Автор |
Съобщение |
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2005 18:59
Ами уж не трябва да ми пука, но явно ми пропука. То ми се поотби желанието и вече нема да става така добре, но .... мисля утре преди обяд да пусна следващия езпизод все пак.
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2005 19:02
KuzMan написа: Ами уж не трябва да ми пука, но явно ми пропука. То ми се поотби желанието и вече нема да става така добре, но .... мисля утре преди обяд да пусна следващия езпизод все пак. Абе я не слушай Злия хич!Разказа си е много добър
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Барса
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2005 19:32
Абсолютно, продължавай си разказа и от нищо да не ти пука! Със сигурност са повече хората на които им харесва от тези на които не им, така че just go on!
___________________________________ VISCA EL BARCA!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2005 21:05
Хахах аиде сега вини злият батко Лошко за дето не можеш да пишеш . Какво прекалено много ли се очаква от теб ? Ако свириш отбои не намесваи моят ник моля . Има къде къде по къдърни начини да избягаш от големите обещания Ако имаш нужда от съвет можеш спокоино да ме потърсиш на ЛС - следващите няколко дни имам свободно време .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
RoNi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2005 21:06
Ей дан ма забрайш мен бря пиле
___________________________________ Sweet desert rose This memory of hidden hearts and souls This desert flower This rare perfurme is the sweet intoxication of love
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2005 21:24
Стоп!
Място за реклама!
EviL написа: Ако имаш нужда от съвет можеш спокоино да ме потърсиш на ЛС - следващите няколко дни имам свободно време .
Братле, съветвам те да се възползваш от това предложение, удава се веднъж на година! Ако Злия "те вземе под крилото си" много бързо 1-во ще се научиш да пишеш (ще ти даде някои ценни съвети и т.н.) и 2-ро ще се издигнеш в РСМ форумното общество много много бързо! Така че не изпускай това "предложение, на което ен можеш да откажеш" (цитат от популярен филм, който обаче май не съм гледал... ).
И все пак де, ти си решаваш де. И пич, не се влияй толкова от мненията на другите. В крайна сметка рано или късно щеше да се появи някой, на който написаното няма да му хареса. И ако зарежеш писането поради първия такъв, значи и явно просто не ти се е пишело.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Zerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2005 21:29
Навитак съм-участвам
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 07:21
Вторият епизод вече е на лице. Нямам какво да кажа повече, той разказа сам говори за себе си!
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 07:23
Ей....продължавай да пишеш, моляте ! Идеята ти е страхотна и това което си написал до сега е хубаво и интригуващо,увличащо. На мене лично ми хареса и съм уверена,че на повечето хора тук им харесва....А,и все пак всеки един автор винаги е подложен на критика.....а критиката си е критика....тя показва не само хубавите страни на едно произведение,но показва и грешките....Моят преподавател по езикознание в университета казва:"Критиката е огледало на творческите търсения и споспбности на един писател".. Незнам дали ще се съгласиш точно с това твърдение,но все пак.....НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ.....това,
което правиш е хубаво, затова продължи....Много хора се надяват да продължиш,сигурна съм в това.
Довери се на хората, които вярват в теб и продължавай !!! Знам,че от всичко това ще се получи нещо много хубаво. Желая ти много късмет !
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 07:31
Velina сигурно вече хората който искат да пиша са намаляли поне на половина, след като пуснах втори епизод. Прочети го и той може би ще убие и твоят ентусиазъм.
|
|
|
|
|
Барса
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 08:06
Не знам за ентусиазма на другите, но моят не само че не се е намалил но дори още повече се повиши след като прочетох втората част... интригата в разказа вече се заплете, напрежението се покачва, а авторът отново не е изневерил на лекия си и непринуден стил с описания, дълги точно толкова, колкото трябва да са... на мен лично много ми хареса втората част, очаквам с нетърпение продължението!
___________________________________ VISCA EL BARCA!
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 08:11
Барса от както постнах 2-ри епизод стоя тук в очакване на първия коментар и съм много доволен, че той е пложителен. Като взема в предвид колко много аз не харесвам този епизод и като знам какво ще се случи в следващия това доста ме надъхва и мога само да кажа, че в следващия епизод ще се появят много нови образи и ще навлезем дълбоко в приключението на "бялото съкровище".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 08:14
Не ми отговори-ще ме включиш ли(момиче съм)
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 08:18
Кузман, разказа не е лош, но лично на мене не ми беше особено интересен. Намисли си какво точно искаш да направиш - някакво сериозно приключение или забавна или пародийна изцепка (вторият вариант би бил по-лесен, но прекалено много станаха напоследък). Недей да смесваш двете неща, защото вероятно ще се получи нещо блудкаво. Но недей се отказва, виждам че имаш желание да пишеш и някакъв стил, който в момента отработваш. Пиши за това което ти харесва, обикновено хубавите идеи възникват по всяко време на деня. Колкото до забележките на Злия, пасувам
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Demoness вътре си дори мисля, че ще те включа още в следващия епизод, ако има такъв, защото се нуждая от момичета. Active, братле, просто се разколебах от коментарите и малко се отклоних от стила, но както вижаш в края съм се съсредоточил главно върху него.
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
аа супер е!не мога да кажа нещо повече защото имам прекалено беден речник
моля да бъда включен в някой от следващите епизоди
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 08:21
Brolly ти беше един от първите дал заявка за участие, така че спокойно може да очакваш героя си в следващия епизод.
|
|
|
|
|
Constantine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 12:51
Искам да не умирам!!!
и хареса ми образа ми който си направил но само цвета на кожата .. но кът са замисля вече не ми пука
ОБаче имам идея Нека EviL да е лошия дет толкова критики прави
___________________________________ Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 15:28
Мога само да ти кажа,че втори епизод,според мене,оправдава всички очаквания досега !На мене лично много ми харесва....прочетох го....."на един дъх"....ако мога така да се изразя. Много е интересно и с нетърпение очаквам да видя как ще се развие историята нататък. Продължавай моляте.....и със сигурност те уверявам, че читателите ти въобще не са намаляли, а напротив дори мисля,че са станали повече. Заел си се със една страхотна идея и не я оставяи на вятъра, моляте....правиш нещо чудесно !:)
П.С......Ам...дано не съм малко нахална, но бих се радвала, ако и за мене се намери някое местенце в разказа...
Много ше се радвам, а и май не ви достигат момичетата(малко са):)
Късмет пак ти желая !
|
|
|
|
|
Tsafy
|
|
Мнения: 6 Местоположение: World of Warcraft (keate server) Level: ?? Раса: Human Клас: Mage Guild: Azeroth Defence
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|