Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 16:27

The Chameleon написа:
Т'ва е егати безсмислената тема от егати дебилчето :lol:

нормално
то секи ден има нови юзъри как няма да има тъпи теми

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 16:29

Popcorn написа:
The Chameleon написа:

нормално
Това ни най малко не е нов юзър,хитрецо...

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 16:33

Steel написа:
Popcorn написа:
The Chameleon написа:

нормално
Това ни най малко не е нов юзър,хитрецо...

добре де помня че се регна педи половин година някъде март месец

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 20:01

@ denjenigen, der beim versuch deutsch zu sprechen klaeglich gescheitert ist:
1: koenntest du deine gedanken bittesehr in verstaendlichem deutsch (oder ein bisschen klarer: einfach in DEUTSCH) nochmals kommunizieren. vielen dank im voraus...
2: noch etwas am rande: eigentlich bist du schon ein ziemlich idiotischer, aufstaplerischer, pathetischer, nicht-allzu-weit-denkender wicht... und dein deutsch beschraenkt sich auf seltsame hieroglyphische ausrufe, die wahrscheinlich niemand zur voelle versteht (und auch niemals verstehen wird)... bitte verschone uns in zukunft vor deinen unoetigen Sozialisierungsversuchen :lol: ; wir brauchen sowas nun aber wirklich nicht...

adieu et pas a bientot(малко френски са хех) :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 20:19

Това, че е на 16, въобще не е опраддание. Стилът му е жалък, правописа също, а представата му за сюжет плаши.

Аз съм на 15:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 20:57

очаквайте темата в която Jan-Yan поства виц а Зелота се смее :19:

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2005 00:05

Знаете ли аз какво мисля по въпроса - половината форум пак се хвана на въдицата на някой, дето е решил да се гаври от нямане какво да прави. Който и да е той, сигурно вече е умрял от смях и затова не поства повече. Мале, само като си помисля Demoness какъв пост написа - оня сигурно е бил близо до смъртта от хилеж. Форумни събратя пак ви уловиха на въдицата.

П.П. Ако не съм прав(около 5% е вероятно), то тоя Зелот ъф не знам си кво е най-идиотичното създание на планетата Земя, пък може и във Вселената, де да знам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2005 11:07

И защо мислите че сам зилота? Хм дори пиле ме наричате...Не ми пука защото аз не сам Зилота колко и да не ми вярвате...И тъи джерико ли мрако ли си гако ли си еба ли та къв си..Откаде си бе а ? да те посета да си говорим по мъжки..Хмм или нема да ми кажеш? Чакам отговор...Да видим кои е мъж и кои пиле!
И пак повтарям не сам Зилота....Тои е само дете а аз сам неговия брачед които му решава проблемите ЛИЧНО!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2005 16:09

:lol: :lol: :lol: Хванаха ни! То беше близко до ума, че е майтап, в първата част на историйската правописа беше по-нормален. Ама така става като блея нанякъде...не си заслужаваше онзи пост :)
Офф....Jan-Yan, "детето" е на 14(какво намира човек в търсачката :lol: )... С това два пъи повторено отрицание ме убеждаваш, че ти си Зил(ди)ота.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2005 17:01

Охооо вече ще ореждаме проблемите лично а? Аз кво да не съм ти секретарка бе мамин? Кво ша ма набийш ли? Леле майко умирам от страх.Ей смешко ходи си в ъгъла на стаичката и не ме занимавай с простотии.
Чадо земи целуни кръста той е пътят към просветлението! :idea:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2005 17:28

Еее, Джони, как можеш да си губиш времето с тоз лешар, че и да търсиш пикове по случая :o

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2005 17:51

пхах мислиш ли че ше търся картинка заради този? Аз си я имам тази на харда.И просто знам линка.

