Автор |
Съобщение |
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2005 23:47
EviL написа: Небивало раздвижване . Закани , похвали , заръки . Интересно следващият път като ми се прииска да прочета нещо ще пиша ник ЕГМОНТ и ще обещая шарени бонбонки за всеки драснал два реда .
Зъл, по-скоро ми се струва, че въпросното "раздвижване" се дължи по-скоро на възможноста за проверка на реалните ти качества от истински литератори. В смисъл, предполагам голяма част от писачите в този форум никога не са показвали на кой знае колко хора написаното от тях. А тук ти се предлага такава възможност.
Добре, може би само за мен е така. Но действително, ако напиша нещо, ще е заради това. А колкото до книгите - в момента имам толкова много време за четене на книги, че направо и заглавията не мога да погледна.
Разбира се, винаги остава въпросът дали това е реално, но ми се струва, че е така, понеже ми се струва, че админа или който-е-там, ще е проверил нещата, преди да направи темата важна и т.н. А и има ли значение, дали това е наистина или просто някой си прави ташак с "великите писатели на форума" - нали ще се напише нещо, може би интересно! Какво повече ти трябва!
Колкото до мен... Едва ли ще сваря да напиша нещо, понеже до 20-ти този месец трябва да реша три доста труднички задачи по математика за националния отбор, а и от училище започват да ни притискат. Както и да е, запали ми интереса (тук може би трябва да вмъкна, че наистина за малко да не забележа темата ), така че ще се постарая.
п.п. И все пак да кажа, че съм един вид "поласкан" от споменаването на ника ми...
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2005 18:20
Именно Рекс . Ласкателство и фантазия . Подари първото а второто ще свърши останалото .
П.П. О и БТВ кой точно от екипа на РСмания тиим подбира "похвалените произведения" ?
П.П.П. Хермес дружки "мой" не че нещо но .... очаква се в момента ( пардон в момента в който сте поствали) да общувате с малко по интелигетни хора . Малко повече старание моля , малко по малко ласкателство моля .
П.П.(N). Винаги съм ненавиждал да се избира количеството пред качеството .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Petar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Дек 2005 18:43
След като темата е закачена като "важна", значи я преценяваме като важна. С което гарантираме, че да, това е издателство "Хермес", първото издателство, което заявява интереса си към този форум и към писалите в него. Нека му отдадем дължимото.
|
|
|
|
|
Tao
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2005 22:35
малко късно се регнах тука а и късно видях тази тема такаче ще скалъпя 2 - 3 глави пък дано им хареса.
П.п.успех на всички които се захванат с това
П.П.п а може ли да ползвам учителката по български за редактиране
___________________________________ Господ пази идиотите ,а аз съм от първите в списъка
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2005 00:17
Ако искаш й го дай да го напише, само че не си признавай после. Тарикатлък.
Толкова ли си неграмотен, че чак на учителката ще го дадеш да го редактира?
|
|
|
|
|
Tao
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2005 02:37
е не ама сега там няма да се срамувам пред непознати с някои тъпи грешки от бързане или нещо такова , абе остаи забрави няма да се захващам да пиша , отчаях се
___________________________________ Господ пази идиотите ,а аз съм от първите в списъка
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2005 14:01
Интересна идея наистина. Но както каза колегата още на 1-вата страница защо отново банална фентъзи историйка? Нещо по-универсално, толкова не можа някой да се напъне и да ни предложи малко по-широко поле за изява?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2005 20:22
Много ви пречи баналния откъс, няколко пъти се замислих дали да пиша, отказах се. Не мисля, че си струва, все пак... хермес... нищо не могат да ми дадат.
А пък който иска може да пише за някой, който чете книга, две истории развиващи се паралелно, не е нещо ново, но пък си струва да се опита, ако държиш да изпиташ точно колко можеш да пишеш.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2005 23:21
Аз още не съм се предал, но като гледам твърде вероятно е да не успея. Още съм на 4та страница от разказа
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2005 23:52
Head_HunteR написа: Аз още не съм се предал, но като гледам твърде вероятно е да не успея. Още съм на 4та страница от разказа Много мазно се оказа, хич не обичам да пиша подобни истории и се отказах още в самото начало... просто откъса ни ограничава максимално, а един творец трябва да има максимално поле за изява.
|
|
|
|
|
ДРАКОН
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Дек 2005 00:36
Верно е много мазно, направо не се търпи. Освен това ми прилича на откъс от някаква книга. Ако е така, защо е необходимо да дописваме нещо, което вече е написано? Да не би да се съзтезаваме с някой световноизвестен автор? Малко гадничко ми се струва, ако е така. Защо трябва да си меря пишката с когото и да било? И в случай, че го напиша по-добре от самия автор, ще бъде ли някаква книжка достойна отплата за труда ми?
|
|
|
|
|
Lara_Craft
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Дек 2005 01:06
И на мен не ми върви, само толкова успях да напиша досега
1.
