Автор |
Съобщение |
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 13:54
Seth написа: не съм запознат с хеви арморите от ц до б защото само лайт играя винаги .но като с му вземи найтмер или маджестик хеви
само дето те са A grade...
@Corporal Hicks
C grade - Full plate set, Dual Katana or equal
B grade - Blue Wolf set, Dual Samurai Long Sword
A grade - Majestic set, Dual Sword of Damaskus
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 16:45
Flameblind написа: A grade - Majestic set, Dual Sword of Damaskus O дааа.В 1 сървър имах хуман гладиатор и бях така.Направо разбиваше.А иначе ние с хикс сме в 1 клан много е яко.Той е 50 и некой левъл аз почнах днес играх около час - два и имам джудже 24 левъл и хуман 28 левъл.Дропа е х100.Айде присъединявайте се!А й какво ще кажете за сайта в тоя му вид?
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 16:49
The dark_B написа: Flameblind написа: A grade - Majestic set, Dual Sword of Damaskus O дааа.В 1 сървър имах хуман гладиатор и бях така.Направо разбиваше.А иначе ние с хикс сме в 1 клан много е яко.Той е 50 и некой левъл аз почнах днес играх около час - два и имам джудже 24 левъл и хуман 28 левъл.Дропа е х100.Айде присъединявайте се!А й какво ще кажете за сайта в тоя му вид?
Е аз така или иначе не мога да играя там освен ако не преинсталирам нацяло L2, плюс това 100x rates O.o Има ли смисъл целият сървър да е 80 lvl с top gear, то тогава е доста ясно кой клас ще владее сървъра...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 16:52
Flameblind написа: The dark_B написа: Flameblind написа: A grade - Majestic set, Dual Sword of Damaskus O дааа.В 1 сървър имах хуман гладиатор и бях така.Направо разбиваше.А иначе ние с хикс сме в 1 клан много е яко.Той е 50 и некой левъл аз почнах днес играх около час - два и имам джудже 24 левъл и хуман 28 левъл.Дропа е х100.Айде присъединявайте се!А й какво ще кажете за сайта в тоя му вид? Е аз така или иначе не мога да играя там освен ако не преинсталирам нацяло L2, плюс това 100x rates O.o Има ли смисъл целият сървър да е 80 lvl с top gear, то тогава е доста ясно кой клас ще владее сървъра... E да ама няма GM shop и хора по 60 левъл още са си с brigandine Е ако потърсиш от админа може и да ти даде.Сега е само тест май ще рестартират и ще е с по малък дроп.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 16:57
noobs get pwned in every grade... но щом top ви е D grade, значи още по-лесно за THs, тъй като dmg им почти не зависи от p.atk...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 19:20
как да влезна в дуума ? аднах ай пи-то в хост файла но не ме кънектва.хелп да нууб плс.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 19:25
Seth написа: как да влезна в дуума ? аднах ай пи-то в хост файла но не ме кънектва.хелп да нууб плс.
А преди това update-на ли от auto-updater-a до последен patch ?
|
|
|
|
|
EVIL SHADOW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 19:35
Така-а, искам малко помощ, защото сега за пръв път се интересувам от MMORG игри и, честно казано, не знам нищо. Кажете откъде да си изтегля World of Warcraft и как да процедирам по- нататък. Ако може да се свържа в пиратски сървър.
___________________________________ REST IN PEACE.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 19:47
ти направо ме уби бе сарумане !!!!! тва е тема за линеаге не за уоу.има 200 теми за уоу мама му деба.
флейм упдейтнах я до последния пач.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 19:52
Saruman TheWhite написа: Така-а, искам малко помощ, защото сега за пръв път се интересувам от MMORG игри и, честно казано, не знам нищо. Кажете откъде да си изтегля World of Warcraft и как да процедирам по- нататък. Ако може да се свържа в пиратски сървър.
dude, това да ти прилича на WoW тема ? Не ? Тогава не пиши повече тук, освен ако не питаш за Lineage.
Относно информацията която искаш - можеш да си изтеглиш WoW от local ftp ако доставчика ти има такова, ако не - може би я има в Headoff, поне patches съм сигурен че ги има. Или torrents/p2p. Пиратски сървъри има много, всички до един са пълни боклуци засега, потърси из темите за WoW за някои.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 19:53
Seth написа: ти направо ме уби бе сарумане !!!!! тва е тема за линеаге не за уоу.има 200 теми за уоу мама му деба. флейм упдейтнах я до последния пач.
Тогава кажи на някой, който вече може да играе, да ти прати host файла от онази директория в windows. Може да си объркал нещо там
|
|
|
|
|
EVIL SHADOW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 20:06
Seth написа: ти направо ме уби бе сарумане !!!!! тва е тема за линеаге не за уоу.има 200 теми за уоу мама му деба. флейм упдейтнах я до последния пач. Знам ама темите за уоу са много стари, а тема не ми се прави.
___________________________________ REST IN PEACE.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 20:20
Saruman TheWhite написа: Seth написа: ти направо ме уби бе сарумане !!!!! тва е тема за линеаге не за уоу.има 200 теми за уоу мама му деба. флейм упдейтнах я до последния пач. Знам ама темите за уоу са много стари, а тема не ми се прави.
няма значение че са стари.пускаш там и някой ще ти отговори.по добре в старо отколкото да флуудиш и да те псуват за флууда ти.
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 20:22
Seth написа: Saruman TheWhite написа: Seth написа: ти направо ме уби бе сарумане !!!!! тва е тема за линеаге не за уоу.има 200 теми за уоу мама му деба. флейм упдейтнах я до последния пач. Знам ама темите за уоу са много стари, а тема не ми се прави. няма значение че са стари.пускаш там и някой ще ти отговори.по добре в старо отколкото да флуудиш и да те псуват за флууда ти.
Абе ти нищо не разбираш! Той иска по нова версия на ВоВ, която я няма в другите теми
П.С. Ебаси флъда му ударих днеска(9 поуста)
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 21:06
Hyuuga Neji написа: Seth написа: Saruman TheWhite написа: Seth написа: ти направо ме уби бе сарумане !!!!! тва е тема за линеаге не за уоу.има 200 теми за уоу мама му деба. флейм упдейтнах я до последния пач. Знам ама темите за уоу са много стари, а тема не ми се прави. няма значение че са стари.пускаш там и някой ще ти отговори.по добре в старо отколкото да флуудиш и да те псуват за флууда ти. Абе ти нищо не разбираш! Той иска по нова версия на ВоВ, която я няма в другите теми П.С. Ебаси флъда му ударих днеска(9 поуста)
И темата за L2 е правилното място така ли ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 21:37
Някои може ли да ми каже как да стартирам LineAge 2 C2 ... за в интернет ?
П.С : ако може малко по подробно да обясните 4е не сам много в 4ат с тази игра
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 21:46
за в интернет ? че тя само в интернет се играе бе
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 21:51
Seth написа: за в интернет ? че тя само в интернет се играе бе
охоо .. ми кажете ми как да се свържа де
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 22:03
еее сори ама само флуудиш.отвори първата страница и там дарка си е обяснил всичко.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|