :x
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Стифчо ти си бил голям ненормалник. Айде заобиколен съм от такива но е търпимо. Но това твойто да се гавриш със смъртта на близък човек който е роднина на някой който дори е юзър тук и да го разгласяш публично... незнам.
Вероятно си доста инфантилен малък нещастник. Nightmare, човек ако ходиш да го срещаш този побърканяк пише едно лично да дойда и аз. Въздържам се от псувни но ти мойто момче си недoразумение и грешка на родителите ти. Незнам какво ти е възпитанието но е доста бедно. По добре със удебелен шрифт се извини на човека и то тук пред всички защото иначе майка ти да ти е на помощ.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Caleb написа:Стифчо ти си бил голям ненормалник. Айде заобиколен съм от такива но е търпимо. Но това твойто да се гавриш със смъртта на близък човек който е роднина на някой който дори е юзър тук и да го разгласяш публично... незнам.
Вероятно си доста инфантилен малък нещастник. Nightmare, човек ако ходиш да го срещаш този побърканяк пише едно лично да дойда и аз. Въздържам се от псувни но ти мойто момче си недoразумение и грешка на родителите ти. Незнам какво ти е възпитанието но е доста бедно. По добре със удебелен шрифт се извини на човека и то тук пред всички защото иначе майка ти да ти е на помощ.

Не си хаби думите.Той си е копеле,ясно е.Обаче проблема е,че няма как да го намерим.Просто няма.Иначе досега да не е жив :x
Публикувай отговор