Seth написа:не съм запознат с хеви арморите от ц до б защото само лайт играя винаги .но като с му вземи найтмер или маджестик хеви
само дето те са A grade...
@Corporal Hicks
C grade - Full plate set, Dual Katana or equal
B grade - Blue Wolf set, Dual Samurai Long Sword
A grade - Majestic set, Dual Sword of Damaskus
Flameblind написа:A grade - Majestic set, Dual Sword of Damaskus
O дааа.В 1 сървър имах хуман гладиатор и бях така.Направо разбиваше.А иначе ние с хикс сме в 1 клан много е яко.Той е 50 и некой левъл аз почнах днес играх около час - два и имам джудже 24 левъл и хуман 28 левъл.Дропа е х100.Айде присъединявайте се!А й какво ще кажете за сайта в тоя му вид?
O дааа.В 1 сървър имах хуман гладиатор и бях така.Направо разбиваше.А иначе ние с хикс сме в 1 клан много е яко.Той е 50 и некой левъл аз почнах днес играх около час - два и имам джудже 24 левъл и хуман 28 левъл.Дропа е х100.Айде присъединявайте се!А й какво ще кажете за сайта в тоя му вид?
Е аз така или иначе не мога да играя там освен ако не преинсталирам нацяло L2, плюс това 100x rates O.o Има ли смисъл целият сървър да е 80 lvl с top gear, то тогава е доста ясно кой клас ще владее сървъра...
Е аз така или иначе не мога да играя там освен ако не преинсталирам нацяло L2, плюс това 100x rates O.o Има ли смисъл целият сървър да е 80 lvl с top gear, то тогава е доста ясно кой клас ще владее сървъра...
E да ама няма GM shop и хора по 60 левъл още са си с brigandine Е ако потърсиш от админа може и да ти даде.Сега е само тест май ще рестартират и ще е с по малък дроп.
Така-а, искам малко помощ, защото сега за пръв път се интересувам от MMORG игри и, честно казано, не знам нищо. Кажете откъде да си изтегля World of Warcraft и как да процедирам по- нататък. Ако може да се свържа в пиратски сървър.
Saruman TheWhite написа:Така-а, искам малко помощ, защото сега за пръв път се интересувам от MMORG игри и, честно казано, не знам нищо. Кажете откъде да си изтегля World of Warcraft и как да процедирам по- нататък. Ако може да се свържа в пиратски сървър.
dude, това да ти прилича на WoW тема ? Не ? Тогава не пиши повече тук, освен ако не питаш за Lineage.
Относно информацията която искаш - можеш да си изтеглиш WoW от local ftp ако доставчика ти има такова, ако не - може би я има в Headoff, поне patches съм сигурен че ги има. Или torrents/p2p. Пиратски сървъри има много, всички до един са пълни боклуци засега, потърси из темите за WoW за някои.