Lineage 2 - всичко

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Stiiv Olstin

Мнение от Stiiv Olstin »

http://www.the-elite-x.com
за c3 + тва си4ко си е описано и дори наи големия тъпак може да го разбере ;)
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

sdl написа:Izviniavaite ama pochvam da se draznia...
Tuka polovinata hora predi Lineage 2 ne sa pipali MMORPG (ne mi kazvaite che neznaete kakvo e tova).
Omrazna mi hora koito i predstava si niamat kak se igraiat takiva igri da
zadavat tapi vaprosi...
Za takiva neshta si ima chat v igrata...
Po dobre kato nachalo probvaite WoW.
значи да не питат в специално направената тема във форум, а да влезнат в играта и там вместо да играят да молят хората да им обясняват механизмите на играта ? Умно... Тва "по-добре да започнеш с..." си го спести, тъй като дори професионален MMORPG играч като теб би трябвало да разбира колко различни са най-добрите MMO едно от друго, не както FPS примерно, или разните RTS. WoW pro ще бъде отнесен в L2 като японско селце от тайфун...
Sic vis pacem, para bellum
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Flameblind гледам много мощен клан си направил :wink: Обаче лага ми е непоносим.Едвам изтрърпявам половин час игра.Тая седмица много лошо ми се развали нета... :cry: А и немам пари.Абе ще гледам да поигравам от време на време когато няма много лаг.
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

аз почнах в сървъра l2 universe.Винаги ама винаги има 150+ хора,бързо се дига,лага е доста малко и всяка седмица има обсада на некой замък.сървъра го има в хопзона.
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Seth написа:аз почнах в сървъра l2 universe.Винаги ама винаги има 150+ хора,бързо се дига,лага е доста малко и всяка седмица има обсада на некой замък.сървъра го има в хопзона.
От утре и аз почвам там Seth (ако нямам голям лаг де).ЗАщото в сървъра дето даде Flameblind само на мен ми лаги за световно...Деиствието се развива 10 секунди след клика там. :cry: ОК утре ме чакай и ми запази място ако си влязъл в клан - ще взема да направя 1 хуман гладиатор.
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

аз съм в един клан но много малко хора играеме :( само 2-3 човека и затва ще се преместя в 1 друг клан ама там искат 61 лвл минимум :( ама то бързо се дига така че ще е лесно.моя герой там се казва Limone плейн уолкър е.
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

The dark_B написа:
Seth написа:аз почнах в сървъра l2 universe.Винаги ама винаги има 150+ хора,бързо се дига,лага е доста малко и всяка седмица има обсада на некой замък.сървъра го има в хопзона.
От утре и аз почвам там Seth (ако нямам голям лаг де).ЗАщото в сървъра дето даде Flameblind само на мен ми лаги за световно...Деиствието се развива 10 секунди след клика там. :cry: ОК утре ме чакай и ми запази място ако си влязъл в клан - ще взема да направя 1 хуман гладиатор.
boo влез тогава за clan leave pls щот както върви скоро няма да има място в клана >.<
sdl

Мнение от sdl »

Ne moga da vidia s kakvo L2 e po-dobra ot WoW.
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

е кат неможе да видиш не пиши повече тука а ходи ги търси.нека тука пишеме само за л2 а не да се флууди от ламери като тебе.
sdl

Мнение от sdl »

Добре защо не направим едно сравнение между L2 и WoW.
С кое Л2 е по-добра?
Графиката???

Куестовете???
Класовете ???
Предметите???
Териториите???
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

има си теми за сравнение затова пиши там бе тъпак.Тази тема е специално за л2 затва не флууди ! писна ми от тъпи идиоти като тебе.админе бии един бан на тоя да спре с флууда.
Mu3EpHuK

Мнение от Mu3EpHuK »

sdl написа:Ne moga da vidia s kakvo L2 e po-dobra ot WoW.
Nai-veroqtno si igral na nqkoi piratka server,da Lin2 be6e laina na c1 ,no v c3 moga da ti kaja 4e prevuzhojda wow v pati ako trqbva da sme obektivni.Tuk ne govorq za gravika/koqto slaga v malkiq si djob dori nqkoi suvremeni fps vtora ruka/a za gameplay.Da ne govorim 4e v piratkite e orqzana na 70%.Battlegrownds na wow e totalno nedovur6en i osran/li4en opit /Blizz moje i da sa golqmo ime ama samo s reklama ne stava.Za ne4ove6kiq lag i queues ne mi se govori,vij v lin 2 servera v koito edin poznat igrae "kain" NQMA i pomen ot lag queue so on.taka 4e blizz da si vzemat elf4etata orc4etata i da znaqt 4e sum im e*** m******.

P.S. Poznavam ne edin i dvama,koito si kupiha wow igraha vklu4itelno i po vreme na battlegrounds i se otkazaha stoto im pisna...
Honor systema ne raboti kakto se o4akva6e,instancite tip "are siko jivo na baalruna",laga,queue,ednoobrazie sled 60lvl...da izbroqvam?Taka 4e molq ti se mul4i i nai-ve4e ne SRAVNQVAI igri koito ne si igral/vijdal na official servers. :x
цхаргер

Мнение от цхаргер »

А ве сдл не ми разправяй простотии ве!!! Къв си ти че ще определяш на коя игра са по-добри куестовете графиката и героите. Влез в някой сите да видиш световните гласувания за MMO игрите, да видиш малко класации за графика и геймплей . Що не влезеш във mmorpg.com и да си просвтлиш мозъка.
Аватар
Outstanding

Мнение от Outstanding »

Абе какво е станало с Revolutions не мога да вляза.Даже и да се регистрирам с др име и парола. на сайта :(
"Revenge is a dish best served cold"
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Ами сървъра е спрян.Очаква се да се пусне.Влез в mIRC channel:l2.revolutions и там да ти обяснят
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Seth написа:аз съм в един клан но много малко хора играеме :( само 2-3 човека и затва ще се преместя в 1 друг клан ама там искат 61 лвл минимум :( ама то бързо се дига така че ще е лесно.моя герой там се казва Limone плейн уолкър е.
Влез в моя.7 члена левъл 75.Приемаме всеки.
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

аз говоря за пиратски сървър.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Ама ти нали си беше купил оригиналната игра!Защо играеш на бъгавия пиратски сървър?
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

a3sexomana написа:Ама ти нали си беше купил оригиналната игра!Защо играеш на бъгавия пиратски сървър?
щото не всеки има нервите/времето/желанието да си пропилее месеци в игра и глупав/скучен grind, само за да дойдат накрая 50-60 корейци/китайци/виетнамци с eBay-ed и botted accounts и да направят 2 алианса 70+ герои... Тва ти убива всякакъв стимул за игра, освен ако не ползваш същите боклуци като тях. L2 е добре замислена игра, но липсата на разнообразие на предметите тип Диабло 2 / УоУ прецаква тотално идеята за равенство м/у играчите и равни шансове за победа, а всички тия глупости тръгнаха от официалните сървъри.. Ето защо предпочитам 70% работещ high rates пиратски, първо за да не си губя толкова време в игра и второ за да имам поне нищожни шансове да играя срещу botters/dual boxers/donators и други боклучета. Не че има де...
Публикувай отговор