Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Сеп 2005 14:26

Tainted L2

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2005 23:33

Seth написа:
Мизерник уважавам те че играеш като мене в платените ама аре моляти се.Кво му е хубавото на глобалния на лин2 ? играеш месеци само за да гриндваш и да дигаш левел и докато опиташ обсада или яко пвп и то вече ти е писнало да играеш.затва хората предпочитат пиратски сървъри вместо оригиналните :!: аз дори си я зех и такава мъка не съм виждал никъде.Едва станах 15 лвл и се отказах.

С newbie character ли беше?Ако не си бил/това ти е 1 който мине 6лв/ то е ясно,но newbe chr-a вдига бързо....
А и не играя аз а един приятел,нямам физическо време за това/mass учене,висене в дисекционната...аман от трупове вече...всеки ден grind :lol: и т.н./влизам с acc му от време на време,а той за 1 месец стана 40лв при около 3-4 часа игра на ден...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2005 10:42

е то е ясно че не се дига толкова бавно ама все пак от 2 години играя в различни бързи пиратски сървъри и не съм свикнал на толкова бавно затова съм оставил акаунта да си седи та ако ми се доиграе пак само да го чарджнат от нцсофт.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2005 11:50

Значи хора моят интернет доставчик беше пуснал сървър за Lineage 2 C3 с дроп х10.Български.Без лаг.Много добър администратор!Тези дни ще се обнови със рейтове мисля х4 (играе се!).Всички skills ще работят.All Grades ще работят.Навсякъде има mobs за killing.Всички местности ще работят и ще има mobs във тях.Сървърът е хостнат на бърза машина. Няма да има голям лаг.GM-a е много добър, но не очаквайте от него да ви дава неща.Сървъра гледам има големи надежди и ще помоля като е готов (аз ще ви кажа) да го пробвате!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2005 14:53

Само не тръгвай с големи очаквания за това със skills и mobs, отсега мога да ти кажа кои няма да работят и кои mobs ще са бъгнати. Но дори и 70% от нещата да работят, бих пренесъл клана там, просто защото ще е български сървър, защото обичам да почвам отначало (след 70 lvl някаде ми става доста скучно, почти и само PvP/Raid bosses) и защото в западните всички events/sieges се правят в гадно за нас време, тва 3h вечерта за siege не е работа...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2005 16:41

Flameblind написа:
Само не тръгвай с големи очаквания за това със skills и mobs, отсега мога да ти кажа кои няма да работят и кои mobs ще са бъгнати. Но дори и 70% от нещата да работят, бих пренесъл клана там, просто защото ще е български сървър, защото обичам да почвам отначало (след 70 lvl някаде ми става доста скучно, почти и само PvP/Raid bosses) и защото в западните всички events/sieges се правят в гадно за нас време, тва 3h вечерта за siege не е работа...
Aми ще бъда благодарен за това - ако ти хареса сървъра като е готов - добре.
Админа на сървъра написа:
Който клан първи се сдобие с замък ще получи и wyvern (летящ дракон).
LOL тоя дракон искам да е на мен :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2005 21:06

не ми е проблем да взема замък където и да е, освен на прекалено low rates

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2005 21:17

Flameblind написа:
не ми е проблем да взема замък където и да е, освен на прекалено low rates
Е не е кой знае колко прекалено - играе се.Аз съм правил 2 героя по 50+ на такъв сървър за по малко от месец игра.А и админа каза, че ще гледа да е по - трудничко.Каза и че ще има някакви нови магазини дето няма да се копува нищо с пари.Абе нека да стане... :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2005 21:41

казвай кога ще излезне сървъра и да го почваме че и без тва не съм играл скоро лин2 и много ми се играе :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2005 18:58

Значи сървъра ще бачка след 2 седмици.

А както знаете бях почнал да правя фен сайт (ама си беше яко ламерска работа и беше супер постен).Сега ще направя един сайт - с напълно нов дизайн - много по - красив и съдържателен от стария.Ще копувам хостинг и ще си има собствен домейн.Мисля, че ще стане най - добрият (може би единственият) български фен сайт за играта. :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2005 19:30

ако искаш пак помощ за куестовете и т.н както при миналия сайт пусни ми лс.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2005 20:31

Seth написа:
ако искаш пак помощ за куестовете и т.н както при миналия сайт пусни ми лс.
Ами аз ще си ги копна от миналия сайт които съм ги превел а пък за другите ще питам пичовете от [url=http://l2.doom.bg/quests/human-q.php]Server Doom
[/url] дали мога да копирам останалите (които не съм ги превел) от техния сайт. :wink:

Профил

Заглавие: E PISNA MI VE4E
Публикувано на: 05 Окт 2005 00:06

Eleee pisnalo mi e ve4e e 6to si4ki trebwa da dumate kolkos te bili dobri kut oniq tam "moga da zema zamuk na seki server" mama mu stara igraite si tam i si traikaite oti mi e pisnalo ot takiva kut vas igraq Linegae ot Korean Open Beta i moga da vi kaja 4e koito mnogo duma za ni6to ne stava tui 4e si traikai tam i si igrai a ???

Профил

Заглавие: are be igra4i
Публикувано на: 05 Окт 2005 00:08

Mogul da zeme castle na seki server samo na low rates emi bate s twa iskazwane ni dokaza kolko q 4atka6
kut si dobur oti ne igra6 kut mene na 1x rateove na platenite serveri be dupe are traikai si tam a

Профил

Заглавие: A otnosno serverite
Публикувано на: 05 Окт 2005 00:11

Koito ne iska da si kupuva originala (koeto opredeleno si zaslujava, ako ti 4atka glavata angliiski) da igrae na Hobby servera opredeleno e mnoo dobur sit4eto e : http://lin2hobby.com. Ae kusmet v igrata :P

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2005 09:58

estigade земи се скрий бе ламя.кво като играеш от корейската бета ? на никой не му пука къде и откога играеш.тука ще пишеме квото искаме и ти нищо неможе да направиш по въпроса освен да си теглиш куршума.и стига си се хвалил че играеш от тая бета защото тука 90% от хората са 10 пъти по добри играчи от тебе бе дете смотано.Аз играх в глобалния и 2 седмици не издържах.Тотал шит е.Не ми се губи 5 месеца+ за да стана 75 левел след като мога за 1 месец в някой средно бърз сървър.Затова скрий се в някоя кофа и не ни заливай с флууда си :!:

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2005 11:37

Seth написа:
estigade земи се скрий бе ламя.кво като играеш от корейската бета ? на никой не му пука къде и откога играеш.тука ще пишеме квото искаме и ти нищо неможе да направиш по въпроса освен да си теглиш куршума.и стига си се хвалил че играеш от тая бета защото тука 90% от хората са 10 пъти по добри играчи от тебе бе дете смотано.Аз играх в глобалния и 2 седмици не издържах.Тотал шит е.Не ми се губи 5 месеца+ за да стана 75 левел след като мога за 1 месец в някой средно бърз сървър.Затова скрий се в някоя кофа и не ни заливай с флууда си :!:

Естигейд,успокой се бе!Напиши всичко което искаш в един пост а не в 5!
Сет и ти се успокой.Ако имаш предвид че в оригиналния отнема много време за да вдигнеш левел 75...има нещо такова но така е по-добре.Има някакви пиратски дето можеш да го вдигнеш за една седмица което е адски тъпо и няма никакво предизвикателство!

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2005 11:39

a3sexomana написа:
Seth написа:

Естигейд,успокой се бе!Напиши всичко което искаш в един пост а не в 5!
Сет и ти се успокой.Ако имаш предвид че в оригиналния отнема много време за да вдигнеш левел 75...има нещо такова но така е по-добре.Има някакви пиратски дето можеш да го вдигнеш за една седмица което е адски тъпо и няма никакво предизвикателство!

егати предизвикателството да играеш сума ти месеци за лвл.нищо чудно че хората минават към пиратските сървъри.

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2005 11:42

Е така е по-интересно уверявам те.Всичките ми 10 героя левел 75 са правени за по месеци и мога да ти кажа че тогава наистина има време да опознаеш героя си и да се привържеш към него.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: E PISNA MI VE4E
Публикувано на: 05 Окт 2005 18:42

ESTIGADE написа:
Eleee pisnalo mi e ve4e e 6to si4ki trebwa da dumate kolkos te bili dobri kut oniq tam "moga da zema zamuk na seki server" mama mu stara igraite si tam i si traikaite oti mi e pisnalo ot takiva kut vas igraq Linegae ot Korean Open Beta i moga da vi kaja 4e koito mnogo duma za ni6to ne stava tui 4e si traikai tam i si igrai a ???

Ти я кажи като си толкова умен и разбран откъде знаеш, че не мога, нещастник ? Мен пък ми е писнало от такива като теб, дето си мислят, че като са играли в някакъв официален сървър и са много по-добри от другите, които играят в пиратски. И откъде накъде бе мишок ? Пише, че не му харесвали отворковците, а пък в следващото изречение сам се прай на оборотен... Тва не ти е WoW и аз не ти говоря за емулации, тук има пиратски сървъри които притежават 1:1 файлове на оригиналния, и за твои сведения механиката на играта по АБСОЛЮТНО нищо не се различава от тази в retail, ама то се иска да си разучил нещата, за да определиш, а не като теб - видял 10 минути някой бъгав пиратски и ми прай генералните заключения за всички останали. Тва колко си добър и колко разбираш играта според теб от rates ли зависи бе ? И да, мога да взема всеки замък, стига да не е на low rates (x3 и надолу) защото нямам толкова време да губя аз и хората ми в абсолютно безмозъчен grind. Lineage II е PvP игра, и ако WoW е интересна с куестовете, то L2 sucks отвсякъде. Ако на теб ти се вижда кеф да трепеш по цяла седмица едни и същи mobs с 3-4 skills най-добре STFU и отивай да се мислиш за pro щот' плащаш на комерсиални боклуци като NCsoft, които преебават иначе добре замислената игра с всеки следващ chronicle. А да ми казваш колко съм разбирал без дори да си ме видял как играя - най-добре вземи порасни. И съм сигурен, че ми чатка главата английски доста повече от теб, имайки предвид къде уча и какви изпити съм взел. Aigh, nigga ?

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com