Това за мен ли се отнася?EviL написа:Всъщност този раздел от доста време насам е пълна тиня Огнен-нещо-си . И чесно да си кажа предпочитам да го гледам пуст от колкото похищаван от бръмбари чистачи ( който е слушкал в част по био. ще знае ). Такаче млади ми ламугер мълчи повече пиши по рядко и не маструбираи толкова жестоко .
П.П. Следващият път като ме споменеш ще се постарая да ти нарисувам детаелна картина на това как е в кучи къз - ясно ?
Стихче за мен
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
a.k.a. The Fire King
a.k.a. The Fire King
- Stiiv Olstin
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Аиде още едно предупреждениице да ти цъфне под жалкия ти ник и вси4ки ние да си отдъхнем от ламер като теб*Tom написа:Johnny Rico
Едитнах си го,защото бях допуснал правописни грешкиАйде да възродим темата.Давайте
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
- Stiiv Olstin
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Така ме кефи повече :Рd4rk.1nside написа:к добре*Tom написа:ЖалкоИзградили сте си грешно впечатления за мене е мога само да съжелявам за тва че съм прост идиот , но брат ми ше ви счупи еи, и сокра , че майка ми е магистралка, а баща ми е гаден пияница, и всяка вечер ми пръска анала, но вие все пак не ме мислете за тъпо парче, щото аз не че не съм, ама... ..
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Така маи наи-добре става*Tom написа:ЖалкоИзградили сте си грешно впечатления за мене е мога само да съжелявам 4е съм тъп селяндур и не мога да пиша щото като малък само лъсках бастуна на тъмно и си знаех 4е това е много забавно ама уви затъпя ми и сега съм тук да ви кажа как се прави щото трябва да се нау4ите и вие но вие ме псувате щото съм перверзник и затова сте си изградили много правилно впе4атление за мене
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Рядо тъпа тема аз видях, ни за малко не завидях. Хвърлих поглед бегъл върху нея. Замалко щях да онемея. Стихчето постнах за няма и час. После се почудих какво ще правя тук при вас. Простотий шуртяха в кратки редове и прочетох какво ли не. Иамаше и простотий и Томовите селяний.
Съжалявам Том, малко си позволих да те обидя. Надявам се, че не си такъв за какъвто те мисля.
Съжалявам Том, малко си позволих да те обидя. Надявам се, че не си такъв за какъвто те мисля.
рофлDuke написа:Рядо тъпа тема аз видях, ни за малко не завидях. Хвърлих поглед бегъл върху нея. Замалко щях да онемея. Стихчето постнах за няма и час. После се почудих какво ще правя тук при вас. Простотий шуртяха в кратки редове и прочетох какво ли не. Иамаше и простотий и Томовите селяний.
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
- BroKeN^pRomIsE
Той се мисли за оригинален,
Но е мъничко банален.
Той е малка пуканчица бяла,
Още мацка гола не видяла...
Но се знае бързо той ще се развие
И скоро алкохол ще почне той да пие.
От малък непокварен дребен пич,
Ще се превърно скоро във пропаднал кирпич.
Обаче още печен си е той,
Дано не се промени след първия запой
Само веч мадами да му връзват яко
Но да не прекалява с производството на мляко ...
Малко е просташко стихчето ама... така ми идва отвътре... дано не съм обидил някого... май се намирам в творческа криза
Но е мъничко банален.
Той е малка пуканчица бяла,
Още мацка гола не видяла...
Но се знае бързо той ще се развие
И скоро алкохол ще почне той да пие.
От малък непокварен дребен пич,
Ще се превърно скоро във пропаднал кирпич.
Обаче още печен си е той,
Дано не се промени след първия запой
Само веч мадами да му връзват яко
Но да не прекалява с производството на мляко ...
Малко е просташко стихчето ама... така ми идва отвътре... дано не съм обидил някого... май се намирам в творческа криза
but everything changes... if I could turn back the years,
if you could learn to forgive me, then I could learn how to feel...
if you could learn to forgive me, then I could learn how to feel...