Автор |
Съобщение |
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 14:00
werva написа: nervE написа: werva написа: мисля 4е са 6 игри Мислиш, или си сигурен ами не сигурен но поне така мисля 6ото един мои приятел има по4ти вси4ко за хл и помня 4е бяха някадеоколо 6 поне аз така мисля
Може някои да са били модове, аз знам само 4 игри по темата.
___________________________________ "That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
slowfall
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 14:01
nervE написа: werva написа: nervE написа: werva написа: мисля 4е са 6 игри Мислиш, или си сигурен ами не сигурен но поне така мисля 6ото един мои приятел има по4ти вси4ко за хл и помня 4е бяха някадеоколо 6 поне аз така мисля Може някои да са били модове, аз знам само 4 игри по темата.
ок съгласен съм
|
|
|
|
|
sasheto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 14:02
Sentry написа: nervE написа: werva написа: мисля 4е са 6 игри Мислиш, или си сигурен Аз знам 4 - HL2, Opposing Force, Blue Shift и HL2. Ще излиза и Aftermath, но тя още не е излязла, което значи, че не се брои. А пък иначе за Гордън Фрийман са 2 - HL и HL2.
нищо не ти е вярно Sentry помъчи се и ще разбереш
___________________________________ Doom 3 never dies only the player
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 14:04
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
slowfall
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 14:05
sasheto написа: Sentry написа: nervE написа: werva написа: мисля 4е са 6 игри Мислиш, или си сигурен Аз знам 4 - HL2, Opposing Force, Blue Shift и HL2. Ще излиза и Aftermath, но тя още не е излязла, което значи, че не се брои. А пък иначе за Гордън Фрийман са 2 - HL и HL2. нищо не ти е вярно Sentry помъчи се и ще разбереш
наистина има не6то невярно
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 14:07
Два пъти съм написал HL2, вместо веднъж да напиша само HL, но общо взето това са. Просто CS, CS:CZ и CS:Source, които ти може би броиш като HL игри, не са такива, те са си модове и нямат нищо общо с геймплея или историята на оригиналните игри.
nervE, то май ще трябва ако продължават да ни правят на маймуни
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 14:09
Мда, ако броим HL модовете, по- добре да направим отделен форум... Освен това, PS2 версията не трябва да се брои.
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
sasheto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 14:17
Sentry написа: Два пъти съм написал HL2, вместо веднъж да напиша само HL, но общо взето това са. Просто CS, CS:CZ и CS:Source, които ти може би броиш като HL игри, не са такива, те са си модове и нямат нищо общо с геймплея или историята на оригиналните игри. nervE, то май ще трябва ако продължават да ни правят на маймуни
не не броя нитo един от modовете само blueshift i opposing force не ви базикам
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 14:25
Ми нямам представа... освен да броиш Team Fortress, който първо е бил замислен като официален expansion, но после е станал мод...
А бе хора, Aftermath излезе ли?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 14:26
Sentry написа: Ми нямам представа... освен да броиш Team Fortress, който първо е бил замислен като официален expansion, но после е станал мод... А бе хора, Aftermath излезе ли?
Играй на тото, включи го и него, пък знаеш ли...
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 14:34
А бе я, ще почакаме един ден и ще разберем какво е измислил
|
|
|
|
|
sasheto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 14:34
не нали ти казах че нищо не ти е вярно тоест никое от нещата не ти е виарно не вклиучвам модове без blueshift i opposing force погледни последното ти изречение което ти е грешно от цитата
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 14:37
Вече засичам времето.
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 14:56
sasheto, виж, последният ми отговор на въпроса ти е точно 5 игри - Half-Life, Half-Life 2, Opposing Force, Blue Shift и Half-Life: Source(remake-a на оригиналната игра със Source engine-a). Повече няма да се обаждам. Ако са толкова - ок, ако не са, чакаме до утре да ни разкриеш кои са.
|
|
|
|
|
Outstanding
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 15:07
До сега има 2 HL игри.Защо броите модовете(CS) и експенжъните. @sasheto е казваш ли най-накрая или не?
EDIT
Понеже едва ли ще има скоршен отговор си позволявам да пставя второстепенен въпрос.
Коя игра е записана в книгата на Гинес като същата с най-добър изкуствен интелект?
___________________________________ "Revenge is a dish best served cold"
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 15:29
Black and White?
|
|
|
|
|
Outstanding
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 15:33
Абсолютно вярно!
___________________________________ "Revenge is a dish best served cold"
|
|
|
|
|
Drakona
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 15:49
[quote="Spit(^)Fire"]А ръката ли.Моя грешка В катакомбите.След като бягаш известно време има една ниша с три колони.Дърпат се и се вдига един ковчег на пилона.След това на дясно и скок на дъската.Продължава се по пътеката и в края има една поставка
___________________________________ ако сте тъпи обикновенно е за цял живот :
|
|
|
|
|
Drakona
|
|
|
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 15:54
Аиде и от мене един второстепенен въпрос
Как е името на героя Naga Sea Witch в кампанията на хората(тази която им помага)?
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|