Профил

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2005 23:43

Ох!!! Ама Паладинчо, ти ли си бе. Сладурина той на батко! Кой бързо изоставащ ти даде на тебе достъп до компютър пак. Малкото дете то! Ох че си ми един такъв ... тъпичък, да вземе човек да те схруска ЗА ЗАКУСКА ТЕБЕ. Абе ей, зле такова, форума и без теб е "добре" така че земе изчезни, земи се скрии, земи се комплексирай и се самоубии. Ама я чакай, аз пак сложни неща те карам да вършиш. Как един такъв като тебе, плиткоумен, за когото още няма научно название и затова в училище те държат в отделна стая с твоето име, ще може да се комплексира? НЕВЪЗМОЖНО ПРОСТО. Де ше знаеш ти к'во е това ум, морал, комплекс и тн. И все пак. Тая някаква надежда да си ме разбрал. Ако се пак не си - потърси помощ от който и да е (за предпочитане от мен), с удоволствие ще ти обясним на практика КАК ДА СПАСИШ СВЕТА ОТ ТАКЪВ ИНДИВИД КАТО ТЕБ.

Аре целувки и много любов от мен. Пхахахахаха. Много любов!!! Хахахахахахаха. Целувки.Пхахахахахаха. Майко къв съм изпращял. Хахахахахахаха.

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2005 00:11

Reaf, харесвам те като правиш така. :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2005 15:35

Zealot of Innos написа:
Ок по4вам!

След като бодо изпулни заповедта на капитана тои бил вазнаграден с 100 злато и брониа..
Капитана казал на бодо : Бодо мом4ето ми време е за по тежка работа така 4е да се хва6та6 за добрата тренировка!
Бодо: Оки доки капитане по4вам да тренирам с новиа ми приател гиганта..
Гусхи:Бодо не мислиа 4е идеата е добра...Помни6 как те бутнах от оградата миналиа пьт нали?!
Бодо: Споко ходих при алхимик и дадох 100 злато за едно не6то ...Ве4е дори ти не си ми пре4ка!
И така капитана повикал Бодо и Гусхи в арената за приателски бои!
Битката по4нала...Бодо до6ъл в варварски дрехи и гигантска брадва...Това не бил бодо които си4ки познавали!
Гусхи се засмиал и казал:Бодо да не би да иска6 бои до смърта?
Бодо:За сажъление си прав...Преготви се да се бие6 до последен дъх!
И така капитана обявил бои до смърта!
Бодо свъ6ил битката о6те преди да е по4нала...Тои направил магиа! Тиа дигнала Гусхи във въздуха и го изпепелила..
Бодо по4уствал 4е това което направи е отвратително..Но Гусхи бил нахален и арогантен!
След това капитана казал на бодо:Бодо! По диаволите! Тои бе6е един от наи-добрите!
Бодо:Тои бе6е предател!
Капитана:КАК СМЕЕ6 ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ!
Бодо забил ме4а си в сързето на капитана..
Бодо: И така ве4е Коринт е моиа отговорност...4акаи само Ун'Гола проклет орк идвам за теб!
И така бодо зел за6титата на града под своиа отговорност...18 годи6ното мом4е бе6е ве4е жрез на злото променен от собствената си арогантност и желание за...ЗЛАТО!

И това бе6е 4аст 2 дано ви е харесала 4аст 3 и 4 6те бъдат постнати тук до...2 дни!

Дано се промените и осъзнаете 4е гре6ите за мен..И между другото..админа не ми е баннал акаунта..Прости си забравих паса...
И така приатен ден от мен!!

You suck!Ебати дразни ме тва 4 и 6.А и правописът ти е мнооооого зле.А за тъпия разказ да не говорим...Аре обратно в първи клас.И кво лъжеш наляво и надясно,че си 16 годишен?
П.С.Правописа ми напомня за още една ламя-Аликсус.Малиии тоя къртеше мивките барабар с канализацията!

a.k.a. `sp33d`

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2005 20:01

THE_KING_OF_TIME написа:
Зилоте-колко имаш по Български Език ти въобще минал ли си 6-ти клас :x

Тоя пък какво каза..

THE_KING_OF_TIME написа:
Аидеееееее само още към 36 4овека да доидат и ще го бием :lol:

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по