Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юли 2005 00:28
Абе пичове.Вие кат му давахте зор на човека то му се отщя да пише(така мисля аз.Ако не е така сори).
Ако знаете на човек му трябва спокойствие за някой неща
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юли 2005 09:04
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юли 2005 09:57
IDontForgive написа: EviL написа: IDontForgive - класика синко класика Не че искам да ти казвам нещо но ако използваш такива думички в даскало не се очудваи защо вашите те пляскат всяка сутрин за отскок . Аз лично на тяхно място даже бих те и приспивал по същият начин . Както и да е . Видяхме лирическите ти способности и всички богове да са ми напомощ - няма желание да ги виждам отново . Аиде сега почиваи в мир и нали разбра докато не станеш поне седми клас подобни думички да не съм чул от теб . Седми клас... стииига е! Батка! Странно, но май у нас имам диплома за завършено висше образование. Брях! В седми клас сигурно са ми я дали. Беш'ли мааму?!
Абе напоследък всички с които споря или се държът като идиоти все вишисти станахте....Да не е заразно нещо...
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
|
Dark_HERO
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2005 00:36
вие луди ли сте бе тжа си е супер яка история!НИКОИ не е казал ЧЕТЕТЕ Я ЗАДЪЛЖИТЕЛНО които го кефи да чете които не да не завижда
|
|
|
|
|
Ordos
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2005 11:08
Абе пичове вие луди ли сте оставете човека ако пише ше пише вие превърнахте темата във флууд бе.Историята че е яка е яка ама вие прекалявате.АКО ИСКА ЩЕ ПИШЕ ВИЕ МУ ДАВАЙТЕ ЗОР И ИЗОБЩО НЯМА ДА ВИДИТЕ НИЩО И АКО БЯХ НА НЕГОВО МЯСТО НА СИЧКИ ВИ ЕЙ ТВА ШЕ ДАМ
___________________________________ The dark side of the force is a pathway to many abilities some considered to be unnatural-Darth Sidious
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2005 11:43
IDontForgive написа: EviL написа: IDontForgive - класика синко класика :) Не че искам да ти казвам нещо но ако използваш такива думички в даскало не се очудваи защо вашите те пляскат всяка сутрин за отскок . Аз лично на тяхно място даже бих те и приспивал по същият начин . Както и да е . Видяхме лирическите ти способности и всички богове да са ми напомощ - няма желание да ги виждам отново . Аиде сега почиваи в мир и нали разбра докато не станеш поне седми клас подобни думички да не съм чул от теб . Седми клас... стииига е! Батка! Странно, но май у нас имам диплома за завършено висше образование. Брях! В седми клас сигурно са ми я дали. Беш'ли мааму?! Ти май не излизаш често а? Или май въобще не си виждал слънце? Защото ако беше излизал поне един път в месеца щеше да усетиш , че "вулгарния" език си е нещо нормално. Ама какво ти обяснявам, продължавай да си живееш в измисления ти свят и спри да мърмориш глупости, защото индивиди ,представящи се за "умни, хитри и всезнаещи" като тебе не ми се нравят. Почивай в мир, мрак и миризма СИНЕ!!!
Това не е творец.
|
|
|
|
|
Megas X.L.R.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2005 14:33
Xul написа: Това не е творец.
прав си
___________________________________ http://phpbb.fhhost.com/index.php?mforum=feelgood
|
|
|
|
|
като тревата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2005 19:02
Megas X.L.R. написа: Xul написа: Това не е творец. прав си
Какво говорите,това е ''роден гений''.
