Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие: Омагьосаната жаба Жаба (магьосничество и несподелена любов)
Публикувано на: 26 Ное 2005 23:05

Имало едно време... какво е имало един Бог знае, ама хората говорят, че ималко няк'ва си там жаба. И... К'во можем да кажем за таз жаба? "Била зелена и крастава!" ще речете вий... и сте прави! Само че имало и нещо друго - а именно - била омагьосана жаба, бре мили ми читатели! Мда, така е било, та и таз ми ти значи жаба си висяла в блатото и си чакала красивия принц от проклятието да я целуне, та да се превърне в един Бог знае какво... И така през останалото време тя си подскачала весело из блатото, вечер квакала, сутрин хъркала, и хич да не е - скука било.
Писнало й обаче, дошло й до гуша, значи, да чака и решила сама да потърси пустия ми ти принц дет един Господ го знае къде'й са е сврял. И така тъгъдък-тъгъдък тръгнала зелената невеста, ама добре че се усетила навреме, че е жаба, та се поправила - подскок-подскок...
... Подскок-подскок... Подскок-подскок... примряла от глад горката! И... насреща й изскача, значи... тъмен силует! И той й проговаря с подземен глас:
- Аз шъ те нахраня, жабо, хърт-хърт, щоту гледъм, чи си гладнъ! Хърт-хърт.
- Благодарско, пич! - отговорила му жабата. - Айде давай насам вече, че примрях!
И оня ми ти ка'т започнал!
- Да ти пецкам зилената ******* с мойта, хърт-хърт, надиница ********! И майкъ ти дъ, хърт-хърт, зиленъ пачъ тъкава, дъ та тръшни крастъта!
А жабата, един Бог знае как, зела да се храни и тъй заситила глада, па му казала да спре. И той спрял, ма не преди да си довърши, де.
- Кърти Къртов-Къртиста са казвъм, щеш ли ми станиш жина? Ни съм принц, мъ ко да прайш! Хърт-хърт?
- Не! - казала жабата. - Щом като не си принц - ще си ядеш чопката сам!
И тъй и станало, понеже т'ва все пак омагьосана жаба, един Бог знае що. А зелената продължила да търси докато не срещнала едно мъъъничко момиченце, съвсем колкото нея голямо. Брей, казала си жабата, такова хубаво момиче ще да знае къде да намеря принц!
- Ей, момиче, голямо колкото човешки палец, ама да умра ако знам какво значи палец, да знаеш къде мога да намеря принц?
- Един Бог знае де!
И ша-ла-ла, обърнала се и както си си тананикала си тръгнала, обаче малко по-нататък паднала в цвъчката на една Бог знае каква птичка, и се удавила. Жабата се ядосала от случката, ама айде да си замълчи, в памет на горкото момиче, нали.
Съвсем малко по-пред нея друга гледка се разкрила - Говедо и Мечка се карат там нещо, един Бог знае за какво, ама баш врява си правят и жабата такваз, ядосала се, че свинята вдига гюрултия и такваз се развикала:
- Ве ей! Свиньо ебана! Образуваш ми нерви, ве! Ще ти сондирам стомах в лицето!
А свинята си е свиня, все пак, и продължила квиик-квиик, та жабата повърнала си стомаха върху говедото му с говедо, па замълчало завинаги.
- Дйерби и жабата, с'ти, напра'о приколи приятелчето ми! Сакаш ли ми станеш невеста, м? Ай, ве, ш'е готено! Не'ам владения ка'т на принц, ма ин'че 'сички ме уважават, как!
- Нема, брате, щом като не си принц... ша пуцаш, ама не мене!
Лоша жаба била тя, вобще много сърца разбила по пътя си към един Бог знае какъв принц. Ама няма и няма, под път и над път гледала, обаче - йок! И съвсем се ядосала, значи, па един ден не издържала и си изкряскала:
- Пу да пукнеш дано, пуст принц!
И тъй и станало, 'ко мислите, до нея паднал човек, а на челото му издълбано, кат на Хари Потър, не че жабата знае кой тоз Хари Потър, надписче "Принц".
- Тюх! Убих го!
- Жив съм, жив съм! - немощно промълвил принца, а жабата ведната живнала!
- О, жив е той, жив е, тука до мене! Целуни ме, принце!
Оня обаче веднага я отрязал:
- Па ако тря'а та целувам по-добре да пукна, ма!
И пукнал, колкот' да не е без хич тъй направил...
- 'Бахти... - зяпнала жабата.
И продължила, де, къде ще ходи, ама си имала едно на ум вече какво приказва. Скок-подскок, скок-подскок... Отчаяла се! И си седнала на зеления крастав задник да реве.
- Защо ревеш? - над нея стояло няк'во циганче таквоз, черно, или не са е къпало просто, 'щото много сухо това лято излезе. А иначе жабата си изплакала мъката пред него, де, един Бог знае 'що, а оня вика - Не е важно да целунеш принц, а истинската си любов!
- Така ли!
- Ами да! - хилило се момчето.
- Ми тогаз... Убичам Тъ!
И му се хвърлила на врата, няма тука тън-мън - туй направила, а онуй 'ша целува, де 'ша ходи.
- Хърт-хърт...
- Дйерби...
- Квиик!...
Живота й прехвърчал пред очите й... и 'кат са свършило 'сичко - пак била жаба.
- Бахти... - рекла пак.
- Ем ти ко мислеше, че ще стане, ма? За жабешки бутчета се роди, на жабешки бутчета 'ша си и станеш!
Па после в тигана, масълцето, на бавен огън и с бакшиш 'щото била вкусна.
И тъй. Мда.

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2005 23:18

аххаахха :) рулира .. 10/10

LedEINIQ !!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2005 23:41

Рулира, определено. Не заслужава и 1/10 по мое мнение :)

1/10 :roll: (за усилието, ако го има въобще)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2005 23:46

ИзрУУУУД :lol: :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Ное 2005 00:01

Екс, бързо си изтрезнял, мамка му, бързо си изтрезнял! Я да намираш онова там с леглото и дърветата, че ше те бия!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Ное 2005 13:32

Що бе Блейд, аз бих дал 6/10. Кефи най-малкото...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Ное 2005 14:30

Ан така! Важното е да кефи! Не претендира за шедьовър, това е просто предната приказка :lol:
Колега, за разлика от теб, нея вечер аз не бях пиян :lol: Пък го и писах на училище (те всичките съм ги писал на училище... :roll: )

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 03 Дек 2005 18:51

Екс, к'во да ти кажа, нещо не ме кефи особено много. Супер тъпотия, абсолютно в стил "Cow and Chicken". Само дето аз лично не се впечатлявам от това филмче, а демонстрираният в него хумор ми е адски антипатичен и противен.
Не искам да го приемаш като обида или нещо подобно, аз просто не си падам по подобен хумор. Е, добре де, само докато си лафя с приятели или нещо такова. Не и в писан вариант...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2005 23:39

Мда.
Радва откъдето и да го погледнеш. Мда. И тъй.
Ама защо жабата трябваше да е женска. Що не я направи мъжка-щеше да е по-забавно. Можеше и чопката да си чопли и т.н.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2005 22:13

Phantom написа:
Ама защо жабата трябваше да е женска. Що не я направи мъжка-щеше да е по-забавно. Можеше и чопката да си чопли и т.н.

Една дума.
Един отговор.
:arrow: Стил.
На трите ми приказки хумора им се различава значително, и единствената що годе допирна точка е стила на писане. Целта е да са различни и да забавляват по различен начин ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: