Автор |
Съобщение |
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2005 14:26
Tainted L2
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Сеп 2005 23:33
Seth написа: Мизерник уважавам те че играеш като мене в платените ама аре моляти се.Кво му е хубавото на глобалния на лин2 ? играеш месеци само за да гриндваш и да дигаш левел и докато опиташ обсада или яко пвп и то вече ти е писнало да играеш.затва хората предпочитат пиратски сървъри вместо оригиналните аз дори си я зех и такава мъка не съм виждал никъде.Едва станах 15 лвл и се отказах.
С newbie character ли беше?Ако не си бил/това ти е 1 който мине 6лв/ то е ясно,но newbe chr-a вдига бързо....
А и не играя аз а един приятел,нямам физическо време за това/mass учене,висене в дисекционната...аман от трупове вече...всеки ден grind и т.н./влизам с acc му от време на време,а той за 1 месец стана 40лв при около 3-4 часа игра на ден...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Сеп 2005 10:42
е то е ясно че не се дига толкова бавно ама все пак от 2 години играя в различни бързи пиратски сървъри и не съм свикнал на толкова бавно затова съм оставил акаунта да си седи та ако ми се доиграе пак само да го чарджнат от нцсофт.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Сеп 2005 11:50
Значи хора моят интернет доставчик беше пуснал сървър за Lineage 2 C3 с дроп х10.Български.Без лаг.Много добър администратор!Тези дни ще се обнови със рейтове мисля х4 (играе се!).Всички skills ще работят.All Grades ще работят.Навсякъде има mobs за killing.Всички местности ще работят и ще има mobs във тях.Сървърът е хостнат на бърза машина. Няма да има голям лаг.GM-a е много добър, но не очаквайте от него да ви дава неща.Сървъра гледам има големи надежди и ще помоля като е готов (аз ще ви кажа) да го пробвате!
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Сеп 2005 14:53
Само не тръгвай с големи очаквания за това със skills и mobs, отсега мога да ти кажа кои няма да работят и кои mobs ще са бъгнати. Но дори и 70% от нещата да работят, бих пренесъл клана там, просто защото ще е български сървър, защото обичам да почвам отначало (след 70 lvl някаде ми става доста скучно, почти и само PvP/Raid bosses) и защото в западните всички events/sieges се правят в гадно за нас време, тва 3h вечерта за siege не е работа...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Сеп 2005 16:41
Flameblind написа: Само не тръгвай с големи очаквания за това със skills и mobs, отсега мога да ти кажа кои няма да работят и кои mobs ще са бъгнати. Но дори и 70% от нещата да работят, бих пренесъл клана там, просто защото ще е български сървър, защото обичам да почвам отначало (след 70 lvl някаде ми става доста скучно, почти и само PvP/Raid bosses) и защото в западните всички events/sieges се правят в гадно за нас време, тва 3h вечерта за siege не е работа... Aми ще бъда благодарен за това - ако ти хареса сървъра като е готов - добре. Админа на сървъра написа: Който клан първи се сдобие с замък ще получи и wyvern (летящ дракон). LOL тоя дракон искам да е на мен
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Сеп 2005 21:06
не ми е проблем да взема замък където и да е, освен на прекалено low rates
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Сеп 2005 21:17
Flameblind написа: не ми е проблем да взема замък където и да е, освен на прекалено low rates Е не е кой знае колко прекалено - играе се.Аз съм правил 2 героя по 50+ на такъв сървър за по малко от месец игра.А и админа каза, че ще гледа да е по - трудничко.Каза и че ще има някакви нови магазини дето няма да се копува нищо с пари.Абе нека да стане...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Сеп 2005 21:41
казвай кога ще излезне сървъра и да го почваме че и без тва не съм играл скоро лин2 и много ми се играе
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Окт 2005 18:58
Значи сървъра ще бачка след 2 седмици.
А както знаете бях почнал да правя фен сайт (ама си беше яко ламерска работа и беше супер постен).Сега ще направя един сайт - с напълно нов дизайн - много по - красив и съдържателен от стария.Ще копувам хостинг и ще си има собствен домейн.Мисля, че ще стане най - добрият (може би единственият) български фен сайт за играта.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Окт 2005 19:30
ако искаш пак помощ за куестовете и т.н както при миналия сайт пусни ми лс.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Окт 2005 20:31
Seth написа: ако искаш пак помощ за куестовете и т.н както при миналия сайт пусни ми лс. Ами аз ще си ги копна от миналия сайт които съм ги превел а пък за другите ще питам пичовете от [url=http://l2.doom.bg/quests/human-q.php]Server Doom
[/url] дали мога да копирам останалите (които не съм ги превел) от техния сайт.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: E PISNA MI VE4E Публикувано на: 05 Окт 2005 00:06
Eleee pisnalo mi e ve4e e 6to si4ki trebwa da dumate kolkos te bili dobri kut oniq tam "moga da zema zamuk na seki server" mama mu stara igraite si tam i si traikaite oti mi e pisnalo ot takiva kut vas igraq Linegae ot Korean Open Beta i moga da vi kaja 4e koito mnogo duma za ni6to ne stava tui 4e si traikai tam i si igrai a ???