Истината е, че още преди началото на архитeктонския период, дори още преди слънчевото затъмнение да беше затиснало със сянката земята, Зенон усети напрежението между краката си. Ебеше му се страхотно, просто зверски. Нямаше наблизо нито разюздана камарила, нито от онези вмирисани, прилични на чепкана с дарак вълна, галоси. Имаше само слънце – гадна следобедна мараня, от която и коситите се криеха по дупките си.
Пред Зенон нямаше друга алтернатива освен да си извади хуя, и да си удари една чекия. Трябваше да си пази сянка със собствения гръб обаче, а тази мисъл го влудявяаше.
Той не го направи и по още една причина: в далечината стърчеше кулата, строена в чест на Бохор – повелителя, още по времето на прадядо му Пилат. Не че му пукаше особено - понеже не беше религиозен, но го беше страх от слугите на Сянката. Техните очи виждаха навсякъде, техните уши чуваха далеч преди атмосферните вибрации да са предали всеки шум.
Зенон, както и всички тези мъже в бели туники, орки, ученици и затворници по нещо си приличаха: един и същи страх ги пронизваше винаги щом вдигнеха поглед към кулата, която се извисяваше над целия град! Кулата, обитавана от великия жрец на култа към Бохор, Господаря на мрака... На самия връх на внушителната главна кула, която му служеше за бърлога, познатият силует на Сянката крачеше по облицования с каменни плочи под на една лаборатория, пълна с книги и инструменти. Беше побеснял. Писарят Ломго, който все още държеше в ръка посланието с лошата вест, трепереше като лист от глава до пети. Свит на топка край стената, той се мъчеше да се смали така, че да стане незабележим. С ужас наблюдаваше господаря си как се мята насам-натам и как късовете сянка, които падаха около него, пламваха при допира си с камъка, разнасяйки отвратителна миризма на изгоряло.
- Следващия път ще ти гори гъза Ломго! Разбра ли ме? Ако до утре в десет часа вечерта бегълците не бъдат заловени, мисли му. Ще те накажа така, че да не можеш да си седнеш на гъза в близките сто и двадесет планетарни години. Не само няма да можеш да си сядаш на задника, но изобщо няма да можеш да прокараш нищо през него.
- Разбрано шефе, безрасъдните коригани ще бъдат заловени още до сутринта. – отвърна самоуверено Ломго, опитвайки се да прикрие страха си.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2005 11:39
Кога почна това "съревнование", кога дойде края му... нищо не съм написал... НИЩО
Няма смисъл вече, защото само ще избързам и след това ще се ядосам на несериозността си...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Дек 2005 00:47
Аз тази вечер писах... беше последен шанс, за да разбера дали ще ме бъде или няма да ме бъде... И все пак, ще пребъде, макар че пак в последния момент ще е Аз съм почти готов (остана епилога и тук-там редакция на сюжета) със "Истории от севера" - леко инфантилно фентъзи, но на фона на вашата конкуренция си е доста добре
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 22:11
Пфу! Най-сетне завърших и пуснах моя.
Успех на всички останали разказвачи! (Със здраве и на конкуренцията )
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Дек 2005 00:12
За съжаление няма да успея да го довърша.Идеята ми беше да преплета откъса в Star Wars вселената представяйки че от гледнатата точка на расите живеещи там Силата е магия и тн. ,лошкото тоя тъмния е Сит, а детето родено от родители джедаи притежаващи доста мидихлорини умряли в битка.Сита иска детето да му стане ученик и тн.Можеше и да стане интересно.Даже написах няколко листа но няма да успея да го довърша...
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
coleto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 18:20
Аз и един приятел също пратихме историики. Това прави (не съм добър в математиката, моля поправете ме ако греша) четирима участника в конкурс с пет награди. По мои сметки победителя взима двойна награда
Навит съм да си разменим и прочетем историите преди да излезе резултата. Който е съгласен да прати на coleto@mail.bg
творението си и ще получи моето.
В интерес на истината съм останал на сухо (няма какво да чета) и съм отчаян.
Успех на конкурса.
___________________________________ напуснал този форум в знак на протест срещу простащината
|
|
|
|
|
coleto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2006 13:05
Някой да знае дали конкурса е пуснат и в други форуми?
Не намерих нищо в сайта на хермес.
___________________________________ напуснал този форум в знак на протест срещу простащината
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2006 02:22
coleto написа: Аз и един приятел също пратихме историики. Това прави (не съм добър в математиката, моля поправете ме ако греша) четирима участника в конкурс с пет награди. По мои сметки победителя взима двойна награда Навит съм да си разменим и прочетем историите преди да излезе резултата. Който е съгласен да прати на coleto@mail.bg творението си и ще получи моето. В интерес на истината съм останал на сухо (няма какво да чета) и съм отчаян. Успех на конкурса.
Кефиш ме, как реши, че участниците са 4?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|