Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие: ...
Публикувано на: 20 Мар 2003 21:14

...

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2003 21:27

mmnogo e kratko obache si go biva

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2003 21:37

dobro e !!

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2003 08:44

radvam se

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2003 09:58

Да увода е хубав,но каде е истинската част?Ако няма да има продължение,защо го публикуваш тук?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2003 18:15

Уау!!! Много е добро. Обаче не ми харесва, как говориш, че си се отказал. Това не е добре. Искам само да ти кажа, че е по-добре за тебе лично колкото и да те мързи да намериш време и да равиваш таланта си. Не бива да се отказваш от нещо което е започнало толкова добре. Вярное, че може и да не стане така както ти си искал но си длъжен да продължиш защото в противен случай дълго ще се питаш "какво щеше да стане, ако бях продължил и не се бях предал".

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2003 18:27

ami zacepih i ne znam kak da produlja

kajete vie nqkva ideq za produljenie

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2003 18:44

Кажи до каде запецна за да се опитам да ти помогна.

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2003 18:46

ami tam kade pi6e TO BE CONTIUED :)))

P.S. A, i 4estit 500 post :P

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2003 18:49

Само не го прави като книга игра,а го продължи като разказ.Повярвай ми ще се опропасти ако го направиш.

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2003 08:27

ok

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2003 08:32

i mejdu drugoto vav http://www.free.bol.bg/thejourney/ sam publicuval teksta i logo

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2003 09:22

Е ти тва free.bol.bg за нищо го нямаш - за всяко нещо си правиш нова регистрация.
Относно разказа - Хм, не подозирах 4е ще е станало толкова добре - наистина увлекателно и оригинално. Оба4е е хубаво като въведние - сериозно ли не си го измислил по нататъка. Може би тряяше първо тва да измислиш и после да постваш. Зацепил си на странно място - то4но на най интересното. И се 4удиш как да продължиш - ами със самото приклю4ение може би :)Тряя да го доизмислиш защото ще е жалко за добрата идея.
Между другото много ми напомня на едно състезание по телевизията което съм гледал явно много малък, защото си го спомням страшно смътно. Но в общи линии беше тва - пускаха няколко у4астника на определено място с хеликоптер и те трябваше да открият някъв предмет май за 1 4ас.

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2003 09:26

mmm ne znam ne sum go gledal tova. No 6te buda blagodaren na vseki koito izmisli prodaljenie

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2003 11:31

AcTiVe съгласен съм ..сещаш се за какво гожоря...начи малко ще коригирам твоито..(може ли)Иначе измислих още малко..и жлрез довечера ж чата да ти го кажа да ми кажех как е..:) и само още нещо..мисля да я направя цялата да бъде като "Титаник" значи...той да гожори..но не от 1 лице...ми от трето...така ще е по интерестно..:)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2003 16:26

Prodaljenie от АкТивЕ:

