Предлагам една нова игра...

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор
Аватар
nervE

Мнение от nervE »

werva написа:
nervE написа:
werva написа:мисля 4е са 6 игри

Мислиш, или си сигурен :?:

ами не сигурен но поне така мисля 6ото един мои приятел има по4ти вси4ко за хл и помня 4е бяха някадеоколо 6 поне аз така мисля :D

Може някои да са били модове, аз знам само 4 игри по темата.
"That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
H. P. Lovecraft

Изображение
Аватар
slowfall

Мнение от slowfall »

nervE написа:
werva написа:
nervE написа:

ами не сигурен но поне така мисля 6ото един мои приятел има по4ти вси4ко за хл и помня 4е бяха някадеоколо 6 поне аз така мисля :D

Може някои да са били модове, аз знам само 4 игри по темата.

ок съгласен съм :live: :evil:
Аватар
sasheto

Мнение от sasheto »

Sentry написа:
nervE написа:

Аз знам 4 - HL2, Opposing Force, Blue Shift и HL2. Ще излиза и Aftermath, но тя още не е излязла, което значи, че не се брои. А пък иначе за Гордън Фрийман са 2 - HL и HL2.

нищо не ти е вярно Sentry помъчи се и ще разбереш
Doom 3 never dies only the player
Аватар
nervE

Мнение от nervE »

Sentry, дай да наемем някой частен детектив да разследва пустата поредица :!: :!: :D :D
H. P. Lovecraft

Изображение
Аватар
slowfall

Мнение от slowfall »

sasheto написа:
Sentry написа:
nervE написа:

Аз знам 4 - HL2, Opposing Force, Blue Shift и HL2. Ще излиза и Aftermath, но тя още не е излязла, което значи, че не се брои. А пък иначе за Гордън Фрийман са 2 - HL и HL2.

нищо не ти е вярно Sentry помъчи се и ще разбереш

наистина има не6то невярно
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Два пъти съм написал HL2, вместо веднъж да напиша само HL, но общо взето това са. Просто CS, CS:CZ и CS:Source, които ти може би броиш като HL игри, не са такива, те са си модове и нямат нищо общо с геймплея или историята на оригиналните игри.

nervE, то май ще трябва ако продължават да ни правят на маймуни ;)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
nervE

Мнение от nervE »

Мда, ако броим HL модовете, по- добре да направим отделен форум... Освен това, PS2 версията не трябва да се брои.
H. P. Lovecraft

Изображение
Аватар
sasheto

Мнение от sasheto »

Sentry написа:Два пъти съм написал HL2, вместо веднъж да напиша само HL, но общо взето това са. Просто CS, CS:CZ и CS:Source, които ти може би броиш като HL игри, не са такива, те са си модове и нямат нищо общо с геймплея или историята на оригиналните игри.

nervE, то май ще трябва ако продължават да ни правят на маймуни ;)

не не броя нитo един от modовете само blueshift i opposing force не ви базикам :wink:
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Ми нямам представа... освен да броиш Team Fortress, който първо е бил замислен като официален expansion, но после е станал мод...
А бе хора, Aftermath излезе ли?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
nervE

Мнение от nervE »

Sentry написа:Ми нямам представа... освен да броиш Team Fortress, който първо е бил замислен като официален expansion, но после е станал мод...
А бе хора, Aftermath излезе ли?

Играй на тото, включи го и него, пък знаеш ли...
H. P. Lovecraft

Изображение
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

А бе я, ще почакаме един ден и ще разберем какво е измислил :)
Аватар
sasheto

Мнение от sasheto »

не нали ти казах че нищо не ти е вярно тоест никое от нещата не ти е виарно не вклиучвам модове без blueshift i opposing force погледни последното ти изречение което ти е грешно от цитата
Аватар
nervE

Мнение от nervE »

Вече засичам времето.
H. P. Lovecraft

Изображение
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

sasheto, виж, последният ми отговор на въпроса ти е точно 5 игри - Half-Life, Half-Life 2, Opposing Force, Blue Shift и Half-Life: Source(remake-a на оригиналната игра със Source engine-a). Повече няма да се обаждам. Ако са толкова - ок, ако не са, чакаме до утре да ни разкриеш кои са.
Аватар
Outstanding

Мнение от Outstanding »

До сега има 2 HL игри.Защо броите модовете(CS) и експенжъните. :? @sasheto е казваш ли най-накрая или не?

EDIT
Понеже едва ли ще има скоршен отговор си позволявам да пставя второстепенен въпрос.
Коя игра е записана в книгата на Гинес като същата с най-добър изкуствен интелект?
"Revenge is a dish best served cold"
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Black and White?
Аватар
Outstanding

Мнение от Outstanding »

Абсолютно вярно! :wink:
"Revenge is a dish best served cold"
Аватар
Drakona

Мнение от Drakona »

[quote="Spit(^)Fire"]А ръката ли.Моя грешка :oops: В катакомбите.След като бягаш известно време има една ниша с три колони.Дърпат се и се вдига един ковчег на пилона.След това на дясно и скок на дъската.Продължава се по пътеката и в края има една поставка
ако сте тъпи обикновенно е за цял живот : :angryfire: :angryfire: :angryfire:
Аватар
Drakona

Мнение от Drakona »

Spit(^)Fire написа:А ръката ли.Моя грешка :oops: В катакомбите.След като бягаш известно време има една ниша с три колони.Дърпат се и се вдига един ковчег на пилона.След това на дясно и скок на дъската.Продължава се по пътеката и в края има една поставка.Разбива се и взимаш ръката.Така трудно обаче може да се ориентира човек.

вярно е 4е си познал но я ми кажи от коя страна е :wink: :roll: :wink: :roll: :ROFLROFL:
ако сте тъпи обикновенно е за цял живот : :angryfire: :angryfire: :angryfire:
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Аиде и от мене един второстепенен въпрос
Как е името на героя Naga Sea Witch в кампанията на хората(тази която им помага)?
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo

a.k.a SoaP
Публикувай отговор