нормалноThe Chameleon написа:Т'ва е егати безсмислената тема от егати дебилчето
то секи ден има нови юзъри как няма да има тъпи теми
добре де помня че се регна педи половин година някъде март месецSteel написа:Това ни най малко не е нов юзър,хитрецо...Popcorn написа:нормалноThe Chameleon написа:Т'ва е егати безсмислената тема от егати дебилчето
то секи ден има нови юзъри как няма да има тъпи теми

You suck!Ебати дразни ме тва 4 и 6.А и правописът ти е мнооооого зле.А за тъпия разказ да не говорим...Аре обратно в първи клас.И кво лъжеш наляво и надясно,че си 16 годишен?Zealot of Innos написа:Ок по4вам!
След като бодо изпулни заповедта на капитана тои бил вазнаграден с 100 злато и брониа..
Капитана казал на бодо : Бодо мом4ето ми време е за по тежка работа така 4е да се хва6та6 за добрата тренировка!
Бодо: Оки доки капитане по4вам да тренирам с новиа ми приател гиганта..
Гусхи:Бодо не мислиа 4е идеата е добра...Помни6 как те бутнах от оградата миналиа пьт нали?!
Бодо: Споко ходих при алхимик и дадох 100 злато за едно не6то ...Ве4е дори ти не си ми пре4ка!
И така капитана повикал Бодо и Гусхи в арената за приателски бои!
Битката по4нала...Бодо до6ъл в варварски дрехи и гигантска брадва...Това не бил бодо които си4ки познавали!
Гусхи се засмиал и казал:Бодо да не би да иска6 бои до смърта?
Бодо:За сажъление си прав...Преготви се да се бие6 до последен дъх!
И така капитана обявил бои до смърта!
Бодо свъ6ил битката о6те преди да е по4нала...Тои направил магиа! Тиа дигнала Гусхи във въздуха и го изпепелила..
Бодо по4уствал 4е това което направи е отвратително..Но Гусхи бил нахален и арогантен!
След това капитана казал на бодо:Бодо! По диаволите! Тои бе6е един от наи-добрите!
Бодо:Тои бе6е предател!
Капитана:КАК СМЕЕ6 ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ!
Бодо забил ме4а си в сързето на капитана..
Бодо: И така ве4е Коринт е моиа отговорност...4акаи само Ун'Гола проклет орк идвам за теб!
И така бодо зел за6титата на града под своиа отговорност...18 годи6ното мом4е бе6е ве4е жрез на злото променен от собствената си арогантност и желание за...ЗЛАТО!
И това бе6е 4аст 2 дано ви е харесала 4аст 3 и 4 6те бъдат постнати тук до...2 дни!
Дано се промените и осъзнаете 4е гре6ите за мен..И между другото..админа не ми е баннал акаунта..Прости си забравих паса...
И така приатен ден от мен!!
a.k.a. `sp33d`Темата е офтопик