Автор |
Съобщение |
Manchester United
|
|
|
|
Заглавие: Най-лошата случка която ви се е случвала Публикувано на: 27 Юли 2005 14:07
На мене са 2 ! Първата е като ритах паднах и си счупих предните зъби а втората като бях на море си взех водно колело с пързалка (БЯХ МАЛЪК) и паднах от стълбичката и се надянах точно на лоста за управление и имам късмет че сам малко пълничър че иначе можеше да ме шият
___________________________________ 619
|
|
|
|
|
Името вече е заето
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2005 14:32
Пълничък си щото висиш пред компа по цял ден и не спортуваш и пускаш тъпи теми,сега стани от стола (ако не си се самозалепил от толкова висене пред кошницата)и потичай малко.
|
|
|
Manchester United
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2005 15:35
_TheDeviL_ написа: Пълничък си щото висиш пред компа по цял ден и не спортуваш и пускаш тъпи теми,сега стани от стола (ако не си се самозалепил от толкова висене пред кошницата)и потичай малко.
Ок пич само да ти кажа че на компа сам от 12:00 до 17:00 в 17 :00 отивам и титам с приятели някаде до 21:30 следкоето се пребирам и пак на компа !!! А понякога ставам в 7:30 и 8 :00 до 17 :00 сам в комп клуб матрицата !! Прав си много стоя
___________________________________ 619
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2005 17:15
Nay-ujasnata mi slu4ka e da pro4eta taq tema
___________________________________ ..
|
|
|
|
|
nlight
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2005 20:23
imortal, казах ли ти да се затриеш някъде бе ..бахти изрода ..
Съвет от батко ти Енлайт, не пускай теми поне до 500-тния ти пост.
___________________________________ I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.
|
|
|
|
|
като тревата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2005 23:42
Защо говориш така nlight,темата е гениална,ние сме много тъпи и неможем да разберем скрития и смисъл.Как смееш да обиждаш така imortal.
Извадка от английски правописен речник:immortal - безсмъртен
___________________________________ Огъната трева
Изящна извивка
На тъгата
|
|
|
|
|
Dheart
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2005 00:39
Не обръщай внимай на nlight!
Ти си пиши тъпи теми в неправилен форум след едно много, ама много яко псуване ще почнеш да пишеш
как трябва. А и пускай само въпросни теми ,да не ги мислиш ти че резултата е плачевен!
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2005 00:52
Абе пичове,кво се заяждате не разбирам.Кво ви е напрайл пич че се ядете с него.Бах,като сте стари кучета се прайте на велики.Ай сиктир
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2005 23:31
Идеята не е лоша...може някой да измисли нещо добро ако се навие...иначе като замисъл е добре...поне според мен...ама няма хора, които да се навият май да измайсторят нещо по художествено
___________________________________ http://bgauthor.net
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2005 16:00
Nai lo6ata mi slu4ka e 4e zastanah pred igrata GTA:San Andreas .E bax ti tupnqta
PS.i az sum pulen
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2005 16:03
The Portal написа: Nai lo6ata mi slu4ka e 4e zastanah pred igrata GTA:San Andreas .E bax ti tupnqta PS.i az sum pulen
И аз така.И за двете.Само че играта си е много хубава.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2005 09:19
Bravo no warcraft3 ma4ka.Koito ne e suglasen da go duha
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2005 12:24
The Portal написа: Bravo no warcraft3 ma4ka.Koito ne e suglasen da go duha
ПЕДАл.МАЗОХИСТ.Цензура.КУРВЕНСКА.ЕБАНА.В МЕНЗИС.
|
|
|
|
|
amora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2005 18:30
Jimmy Page написа: The Portal написа: Bravo no warcraft3 ma4ka.Koito ne e suglasen da go duha ПЕДАл.МАЗОХИСТ.Цензура.КУРВЕНСКА.ЕБАНА.В МЕНЗИС.
Уааааааааааау, на такива думи ли ви учат в детската градина бе? ОК все пак, зацепих какво искаш да кажеш след като го описа толкова образно...
А по темата...най-лошата ми случка се казва Огнян. Не ми са обяснява, обаче наистина е много лоша случка:)
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
|
|
|
|
|
AshamanBG
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2005 23:05
Това. Какво. Прави. Тук?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2005 20:52
amora написа: Jimmy Page написа: The Portal написа: Bravo no warcraft3 ma4ka.Koito ne e suglasen da go duha ПЕДАл.МАЗОХИСТ.Цензура.КУРВЕНСКА.ЕБАНА.В МЕНЗИС. Уааааааааааау, на такива думи ли ви учат в детската градина бе? ОК все пак, зацепих какво искаш да кажеш след като го описа толкова образно... А по темата...най-лошата ми случка се казва Огнян. Не ми са обяснява, обаче наистина е много лоша случка:)
Да не те е изнасилил?
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2005 21:35
Честно незнам, ама за първи път съм съгласен с Енлайт. Това е страшно тъпа тема, не е на място и с известни изключения(nlight, amora, един и още двама), хората, коита са писали вътре са много зле. Абе има един израз за вас дебелите ламери : Go get a life!
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
|
|
|
|
|
amora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2005 09:17
CJ написа: Да не те е изнасилил?
Ако ме беше изнасилил сега нямаше да е между живите:)
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2005 10:07
amora написа: CJ написа: Да не те е изнасилил? Ако ме беше изнасилил сега нямаше да е между живите:)
Хаха.Добре.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2005 10:42
Обратно на темата, веднъж, не ми се обяснява как, си набучих ръката на един ръждив пирон. Гадно беше, гадно.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|