Останах сам. Около мен се възвишаваха високи широколистни дървета. Най-различни пеперуди, зайчета и катерички се мярваха пред погледа ми. Чувах приятното чуруликане на птичките по високите дървета.
Реших да се покатеря на едно дърво и да огледам местността. Избрах си една висока бреза. Изкачването беше трудно, понеже кората на дървото беше гладка. След няколко болезнени падания и драскотини по лицето аз успях да се кача на върха. Погледнах и пред погледа ми се откри гора, достигаща дълбоко навътре в местността, следваше блатиста местност, а след нея не се виждаше нищо заради падналата утринна мъгла. От първоначалния оглед на територията, разбрах, че няма да е зле да тръгвам на момента, защото ме чакаше много дълъг път...
Вървях няколко часа през гората. Изведнъж нещо ме прониза по десния крак. Паднах по лице и усетих силна болка. Осъзнах, че се намирам в опастност. Зад мен се намираше дълга змия, вероятно отровна. И двамата стоях ме неподвижно - змията, защото изчакваше своята жертва да изпадне в безсъзнание - и аз, защото бях парализиран от отровата. Изведнъж пред мен се раздвижиха сенки. Губех съзнание и явно имах халюцинации...
Отворих очи и смътно видях над главата ми човешко лице. Разтърках очи и понечих да стана, но по тялото ми се разнесе пронизваща болка. Тя ми подейства като студен душ и дойдох в нормално състояние.
Намирах се в малка дървена стая. За мое учудване стаята беше овална, а тавана бе толкова нисък, че ако станех, можех да го докосна с чело. Човешкото лице, което ме гледаше наподобяваше лице на старец. Имаше дълбоки бръчки, бе с голяма червеникава брада и кафеви очи, които излъчваха добрина и доверие.
- Къде съм - попитах аз.
- В дома на Лавокан - отвърна ми Червената брада.
- Кой?
- Лавокан, човеко!
- Приятно ми е! Аз съм Джон Фингър - представих се аз и подадох ръката си към Лавокан.
В този момент по лицето ми се изписа объркване. Брадаткото беше висок не повече от метър и трийсет и беше облечен в дрехи, направени от кожа на животно и кора от дърво.
- Еолда, донеси яденето на госта ни - развика се джуджето.
- Идвам... - чу се глас над нас.
По стълбището, което не бях забелязал, пристигаше дребна старица, носеща блюдо с печено месо.
- Яж, човеко - заповеднически промълви Лавокан.
Аз опитах от месото и ми хареса вкуса му.
- От какво е месото - попитах аз.
- Чакай да помисля, май от змията, която те ухапа - усмихна се джуджето.
Когато научих, с отвращение поглълнах хапката си и заявих, че не съм гладен. Лавокан ме погледна строго и се принудих да изям месото.
- Какво правиш тук - ме попита джуджето.
Разказах му историята си. През цялото време той потъркваше брадата си и замислено ме слушаше. След като свърших, той ми зададе въпрос:
- А знаеш ли къде се намираш?
- Ами... - за първи път се замислих. Къде ли бях всъщност? Нямах никаква представа. Бях тръгнал на сляпо и даже не знаех в какво се забърквам.
- Момче, това тук е Долината на Живота. Преди много време, още когато вие, хората, сте водили битки с брони и мечове, тогава, съществувахме и ние, така наречените "приказни същества". Джуджета, елфове, дракони, джинове, тролове... ние обаче не сме приказни, нито измислени. Реални сме, просто малцина знаеха за нашето съществуване и го описваха в книги. Но ние живеехме примитивния си живот и не се стремяхме към новото, докато вие, хората, вие... ах... вие... не се стремяхте към прогреса. Един ден, преди около петстотин години, тайна човешка организация изби всички нас. Единствено в Долината на Живота оставиха по малко от всички раси, нещо като... как беше думата...
- Зоологическа градина или музей?
- Да...Оставиха ни тук на произвола на съдбата. Един човек, който се наричаше Повелителя, той се погрижи за нас. Обедини ни и ни просвети за много неща - как да говорим човешки, как да се приспособим към средата... Но един ден той беше убит от ръката на злия маг Зарл от расата на пророците. Някои раси го подкрепиха, други не. Стана война между расите. Причината не бе убийството на Повелителя, а неговия жезъл. Той е вълшебен - докато е в съществото, което го притежава, то съществото получава безсмъртие. Също жезълът бе символ на властта - притежателят му бе владетел на цялата долина. Зарл обаче искаше безсмъртие, а не власт, отмъкна скиптъра и се притаи някъде в Долината, а през това време расите се обвиняваха взаимно за липсата на жезъла и се стигна до война...
- Ясно. А щом мразите хората, защо ме спаси?
- Повелителя беше син на човешка жена и пророк. Той наследи дарбата на баща си. Беше добър човек и мислеше само за добруването на съществата от Долината. Той знаеше, че смъртта го чака, но не се притесняваше, защото е имал видение, че Избранникът - човек - рано или късно ще го замести на престола. Затова всеки човек, дошъл на това място му бива обяснена историята и той САМ трябвало да докаже, че е Избрания...
- Значи храните някаква надежда за мирно време?
- Да. Мястото където се намираш в момента е гората на джуджетата.
Гората на джуджетата? Що за глупост? Не повярвах на историята му, но след няколко минути щях да вярвам.
В този момент се чуха стъпки по стълбището. Джудже с къся бяла брадичка се приближи до Лавокан и заяви:
- Кентаврите и Елфите са се съюзили и са решили да ни нападнат.
Очите на Лавокан се разшириха, той наведе глава, след това ме погледна. В погледа му се четеше отчаяние и безсилие. Аз сложих ръката си върху рамото му и казах:
- Аз мога да помогна!
- Как - попита Лавокан и очите му блеснаха.
- Все пак аз съм човек и разбирам от някои неща.
Лавокан се намръщи и се провикна:
- Ти подиграваш ли ми се? Нищо не разбираш от война!
- Напротив! Аз съм човешки войник и мога да ви помогна - казах уверен аз, имайки предвид, че бях усвоил тънкостите на войната в армията.
Лавокан се успокои и каза:
- Аз съм военноначалник на десет батальона бойни джуджета. Елфите и кентаврите са непобедими, но аз ще ти се доверя...ще...ще ти дам войската си! Сега ела с мен!
- Добре, няма да те разочаровам!
Той взе огромната си брадва и каза да го последвам. Така и направих. Вървяхме през гората около час. Стигнахме един голям хълм. Лавокан се наведе и започна да рови в земята. След няколко минутис пред него се разкри тайна врата в земята. Влязохме в нея и вътре се разпростираше огромна мина. Стотици джуджета-миньори копаеха какви ли не земни ресурси. Лавокан ме подкани и тръгнахме през мината. Изкачихме няколко стълбища, докато не стигнахме върха. Там имаше коридор, украсен с скъпоценни камъни. В края ми имаше врата. Лавокан почука на нея и влязохме. В стаята седеше джудже, което беше по-различно от другите. То беше стройно и безбрадо. Лавокан се приближи до него и завързаха задълбочен разговор на неразбираем за мен език. След малко Лавокан ми каза:
- Това е кралят на джуджетата. Казах му, че ти имам пълно доверие и че можеш да ни помогнеш в битките срещу враговете ни. Върни се в моя дом и преспи там. Утре ще видим как можеш да ни бъдеш полезен...