___________________________________ OIII
|
|
|
|
|
|
Заглавие: are be igra4i Публикувано на: 05 Окт 2005 00:08
Mogul da zeme castle na seki server samo na low rates emi bate s twa iskazwane ni dokaza kolko q 4atka6
kut si dobur oti ne igra6 kut mene na 1x rateove na platenite serveri be dupe are traikai si tam a
|
|
|
|
|
|
Заглавие: A otnosno serverite Публикувано на: 05 Окт 2005 00:11
Koito ne iska da si kupuva originala (koeto opredeleno si zaslujava, ako ti 4atka glavata angliiski) da igrae na Hobby servera opredeleno e mnoo dobur sit4eto e : http://lin2hobby.com. Ae kusmet v igrata
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2005 09:58
estigade земи се скрий бе ламя.кво като играеш от корейската бета ? на никой не му пука къде и откога играеш.тука ще пишеме квото искаме и ти нищо неможе да направиш по въпроса освен да си теглиш куршума.и стига си се хвалил че играеш от тая бета защото тука 90% от хората са 10 пъти по добри играчи от тебе бе дете смотано.Аз играх в глобалния и 2 седмици не издържах.Тотал шит е.Не ми се губи 5 месеца+ за да стана 75 левел след като мога за 1 месец в някой средно бърз сървър.Затова скрий се в някоя кофа и не ни заливай с флууда си
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2005 11:37
Seth написа: estigade земи се скрий бе ламя.кво като играеш от корейската бета ? на никой не му пука къде и откога играеш.тука ще пишеме квото искаме и ти нищо неможе да направиш по въпроса освен да си теглиш куршума.и стига си се хвалил че играеш от тая бета защото тука 90% от хората са 10 пъти по добри играчи от тебе бе дете смотано.Аз играх в глобалния и 2 седмици не издържах.Тотал шит е.Не ми се губи 5 месеца+ за да стана 75 левел след като мога за 1 месец в някой средно бърз сървър.Затова скрий се в някоя кофа и не ни заливай с флууда си
Естигейд,успокой се бе!Напиши всичко което искаш в един пост а не в 5!
Сет и ти се успокой.Ако имаш предвид че в оригиналния отнема много време за да вдигнеш левел 75...има нещо такова но така е по-добре.Има някакви пиратски дето можеш да го вдигнеш за една седмица което е адски тъпо и няма никакво предизвикателство!
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2005 11:39
a3sexomana написа: Seth написа: estigade земи се скрий бе ламя.кво като играеш от корейската бета ? на никой не му пука къде и откога играеш.тука ще пишеме квото искаме и ти нищо неможе да направиш по въпроса освен да си теглиш куршума.и стига си се хвалил че играеш от тая бета защото тука 90% от хората са 10 пъти по добри играчи от тебе бе дете смотано.Аз играх в глобалния и 2 седмици не издържах.Тотал шит е.Не ми се губи 5 месеца+ за да стана 75 левел след като мога за 1 месец в някой средно бърз сървър.Затова скрий се в някоя кофа и не ни заливай с флууда си Естигейд,успокой се бе!Напиши всичко което искаш в един пост а не в 5! Сет и ти се успокой.Ако имаш предвид че в оригиналния отнема много време за да вдигнеш левел 75...има нещо такова но така е по-добре.Има някакви пиратски дето можеш да го вдигнеш за една седмица което е адски тъпо и няма никакво предизвикателство!
егати предизвикателството да играеш сума ти месеци за лвл.нищо чудно че хората минават към пиратските сървъри.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2005 11:42
Е така е по-интересно уверявам те.Всичките ми 10 героя левел 75 са правени за по месеци и мога да ти кажа че тогава наистина има време да опознаеш героя си и да се привържеш към него.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Re: E PISNA MI VE4E Публикувано на: 05 Окт 2005 18:42
ESTIGADE написа: Eleee pisnalo mi e ve4e e 6to si4ki trebwa da dumate kolkos te bili dobri kut oniq tam "moga da zema zamuk na seki server" mama mu stara igraite si tam i si traikaite oti mi e pisnalo ot takiva kut vas igraq Linegae ot Korean Open Beta i moga da vi kaja 4e koito mnogo duma za ni6to ne stava tui 4e si traikai tam i si igrai a ???
Ти я кажи като си толкова умен и разбран откъде знаеш, че не мога, нещастник ? Мен пък ми е писнало от такива като теб, дето си мислят, че като са играли в някакъв официален сървър и са много по-добри от другите, които играят в пиратски. И откъде накъде бе мишок ? Пише, че не му харесвали отворковците, а пък в следващото изречение сам се прай на оборотен... Тва не ти е WoW и аз не ти говоря за емулации, тук има пиратски сървъри които притежават 1:1 файлове на оригиналния, и за твои сведения механиката на играта по АБСОЛЮТНО нищо не се различава от тази в retail, ама то се иска да си разучил нещата, за да определиш, а не като теб - видял 10 минути някой бъгав пиратски и ми прай генералните заключения за всички останали. Тва колко си добър и колко разбираш играта според теб от rates ли зависи бе ? И да, мога да взема всеки замък, стига да не е на low rates (x3 и надолу) защото нямам толкова време да губя аз и хората ми в абсолютно безмозъчен grind. Lineage II е PvP игра, и ако WoW е интересна с куестовете, то L2 sucks отвсякъде. Ако на теб ти се вижда кеф да трепеш по цяла седмица едни и същи mobs с 3-4 skills най-добре STFU и отивай да се мислиш за pro щот' плащаш на комерсиални боклуци като NCsoft, които преебават иначе добре замислената игра с всеки следващ chronicle. А да ми казваш колко съм разбирал без дори да си ме видял как играя - най-добре вземи порасни. И съм сигурен, че ми чатка главата английски доста повече от теб, имайки предвид къде уча и какви изпити съм взел. Aigh, nigga ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|