Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие: Dungeons and Dragons playing форум да си направим
Публикувано на: 01 Окт 2005 15:30

Някой да иска да го играеме в форума :?:
ЕДИТ:Хайде да си направим форум в който да се играе играта.Кой е навит

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2005 15:39

Съмняваме ,че ще има достатъчен брой хора, които са наясно с правилата му.

Аз не съм от тях :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2005 15:44

Еми и аз знам само basic,защото advanced имаше грешка в файла и не го намерих на друго място.Все някой ще ги каже.Мисля ако бъдем достатъ4но сериозни ще стане добра игра.

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2005 16:46

scoobydoo написа:
Еми и аз знам само basic,защото advanced имаше грешка в файла и не го намерих на друго място.Все някой ще ги каже.Мисля ако бъдем достатъ4но сериозни ще стане добра игра.

ХААХАХАХАХАХХА.. ето тук идва проблема на всички настолни РПГ-та... СЕРИОЗНОСТТА!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2005 16:53

Искаш да кажеш,4е играта е смотана или няма да се намерят сериозни хора които да играят в този форум :?:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2005 17:02

scoobydoo написа:
Искаш да кажеш,4е играта е смотана или няма да се намерят сериозни хора които да играят в този форум :?:

За сериозността на играчите става дума. И аз съм се замислял за нещо подобно, но в форум е доста трудно постижимо. По скоро в ИРЦ, където сесията може да се проведе в реално време. Ако се получи нещо имаш един играч в мое лице, въпреки че все още не съм си измислял свястен бекграунд.

Krieg

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2005 17:07

Разказва4а трябва да е някой 4естен който да хвърля заровете и да прави сметките и да не лъже и да не се отказва първи.Мисля 4е само това ще му е проблема ако се игра е в форума.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2005 17:50

scoobydoo написа:
Разказва4а трябва да е някой 4естен който да хвърля заровете и да прави сметките и да не лъже и да не се отказва първи.Мисля 4е само това ще му е проблема ако се игра е в форума.

Точно това е най-лесната част, защото има програми, които симулират хвърляне на зарове.
За разказвача съм съгласен.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2005 18:38

Навитак съм да играем.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2005 00:29

Ади да рlaу! :P

Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2005 10:41

Еми ето на, знам идеално правилата, но има но ... D&D просто не е за играене в интернет или поне така мисля след дългите години прекарани по "кухненски маси" с зар в ръка, ако някой иска да прекара наистина едно прекрасно приключение било то в някое подземие или в някой от примерно 9 - те ада или Абус ... просто да се съберат и да бъде направена една игра с патос и история, а не да се прекара времето по форуми или отново пред PC - то (да не говорим, че D&D би трябвало да се стреми да ни откъсне от любиният ни монитор и да ни предложи малко по - различно преживяване) ... а въобще да не говорим, че веднага ще се намерят хора, които за пълна глупост могат да ти кажат "Умри бе животно. Не заслужаваш да дишаш въздух.
Ама че съм глупав и аз. Откога червеите дишат..." те си знаят кои са ... така, че за мен подобна игра ще се превърне в един флъд, адска простотия относно съвестните и честни хора ... и въобще не ми се занимава с прости хора ...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2005 10:46

RAVENSBANE написа:
Еми ето на, знам идеално правилата, но има но ... D&D просто не е за играене в интернет или поне така мисля след дългите години прекарани по "кухненски маси" с зар в ръка, ако някой иска да прекара наистина едно прекрасно приключение било то в някое подземие или в някой от примерно 9 - те ада или Абус ... просто да се съберат и да бъде направена една игра с патос и история, а не да се прекара времето по форуми или отново пред PC - то (да не говорим, че D&D би трябвало да се стреми да ни откъсне от любиният ни монитор и да ни предложи малко по - различно преживяване) ... а въобще да не говорим, че веднага ще се намерят хора, които за пълна глупост могат да ти кажат "Умри бе животно. Не заслужаваш да дишаш въздух.
Ама че съм глупав и аз. Откога червеите дишат..." те си знаят кои са ... така, че за мен подобна игра ще се превърне в един флъд, адска простотия относно съвестните и честни хора ... и въобще не ми се занимава с прости хора ...

Ти още ли си жив? Да съм казал нещо флъдърско в тази тема?
ако не ти се занимава с прости хора защо поустна->значи и ти си прост човек.
Изобщо целия ти пост нямаше никакъв друг смисъл, освен да развали хубавата дискусия кото се получаваше(да бе да. друго щях да напиша ама си забравих мисълта).Ако ще тръгваш да ми се оплакваш в всяка тема в която постна значи наистина потвърждаваш твърдението ми че си червей.
Затова си заври вархамърския кур в .gz

Krieg

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2005 17:08

Еми като се използва програма за всеки игра4,как ще разберем дали лъже или не,това е ще е голям проблем лъжата.
Дай линк към програмата която симулира зар4е.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2005 17:26

Ето
И ето

Krieg

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2005 17:30

10Х

Хайде да измислим на4ин когато някой няма възможност да играе а другите играя да полу4ава ли опит,и такива проблеми. :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2005 17:39

scoobydoo написа:
10Х

Хайде да измислим на4ин когато някой няма възможност да играе а другите играя да полу4ава ли опит,и такива проблеми. :D

По-принцип водещия в такива ситуации решава какво да прави с керъктъра на отсъстващия. Например може героя да е настинал(казах например) и да не може да учавства в приключението в момента.

Krieg

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2005 17:47

Hyuuga Neji написа:
scoobydoo написа:
10Х

По-принцип водещия в такива ситуации решава какво да прави с керъктъра на отсъстващия. Например може героя да е настинал(казах например) и да не може да учавства в приключението в момента.

Да това го знам но така някой ако няма възможност да играе няколко дена,отишъл е някаде,у4и за контролно и пр.
може да бъде с 4-5 нива по-малко от останалите и така поне да се дава % от опита който са полу4или другите герои,защото все пак това ще се игра е в форума а не на маса в къщи и не можем да се уговорим вси4ки да се заедно.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2005 17:49

Във форум ролева игра не става!
Хората се бавят,няма ред,дисциплина,да не говорим че всико става по-бавно от нормалното.
Ами ако единия излезе когато дойде негов ред?Тогава всички трябва да спрат.
Опитвал съм ролеви игри в нет,нищо не става.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2005 17:49

Както кажеш, аз съм пас.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2005 17:50

a3sexomana написа:
Във форум ролева игра не става!
Хората се бавят,няма ред,дисциплина,да не говорим че всико става по-бавно от нормалното.
Ами ако единия излезе когато дойде негов ред?Тогава всички трябва да спрат.
Опитвал съм ролеви игри в нет,нищо не става.

Явно никой не го видя това...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com