Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2005 09:55

Защо!?!Защо мъчиш горките форумци?!?! :cry: С какво го заслужихме?!?!?!Защо?!?!?!?! :cry:[/quote]

ами като те мъчи не влизаи тук другите ги кефат

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2005 11:38

Diabolic.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2005 11:56

А ще напишете ли едно за мен... или дори две?! Моля ви! Хайде, напишете за блекаря срещу метъла и за блекаря срещу света...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2005 12:36

Diabolic_Soul написа:
Беше хубав слънчев летен ден, хората на битака се шмугаха из сергийте и търсеха евтините китайски стоки.Но един от "клиентите" имаше по - странен вид.Той беше облечен в садрани дънки тип - "купих ги за 5 лева", а маратонките му бяха по - черни и от мангала бъркащт в джоба му.Но това е което привличаше вниманието беше тениската Yo-Gi-Oh! с автентични картинки от битката на YoGi и Пегасас.Тактично прибрана на полвина с колан с надпис Yo-Gi-Oh!.Момчето явно имаше предпочитания към гореспомената игра, това личеше и по зеленикавата татуировка - "Пегасас и педерас с хубав асс".Не можеше да се определят годините на момчета явно около 16 но с подчертано детско излъчване(можем да се сетим от къде).Изведнъж обаче то се сепна и обърна на зад - в този момен мерна на 10 сънтиметра черните очи на гореспоменатия мангал.Циганина явно се стаписа защото "почервеня"(нещо което само опитно око може да види).И естествено предполагате какво е станало, но не точно защото нещо промени случката.Циганина държеше с другата ръка тесте с карти(и разбирасе както се случва в такива случки те не бяха обикновени).Тесте от 40 Yo-Gi-Oh! карти блестяха на слънцето.В очите и на двамата си запали огън - толкова силен, че нямаше нужда от думимангала се обърна и весело каза:
- Еи там бате е нашта ърена аде да се югим(ромска дума за двубой)!
- Добре бе приготвисе да срещнеш ГОшо-Ги-Ох(името на нашия герой)!

Мангала беше на същите години като противника си но бързите му тренирани пръсти показваха картите на очите му бързо като патрулка.Арената представляваше два камака и пръст.Двубоя започва! Веднага се появиха две малки циганета държащи картончета (явно скъсани от кашон с домати) на който пишеш 2000.Първи беше мангала-ла-ла(така и викат на месните роми) той извади 3 карти от тестето си и най-демонстративно ги сложи на обратно(не се виждат).
- Аз слагам край на своя гюбек!(ред)
- Добре, смело да играеш с 3 карти с лицата на доло но това няма да ме оплаши даге(това се е случи в моя град Плевен).Аз ще използвам картата - Пенсионери на път за пенсия - тази карта е непобедима!
- Аа брадчето ми тва е импасъбал кат казва Слави Трифонов(анг.невъзможно), аз ще играя със -тука има тука няма-.
Картата коя свали беше страна - циганин на средна възрас с 3 чашки и едно топче.
- Каква е тази простотия!
- Ами видишли блатчетоми това е бизнис!
Обеснението беше толкова страно колкото и картата но ние с вас се сещаме.
- Сигъ ще призувъ -Черния хамалин-.
При появата му се появиха и 3 чаши който го покриха.Сега вече ГОшо-Ги-Ох се просвети и в същото време остана на тъмно.
- Какво да правя мойте пенсионери са силни но не знам какво атакувам.Хм но аз имам и нещо друго.Призовавам пияния комшия.
И атакувам с пенсионерите си първата чаша а с със комшията втората.
Последва взрив и двете чаши се пръснаха.
- Но защо не си победен .
- Уха уха то не става така бе бате.Еи сега ще науча на уважение.Призовавам Софи Маринова.
Следва шумен смях на Гошо-ги и ........ още шумен смях.
- Атакувам със своите пенсионери 3-та чаша.
Удара беше размазващ!Но чашата беше празна.
- Ми ти кво учакваш ба!Тва да не ти печели на гръб на мангала я?Аде сигъ плати си!
Изведнъж от зад пенсионерите се появи тъмна фигора.Чу се сваляне на гащи и последвалото не е за този фором.
Пенсионерите отидоха в гробищата(всъщнос не можеха да вървят даже) и това беше техни край.
-Ъ сигъ бате скивъй! Софи синг ма како!
От полето до нея се появи черен касетофон за 20лв. марка худжутсомирамаши.Само секунда по-късно се чу див кючек дето направо ти тракат зъбите а Софи започна да квичи.
- А така изгъзих ли те бе бате!Пияния ти комшията не става за игра защото данси а пък и получавам специален бонус демиж защото се е напил .

........................очаквайте продължение!

Незнам ,мене това ме накефи и ако Диаболик Соул е този за когото го мисля се кефя 2-ино.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:44

Айде давайте още!!!

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2005 15:19

Sergeant Rho написа:
Айде давайте още!!!
not really :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие: !
Публикувано на: 18 Сеп 2005 15:22

Не го слушайте!GO!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2005 15:35

само диаболик :)

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2005 15:38

d4rk написа:
само диаболик :)

Kaкво???

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2005 21:34

стига с тоя ю ги де :( и аз му се кефех ама отдавна.има много по добри анимета или квото там е.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2005 20:00

Ti znae6 li kwo stawa duma vuob6te?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2005 20:21

Ehh, anime, bratec... tyuuuu... Razkazite sa gotini, razsmqha me dosta uspe6no (izwinete za latinicata, no pi6a ot 4ujd komputar).

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com