to be contiued...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2003 21:05

Еее нещо не ме изкефи продължението.Увода беше изпълнен с мистерия,яка атмосфера,а това като че ли се превръща в биткаджийска история.
И от къде на къде джуджето ще разказва за тайнствената долина на някакъв непознат,който по-късно може да ги издаде?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие: Re: ...
Публикувано на: 04 Окт 2005 11:42

AcTivE написа:
...

Невероятно!
Ех да имах и аз такова въображение...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: На борсата!
Заглавие: Re: ...
Публикувано на: 04 Окт 2005 12:04

a3sexomana написа:
AcTivE написа:
...

Невероятно!
Ех да имах и аз такова въображение...

:OMGOMG:

Абе ти сляп ли си? И мислиш ли че другите ще се наемат да го коментират?????

Онова, дето ти не четеш написа:
Последната промяна е направена от AcTivE на 27 Окт 2003 14:29; съобщението е било променяно общо 2 пъти

мда, според теб първо може да е била една точка, после две и при последната промяна - три. Мда, така ще да е било. А за оная тема за копърфийлд ми виж едита, не ми се трупат постове за да ти обяснявам щяло и нещяло.

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2005 12:06

Алоу!Това беше шега!
Всички се смеят на тази тема,а не я харесваме!
П.С. Наистина какво е редактирал три пъти?...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com