Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2005 00:28

Абе пичове.Вие кат му давахте зор на човека то му се отщя да пише(така мисля аз.Ако не е така сори).
Ако знаете на човек му трябва спокойствие за някой неща

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2005 09:04

shadow killer написа:
Абе пичове.Вие кат му давахте зор на човека то му се отщя да пише(така мисля аз.Ако не е така сори).
Ако знаете на човек му трябва спокойствие за някой неща
Ауууу,лошо,отказахте човека от великата му творба,която без съмнение щеше се помни поне още 1000 години.Щяха да бъдат издигани статуи и бюстове на IDontForgive,а вие го отказахте.Реве ми се :crying: :crying: :iworry: :crying: :disbelief: :disbelief: .Уааааааааааааааааааааааааааааааааааааа! :crying:

П.П. :doh:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2005 09:57

IDontForgive написа:
EviL написа:
IDontForgive - класика синко класика :) Не че искам да ти казвам нещо но ако използваш такива думички в даскало не се очудваи защо вашите те пляскат всяка сутрин за отскок . Аз лично на тяхно място даже бих те и приспивал по същият начин . Както и да е . Видяхме лирическите ти способности и всички богове да са ми напомощ - няма желание да ги виждам отново . Аиде сега почиваи в мир и нали разбра докато не станеш поне седми клас подобни думички да не съм чул от теб .

Седми клас... стииига е! Батка! Странно, но май у нас имам диплома за завършено висше образование. Брях! В седми клас сигурно са ми я дали. Беш'ли мааму?!

Абе напоследък всички с които споря или се държът като идиоти все вишисти станахте....Да не е заразно нещо...

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2005 00:36

вие луди ли сте бе тжа си е супер яка история!НИКОИ не е казал ЧЕТЕТЕ Я ЗАДЪЛЖИТЕЛНО които го кефи да чете които не да не завижда

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2005 11:08

Абе пичове вие луди ли сте оставете човека ако пише ше пише вие превърнахте темата във флууд бе.Историята че е яка е яка ама вие прекалявате.АКО ИСКА ЩЕ ПИШЕ ВИЕ МУ ДАВАЙТЕ ЗОР И ИЗОБЩО НЯМА ДА ВИДИТЕ НИЩО И АКО БЯХ НА НЕГОВО МЯСТО НА СИЧКИ ВИ ЕЙ ТВА ШЕ ДАМ :fingers:

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2005 11:43

IDontForgive написа:
EviL написа:
IDontForgive - класика синко класика :) Не че искам да ти казвам нещо но ако използваш такива думички в даскало не се очудваи защо вашите те пляскат всяка сутрин за отскок . Аз лично на тяхно място даже бих те и приспивал по същият начин . Както и да е . Видяхме лирическите ти способности и всички богове да са ми напомощ - няма желание да ги виждам отново . Аиде сега почиваи в мир и нали разбра докато не станеш поне седми клас подобни думички да не съм чул от теб .

Седми клас... стииига е! Батка! Странно, но май у нас имам диплома за завършено висше образование. Брях! В седми клас сигурно са ми я дали. Беш'ли мааму?!
Ти май не излизаш често а? Или май въобще не си виждал слънце? Защото ако беше излизал поне един път в месеца щеше да усетиш , че "вулгарния" език си е нещо нормално. Ама какво ти обяснявам, продължавай да си живееш в измисления ти свят и спри да мърмориш глупости, защото индивиди ,представящи се за "умни, хитри и всезнаещи" като тебе не ми се нравят. Почивай в мир, мрак и миризма СИНЕ!!!

Това не е творец.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2005 14:33

Xul написа:
Това не е творец.

прав си :? :?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2005 19:02

Megas X.L.R. написа:
Xul написа:
Това не е творец.

прав си :? :?

Какво говорите,това е ''роден гений''.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2005 21:11

Отначало всички го "обичахте" сега всички го мразите... Аз пък,когато му четох "творението" много му се изкефих.И в началните страници видях хора чиито постове можеха да се съберат на няколко страници с молби за продължение,но както и да е :? .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Авг 2005 01:46

дае баси ламерите

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2005 19:01

Ordos написа:
Абе пичове вие луди ли сте оставете човека ако пише ше пише вие превърнахте темата във флууд бе.Историята че е яка е яка ама вие прекалявате.АКО ИСКА ЩЕ ПИШЕ ВИЕ МУ ДАВАЙТЕ ЗОР И ИЗОБЩО НЯМА ДА ВИДИТЕ НИЩО И АКО БЯХ НА НЕГОВО МЯСТО НА СИЧКИ ВИ ЕЙ ТВА ШЕ ДАМ :fingers:

Така си е. Направо да им го давам....

FUCK OFF!!

на тези които бяха с мен през цялото време, благодаря! Повече няма да видите историите на Еблио тук. Съжалявам, но....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2005 09:11

Мен пък ме изкефи яко!Пич да не дреме тия кво казват важното е че яко!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2005 01:41

Бате от каде ги измисляте ве.Мноо е яко :D :D :D :D :D :D

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2005 09:17

Hell_Fire написа:
От хит.бг и после казват,че е тяхно,а даже и се сърдят,като ги напсуват.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2005 09:19

Не е сигурно дали е от http://hit.bg или от http://gbg.bg

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2005 11:26

Steel написа:
Hell_Fire написа:

Немога да разбера, завист ли е, злоба ли е, какво е.... ама ми писна някой да се появява от някаде си и да пише лайна, за да са направи на вървежен. Няма да та псувам, защото ако почна ще ти стане тъпо, ама много тъпо. Освен да ти натъпча 100-те ръкописни листа в устата че да млъкнеш а?

Абе защо въобще се занимавам.... На тия дето ме плюят им тегля ена майна!!! Вече не ме ебе пишете каквото си искате! На останалите, благодаря ви много за подкрепата! Ае със здраве!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2005 11:37

IDontForgive написа:
Steel написа:
Hell_Fire написа:

Немога да разбера, завист ли е, злоба ли е, какво е.... ама ми писна някой да се появява от някаде си и да пише лайна, за да са направи на вървежен. Няма да та псувам, защото ако почна ще ти стане тъпо, ама много тъпо. Освен да ти натъпча 100-те ръкописни листа в устата че да млъкнеш а?

Абе защо въобще се занимавам.... На тия дето ме плюят им тегля ена майна!!! Вече не ме ебе пишете каквото си искате! На останалите, благодаря ви много за подкрепата! Ае със здраве!
Айде снимай ги и ги ъплоудни някъде,много искам да ми затвориш устата.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2005 11:48

IDontForgive написа:

Коя част от "вече не ме ебе" не разбра?! Сега млъкни!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2005 12:15

IDontForgive написа:
IDontForgive написа:

Коя част от "вече не ме ебе" не разбра?! Сега млъкни!
Гледай го как елегантно се измъква...

Нали си голям творец,какво ти пречи да си защитиш репутацията със доказателсва?Упс,то няма такива!Ами сега какво ще правим?Ще кажем,че не ни ебе...

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2005 15:23

Pi4 super e . Koi kakvoto i da govori 4e e tupo ne mu vervai

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: