Diabolic_Soul написа:
Беше хубав слънчев летен ден, хората на битака се шмугаха из сергийте и търсеха евтините китайски стоки.Но един от "клиентите" имаше по - странен вид.Той беше облечен в садрани дънки тип - "купих ги за 5 лева", а маратонките му бяха по - черни и от мангала бъркащт в джоба му.Но това е което привличаше вниманието беше тениската Yo-Gi-Oh! с автентични картинки от битката на YoGi и Пегасас.Тактично прибрана на полвина с колан с надпис Yo-Gi-Oh!.Момчето явно имаше предпочитания към гореспомената игра, това личеше и по зеленикавата татуировка - "Пегасас и педерас с хубав асс".Не можеше да се определят годините на момчета явно около 16 но с подчертано детско излъчване(можем да се сетим от къде).Изведнъж обаче то се сепна и обърна на зад - в този момен мерна на 10 сънтиметра черните очи на гореспоменатия мангал.Циганина явно се стаписа защото "почервеня"(нещо което само опитно око може да види).И естествено предполагате какво е станало, но не точно защото нещо промени случката.Циганина държеше с другата ръка тесте с карти(и разбирасе както се случва в такива случки те не бяха обикновени).Тесте от 40 Yo-Gi-Oh! карти блестяха на слънцето.В очите и на двамата си запали огън - толкова силен, че нямаше нужда от думимангала се обърна и весело каза:
- Еи там бате е нашта ърена аде да се югим(ромска дума за двубой)!
- Добре бе приготвисе да срещнеш ГОшо-Ги-Ох(името на нашия герой)!
Мангала беше на същите години като противника си но бързите му тренирани пръсти показваха картите на очите му бързо като патрулка.Арената представляваше два камака и пръст.Двубоя започва! Веднага се появиха две малки циганета държащи картончета (явно скъсани от кашон с домати) на който пишеш 2000.Първи беше мангала-ла-ла(така и викат на месните роми) той извади 3 карти от тестето си и най-демонстративно ги сложи на обратно(не се виждат).
- Аз слагам край на своя гюбек!(ред)
- Добре, смело да играеш с 3 карти с лицата на доло но това няма да ме оплаши даге(това се е случи в моя град Плевен).Аз ще използвам картата - Пенсионери на път за пенсия - тази карта е непобедима!
- Аа брадчето ми тва е импасъбал кат казва Слави Трифонов(анг.невъзможно), аз ще играя със -тука има тука няма-.
Картата коя свали беше страна - циганин на средна възрас с 3 чашки и едно топче.
- Каква е тази простотия!
- Ами видишли блатчетоми това е бизнис!
Обеснението беше толкова страно колкото и картата но ние с вас се сещаме.
- Сигъ ще призувъ -Черния хамалин-.
При появата му се появиха и 3 чаши който го покриха.Сега вече ГОшо-Ги-Ох се просвети и в същото време остана на тъмно.
- Какво да правя мойте пенсионери са силни но не знам какво атакувам.Хм но аз имам и нещо друго.Призовавам пияния комшия.
И атакувам с пенсионерите си първата чаша а с със комшията втората.
Последва взрив и двете чаши се пръснаха.
- Но защо не си победен .
- Уха уха то не става така бе бате.Еи сега ще науча на уважение.Призовавам Софи Маринова.
Следва шумен смях на Гошо-ги и ........ още шумен смях.
- Атакувам със своите пенсионери 3-та чаша.
Удара беше размазващ!Но чашата беше празна.
- Ми ти кво учакваш ба!Тва да не ти печели на гръб на мангала я?Аде сигъ плати си!
Изведнъж от зад пенсионерите се появи тъмна фигора.Чу се сваляне на гащи и последвалото не е за този фором.
Пенсионерите отидоха в гробищата(всъщнос не можеха да вървят даже) и това беше техни край.
-Ъ сигъ бате скивъй! Софи синг ма како!
От полето до нея се появи черен касетофон за 20лв. марка худжутсомирамаши.Само секунда по-късно се чу див кючек дето направо ти тракат зъбите а Софи започна да квичи.
- А така изгъзих ли те бе бате!Пияния ти комшията не става за игра защото данси а пък и получавам специален бонус демиж защото се е напил .
........................очаквайте продължение!
Незнам ,мене това ме накефи и ако Диаболик Соул е този за когото го мисля се кефя 2-ино.