Стихче за мен

Вашите разкази и истории
*Том

Мнение от *Том »

EviL написа:Всъщност този раздел от доста време насам е пълна тиня Огнен-нещо-си . И чесно да си кажа предпочитам да го гледам пуст от колкото похищаван от бръмбари чистачи ( който е слушкал в част по био. ще знае ). Такаче млади ми ламугер мълчи повече пиши по рядко и не маструбираи толкова жестоко .

П.П. Следващият път като ме споменеш ще се постарая да ти нарисувам детаелна картина на това как е в кучи къз - ясно ?
Това за мен ли се отнася? :?
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"

a.k.a. The Fire King
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

абе огнен боклук чета ти глупостите от доста време аре спри се с уникалните си простотии.Ходи некъде си прережи езика...всъщност пръстите...що си едитна поста а ?
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
*Том

Мнение от *Том »

Johnny Rico
Едитнах си го,защото бях допуснал правописни грешки :wink: Айде да възродим темата.Давайте :wink:

a.k.a. The Fire King
Аватар
Stiiv Olstin

Мнение от Stiiv Olstin »

*Tom написа:Johnny Rico
Едитнах си го,защото бях допуснал правописни грешки :wink: Айде да умра.Айде:wink:
Аиде де .. . :(
Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!

LedEINIQ !!!!!
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Едитнах си го,защото бях допуснал правописни грешки :wink: Айде да възродим темата.Давайте :wink:
Аиде още едно предупреждениице да ти цъфне под жалкия ти ник и вси4ки ние да си отдъхнем от ламер като теб :evil:
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

d4rk.1nside написа:
Едитнах си го,защото бях допуснал правописни грешки :wink: Айде да ме пецка потен негър. Айде.:wink:
Аиде де .. . :(

Мда, айде.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
*Том

Мнение от *Том »

Жалко :( Изградили сте си грешно впечатления за мене е мога само да съжелявам за вас :cry:

a.k.a. The Fire King
Аватар
Stiiv Olstin

Мнение от Stiiv Olstin »

*Tom написа:Жалко :( Изградили сте си грешно впечатления за мене е мога само да съжелявам за тва че съм прост идиот , но брат ми ше ви счупи еи ..:cry:
к добре
Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!

LedEINIQ !!!!!
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

d4rk.1nside написа:
*Tom написа:Жалко :( Изградили сте си грешно впечатления за мене е мога само да съжелявам за тва че съм прост идиот , но брат ми ше ви счупи еи, и сокра , че майка ми е магистралка, а баща ми е гаден пияница, и всяка вечер ми пръска анала, но вие все пак не ме мислете за тъпо парче, щото аз не че не съм, ама... ..:cry:
к добре
Така ме кефи повече :Р
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

*Tom написа:Жалко :( Изградили сте си грешно впечатления за мене е мога само да съжелявам 4е съм тъп селяндур и не мога да пиша щото като малък само лъсках бастуна на тъмно и си знаех 4е това е много забавно ама уви затъпя ми и сега съм тук да ви кажа как се прави щото трябва да се нау4ите и вие но вие ме псувате щото съм перверзник и затова сте си изградили много правилно впе4атление за мене :cry:
Така маи наи-добре става :lol:
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Duke

Мнение от Duke »

Рядо тъпа тема аз видях, ни за малко не завидях. Хвърлих поглед бегъл върху нея. Замалко щях да онемея. Стихчето постнах за няма и час. После се почудих какво ще правя тук при вас. Простотий шуртяха в кратки редове и прочетох какво ли не. Иамаше и простотий и Томовите селяний.

Съжалявам Том, малко си позволих да те обидя. Надявам се, че не си такъв за какъвто те мисля.
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Duke написа:Рядо тъпа тема аз видях, ни за малко не завидях. Хвърлих поглед бегъл върху нея. Замалко щях да онемея. Стихчето постнах за няма и час. После се почудих какво ще правя тук при вас. Простотий шуртяха в кратки редове и прочетох какво ли не. Иамаше и простотий и Томовите селяний.

Съжалявам Том, малко си позволих да те обидя. Надявам се, че не си такъв за какъвто те мисля.
рофл
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo

a.k.a SoaP
Аватар
BroKeN^pRomIsE

Мнение от BroKeN^pRomIsE »

Той се мисли за оригинален,
Но е мъничко банален.
Той е малка пуканчица бяла,
Още мацка гола не видяла...

Но се знае бързо той ще се развие
И скоро алкохол ще почне той да пие.
От малък непокварен дребен пич,
Ще се превърно скоро във пропаднал кирпич.

Обаче още печен си е той,
Дано не се промени след първия запой
Само веч мадами да му връзват яко
Но да не прекалява с производството на мляко ...

Малко е просташко стихчето ама... така ми идва отвътре... дано не съм обидил някого... май се намирам в творческа криза :(
but everything changes... if I could turn back the years,
if you could learn to forgive me, then I could learn how to feel...
Публикувай отговор