за c3 + тва си4ко си е описано и дори наи големия тъпак може да го разбере
Lineage 2 - всичко
- Stiiv Olstin
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
http://www.lineage2.com/
http://www.lineage2-online.com/
http://lineage.warcry.com/
Всичко за любимата ни игра!
http://www.lineage2-online.com/
http://lineage.warcry.com/
Всичко за любимата ни игра!
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
- Flameblind
- Обратна връзка:
значи да не питат в специално направената тема във форум, а да влезнат в играта и там вместо да играят да молят хората да им обясняват механизмите на играта ? Умно... Тва "по-добре да започнеш с..." си го спести, тъй като дори професионален MMORPG играч като теб би трябвало да разбира колко различни са най-добрите MMO едно от друго, не както FPS примерно, или разните RTS. WoW pro ще бъде отнесен в L2 като японско селце от тайфун...sdl написа:Izviniavaite ama pochvam da se draznia...
Tuka polovinata hora predi Lineage 2 ne sa pipali MMORPG (ne mi kazvaite che neznaete kakvo e tova).
Omrazna mi hora koito i predstava si niamat kak se igraiat takiva igri da
zadavat tapi vaprosi...
Za takiva neshta si ima chat v igrata...
Po dobre kato nachalo probvaite WoW.
Sic vis pacem, para bellum
-
P.I.M.P
От утре и аз почвам там Seth (ако нямам голям лаг де).ЗАщото в сървъра дето даде Flameblind само на мен ми лаги за световно...Деиствието се развива 10 секунди след клика там.Seth написа:аз почнах в сървъра l2 universe.Винаги ама винаги има 150+ хора,бързо се дига,лага е доста малко и всяка седмица има обсада на некой замък.сървъра го има в хопзона.
-
P.I.M.P
- Flameblind
- Обратна връзка:
boo влез тогава за clan leave pls щот както върви скоро няма да има място в клана >.<The dark_B написа:От утре и аз почвам там Seth (ако нямам голям лаг де).ЗАщото в сървъра дето даде Flameblind само на мен ми лаги за световно...Деиствието се развива 10 секунди след клика там.Seth написа:аз почнах в сървъра l2 universe.Винаги ама винаги има 150+ хора,бързо се дига,лага е доста малко и всяка седмица има обсада на некой замък.сървъра го има в хопзона.ОК утре ме чакай и ми запази място ако си влязъл в клан - ще взема да направя 1 хуман гладиатор.
-
P.I.M.P
-
P.I.M.P
Nai-veroqtno si igral na nqkoi piratka server,da Lin2 be6e laina na c1 ,no v c3 moga da ti kaja 4e prevuzhojda wow v pati ako trqbva da sme obektivni.Tuk ne govorq za gravika/koqto slaga v malkiq si djob dori nqkoi suvremeni fps vtora ruka/a za gameplay.Da ne govorim 4e v piratkite e orqzana na 70%.Battlegrownds na wow e totalno nedovur6en i osran/li4en opit /Blizz moje i da sa golqmo ime ama samo s reklama ne stava.Za ne4ove6kiq lag i queues ne mi se govori,vij v lin 2 servera v koito edin poznat igrae "kain" NQMA i pomen ot lag queue so on.taka 4e blizz da si vzemat elf4etata orc4etata i da znaqt 4e sum im e*** m******.sdl написа:Ne moga da vidia s kakvo L2 e po-dobra ot WoW.
P.S. Poznavam ne edin i dvama,koito si kupiha wow igraha vklu4itelno i po vreme na battlegrounds i se otkazaha stoto im pisna...
Honor systema ne raboti kakto se o4akva6e,instancite tip "are siko jivo na baalruna",laga,queue,ednoobrazie sled 60lvl...da izbroqvam?Taka 4e molq ti se mul4i i nai-ve4e ne SRAVNQVAI igri koito ne si igral/vijdal na official servers.
- Outstanding
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
- Flameblind
- Обратна връзка:
щото не всеки има нервите/времето/желанието да си пропилее месеци в игра и глупав/скучен grind, само за да дойдат накрая 50-60 корейци/китайци/виетнамци с eBay-ed и botted accounts и да направят 2 алианса 70+ герои... Тва ти убива всякакъв стимул за игра, освен ако не ползваш същите боклуци като тях. L2 е добре замислена игра, но липсата на разнообразие на предметите тип Диабло 2 / УоУ прецаква тотално идеята за равенство м/у играчите и равни шансове за победа, а всички тия глупости тръгнаха от официалните сървъри.. Ето защо предпочитам 70% работещ high rates пиратски, първо за да не си губя толкова време в игра и второ за да имам поне нищожни шансове да играя срещу botters/dual boxers/donators и други боклучета. Не че има де...a3sexomana написа:Ама ти нали си беше купил оригиналната игра!Защо играеш на бъгавия пиратски сървър?