___________________________________ Огъната трева
Изящна извивка
На тъгата
|
|
|
|
|
Dante4116
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2005 21:11
Отначало всички го "обичахте" сега всички го мразите... Аз пък,когато му четох "творението" много му се изкефих.И в началните страници видях хора чиито постове можеха да се съберат на няколко страници с молби за продължение,но както и да е .
|
|
|
|
|
*L3nk14a`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2005 01:46
дае баси ламерите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Авг 2005 19:01
Ordos написа: Абе пичове вие луди ли сте оставете човека ако пише ше пише вие превърнахте темата във флууд бе.Историята че е яка е яка ама вие прекалявате.АКО ИСКА ЩЕ ПИШЕ ВИЕ МУ ДАВАЙТЕ ЗОР И ИЗОБЩО НЯМА ДА ВИДИТЕ НИЩО И АКО БЯХ НА НЕГОВО МЯСТО НА СИЧКИ ВИ ЕЙ ТВА ШЕ ДАМ
Така си е. Направо да им го давам....
FUCK OFF!!
на тези които бяха с мен през цялото време, благодаря! Повече няма да видите историите на Еблио тук. Съжалявам, но....
___________________________________ Съществуваме за да трупаме познание. Трупаме познание за да усмислим съществуването си. Нека усмислим съществуването си, за да бъдем чисти пред съвеста си...
|
|
|
|
|
*Br^Zr*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2005 09:11
Мен пък ме изкефи яко!Пич да не дреме тия кво казват важното е че яко!
___________________________________ Yo-yo-yo Santa's here with the best shit for u!
|
|
|
|
|
Hell_Fire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 01:41
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 09:17
Hell_Fire написа: От хит.бг и после казват,че е тяхно,а даже и се сърдят,като ги напсуват.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 09:19
Не е сигурно дали е от http://hit.bg или от http://gbg.bg
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 11:26
Steel написа: Hell_Fire написа: От хит.бг и после казват,че е тяхно,а даже и се сърдят,като ги напсуват.
Немога да разбера, завист ли е, злоба ли е, какво е.... ама ми писна някой да се появява от някаде си и да пише лайна, за да са направи на вървежен. Няма да та псувам, защото ако почна ще ти стане тъпо, ама много тъпо. Освен да ти натъпча 100-те ръкописни листа в устата че да млъкнеш а?
Абе защо въобще се занимавам.... На тия дето ме плюят им тегля ена майна!!! Вече не ме ебе пишете каквото си искате! На останалите, благодаря ви много за подкрепата! Ае със здраве!
___________________________________ Съществуваме за да трупаме познание. Трупаме познание за да усмислим съществуването си. Нека усмислим съществуването си, за да бъдем чисти пред съвеста си...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 11:37
IDontForgive написа: Steel написа: Hell_Fire написа: От хит.бг и после казват,че е тяхно,а даже и се сърдят,като ги напсуват.Немога да разбера, завист ли е, злоба ли е, какво е.... ама ми писна някой да се появява от някаде си и да пише лайна, за да са направи на вървежен. Няма да та псувам, защото ако почна ще ти стане тъпо, ама много тъпо. Освен да ти натъпча 100-те ръкописни листа в устата че да млъкнеш а? Абе защо въобще се занимавам.... На тия дето ме плюят им тегля ена майна!!! Вече не ме ебе пишете каквото си искате! На останалите, благодаря ви много за подкрепата! Ае със здраве! Айде снимай ги и ги ъплоудни някъде,много искам да ми затвориш устата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 11:48
IDontForgive написа:
Абе защо въобще се занимавам.... На тия дето ме плюят им тегля ена майна!!! Вече не ме ебе пишете каквото си искате! На останалите, благодаря ви много за подкрепата! Ае със здраве!
Коя част от " вече не ме ебе" не разбра?! Сега млъкни!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 12:15
IDontForgive написа: IDontForgive написа:
Коя част от " вече не ме ебе" не разбра?! Сега млъкни! Гледай го как елегантно се измъква...
Нали си голям творец,какво ти пречи да си защитиш репутацията със доказателсва?Упс,то няма такива!Ами сега какво ще правим?Ще кажем,че не ни ебе...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 15:23
Pi4 super e . Koi kakvoto i da govori 4e e tupo ne mu vervai
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|