Зъл, по-скоро ми се струва, че въпросното "раздвижване" се дължи по-скоро на възможноста за проверка на реалните ти качества от истински литератори. В смисъл, предполагам голяма част от писачите в този форум никога не са показвали на кой знае колко хора написаното от тях. А тук ти се предлага такава възможност.EviL написа:Небивало раздвижване . Закани , похвали , заръки . Интересно следващият път като ми се прииска да прочета нещо ще пиша ник ЕГМОНТ и ще обещая шарени бонбонки за всеки драснал два реда .
Добре, може би само за мен е така. Но действително, ако напиша нещо, ще е заради това. А колкото до книгите - в момента имам толкова много време за четене на книги, че направо и заглавията не мога да погледна.
Разбира се, винаги остава въпросът дали това е реално, но ми се струва, че е така, понеже ми се струва, че админа или който-е-там, ще е проверил нещата, преди да направи темата важна и т.н. А и има ли значение, дали това е наистина или просто някой си прави ташак с "великите писатели на форума" - нали ще се напише нещо, може би интересно! Какво повече ти трябва!
Колкото до мен... Едва ли ще сваря да напиша нещо, понеже до 20-ти този месец трябва да реша три доста труднички задачи по математика за националния отбор, а и от училище започват да ни притискат. Както и да е, запали ми интереса (тук може би трябва да вмъкна, че наистина за малко да не забележа темата
п.п. И все пак да кажа, че съм един вид "поласкан" от споменаването на ника ми...