ЕДИТ:Хайде да си направим форум в който да се играе играта.Кой е навит
Dungeons and Dragons playing форум да си направим
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Dungeons and Dragons playing форум да си направим
Някой да иска да го играеме в форума ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
scoobydoo написа:Еми и аз знам само basic,защото advanced имаше грешка в файла и не го намерих на друго място.Все някой ще ги каже.Мисля ако бъдем достатъ4но сериозни ще стане добра игра.
ХААХАХАХАХАХХА.. ето тук идва проблема на всички настолни РПГ-та... СЕРИОЗНОСТТА!!!!!!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
За сериозността на играчите става дума. И аз съм се замислял за нещо подобно, но в форум е доста трудно постижимо. По скоро в ИРЦ, където сесията може да се проведе в реално време. Ако се получи нещо имаш един играч в мое лице, въпреки че все още не съм си измислял свястен бекграунд.scoobydoo написа:Искаш да кажеш,4е играта е смотана или няма да се намерят сериозни хора които да играят в този форум
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
-
Asriel
- Обратна връзка:
Точно това е най-лесната част, защото има програми, които симулират хвърляне на зарове.scoobydoo написа:Разказва4а трябва да е някой 4естен който да хвърля заровете и да прави сметките и да не лъже и да не се отказва първи.Мисля 4е само това ще му е проблема ако се игра е в форума.
За разказвача съм съгласен.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
-
RAVENSBANE
Еми ето на, знам идеално правилата, но има но ... D&D просто не е за играене в интернет или поне така мисля след дългите години прекарани по "кухненски маси" с зар в ръка, ако някой иска да прекара наистина едно прекрасно приключение било то в някое подземие или в някой от примерно 9 - те ада или Абус ... просто да се съберат и да бъде направена една игра с патос и история, а не да се прекара времето по форуми или отново пред PC - то (да не говорим, че D&D би трябвало да се стреми да ни откъсне от любиният ни монитор и да ни предложи малко по - различно преживяване) ... а въобще да не говорим, че веднага ще се намерят хора, които за пълна глупост могат да ти кажат "Умри бе животно. Не заслужаваш да дишаш въздух.
Ама че съм глупав и аз. Откога червеите дишат..." те си знаят кои са ... така, че за мен подобна игра ще се превърне в един флъд, адска простотия относно съвестните и честни хора ... и въобще не ми се занимава с прости хора ...
Ама че съм глупав и аз. Откога червеите дишат..." те си знаят кои са ... така, че за мен подобна игра ще се превърне в един флъд, адска простотия относно съвестните и честни хора ... и въобще не ми се занимава с прости хора ...
-
Asriel
- Обратна връзка:
Ти още ли си жив? Да съм казал нещо флъдърско в тази тема?RAVENSBANE написа:Еми ето на, знам идеално правилата, но има но ... D&D просто не е за играене в интернет или поне така мисля след дългите години прекарани по "кухненски маси" с зар в ръка, ако някой иска да прекара наистина едно прекрасно приключение било то в някое подземие или в някой от примерно 9 - те ада или Абус ... просто да се съберат и да бъде направена една игра с патос и история, а не да се прекара времето по форуми или отново пред PC - то (да не говорим, че D&D би трябвало да се стреми да ни откъсне от любиният ни монитор и да ни предложи малко по - различно преживяване) ... а въобще да не говорим, че веднага ще се намерят хора, които за пълна глупост могат да ти кажат "Умри бе животно. Не заслужаваш да дишаш въздух.
ако не ти се занимава с прости хора защо поустна->значи и ти си прост човек.
Изобщо целия ти пост нямаше никакъв друг смисъл, освен да развали хубавата дискусия кото се получаваше(да бе да. друго щях да напиша ама си забравих мисълта).Ако ще тръгваш да ми се оплакваш в всяка тема в която постна значи наистина потвърждаваш твърдението ми че си червей.
Затова си заври вархамърския кур в .gz
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
-
Asriel
- Обратна връзка:
По-принцип водещия в такива ситуации решава какво да прави с керъктъра на отсъстващия. Например може героя да е настинал(казах например) и да не може да учавства в приключението в момента.scoobydoo написа:10Х
Хайде да измислим на4ин когато някой няма възможност да играе а другите играя да полу4ава ли опит,и такива проблеми.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Да това го знам но така някой ако няма възможност да играе няколко дена,отишъл е някаде,у4и за контролно и пр.Hyuuga Neji написа:По-принцип водещия в такива ситуации решава какво да прави с керъктъра на отсъстващия. Например може героя да е настинал(казах например) и да не може да учавства в приключението в момента.scoobydoo написа:10Х
Хайде да измислим на4ин когато някой няма възможност да играе а другите играя да полу4ава ли опит,и такива проблеми.
може да бъде с 4-5 нива по-малко от останалите и така поне да се дава % от опита който са полу4или другите герои,защото все пак това ще се игра е в форума а не на маса в къщи и не можем да се уговорим вси4ки да се заедно.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Във форум ролева игра не става!
Хората се бавят,няма ред,дисциплина,да не говорим че всико става по-бавно от нормалното.
Ами ако единия излезе когато дойде негов ред?Тогава всички трябва да спрат.
Опитвал съм ролеви игри в нет,нищо не става.
Хората се бавят,няма ред,дисциплина,да не говорим че всико става по-бавно от нормалното.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Явно никой не го видя това...a3sexomana написа:Във форум ролева игра не става!
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...