Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2005 18:59

Ами уж не трябва да ми пука, но явно ми пропука. То ми се поотби желанието и вече нема да става така добре, но .... мисля утре преди обяд да пусна следващия езпизод все пак.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2005 19:02

KuzMan написа:
Ами уж не трябва да ми пука, но явно ми пропука. То ми се поотби желанието и вече нема да става така добре, но .... мисля утре преди обяд да пусна следващия езпизод все пак.
Абе я не слушай Злия хич!Разказа си е много добър

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2005 19:32

Абсолютно, продължавай си разказа и от нищо да не ти пука! Със сигурност са повече хората на които им харесва от тези на които не им, така че just go on! :live:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2005 21:05

Хахах аиде сега вини злият батко Лошко за дето не можеш да пишеш . Какво прекалено много ли се очаква от теб ? Ако свириш отбои не намесваи моят ник моля . Има къде къде по къдърни начини да избягаш от големите обещания :) Ако имаш нужда от съвет можеш спокоино да ме потърсиш на ЛС - следващите няколко дни имам свободно време .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2005 21:06

Ей дан ма забрайш мен бря пиле :lol:

This rare perfurme is the sweet intoxication of love

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2005 21:24

Стоп!
Място за реклама! :lol:
EviL написа:
Ако имаш нужда от съвет можеш спокоино да ме потърсиш на ЛС - следващите няколко дни имам свободно време .

Братле, съветвам те да се възползваш от това предложение, удава се веднъж на година! Ако Злия "те вземе под крилото си" много бързо 1-во ще се научиш да пишеш (ще ти даде някои ценни съвети и т.н.) и 2-ро ще се издигнеш в РСМ форумното общество много много бързо! Така че не изпускай това "предложение, на което ен можеш да откажеш" (цитат от популярен филм, който обаче май не съм гледал... :roll: :oops: ).
И все пак де, ти си решаваш де. И пич, не се влияй толкова от мненията на другите. В крайна сметка рано или късно щеше да се появи някой, на който написаното няма да му хареса. И ако зарежеш писането поради първия такъв, значи и явно просто не ти се е пишело. :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2005 21:29

Навитак съм-участвам :D

You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 07:21

Вторият епизод вече е на лице. Нямам какво да кажа повече, той разказа сам говори за себе си!

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 07:23

Ей....продължавай да пишеш, моляте ! Идеята ти е страхотна и това което си написал до сега е хубаво и интригуващо,увличащо. На мене лично ми хареса и съм уверена,че на повечето хора тук им харесва....А,и все пак всеки един автор винаги е подложен на критика.....а критиката си е критика....тя показва не само хубавите страни на едно произведение,но показва и грешките....Моят преподавател по езикознание в университета казва:"Критиката е огледало на творческите търсения и споспбности на един писател".. :wink: Незнам дали ще се съгласиш точно с това твърдение,но все пак.....НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ.....това,
което правиш е хубаво, затова продължи....Много хора се надяват да продължиш,сигурна съм в това.
Довери се на хората, които вярват в теб и продължавай !!! Знам,че от всичко това ще се получи нещо много хубаво. Желая ти много късмет ! :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 07:31

Velina сигурно вече хората който искат да пиша са намаляли поне на половина, след като пуснах втори епизод. Прочети го и той може би ще убие и твоят ентусиазъм.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 08:06

Не знам за ентусиазма на другите, но моят не само че не се е намалил но дори още повече се повиши след като прочетох втората част... интригата в разказа вече се заплете, напрежението се покачва, а авторът отново не е изневерил на лекия си и непринуден стил с описания, дълги точно толкова, колкото трябва да са... на мен лично много ми хареса втората част, очаквам с нетърпение продължението!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 08:11

Барса :) от както постнах 2-ри епизод стоя тук в очакване на първия коментар и съм много доволен, че той е пложителен. Като взема в предвид колко много аз не харесвам този епизод и като знам какво ще се случи в следващия това доста ме надъхва и мога само да кажа, че в следващия епизод ще се появят много нови образи и ще навлезем дълбоко в приключението на "бялото съкровище".

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 08:14

Не ми отговори-ще ме включиш ли(момиче съм)

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 08:18

Кузман, разказа не е лош, но лично на мене не ми беше особено интересен. Намисли си какво точно искаш да направиш - някакво сериозно приключение или забавна или пародийна изцепка (вторият вариант би бил по-лесен, но прекалено много станаха напоследък). Недей да смесваш двете неща, защото вероятно ще се получи нещо блудкаво. Но недей се отказва, виждам че имаш желание да пишеш и някакъв стил, който в момента отработваш. Пиши за това което ти харесва, обикновено хубавите идеи възникват по всяко време на деня. Колкото до забележките на Злия, пасувам :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:

Demoness вътре си дори мисля, че ще те включа още в следващия епизод, ако има такъв, защото се нуждая от момичета. Active, братле, просто се разколебах от коментарите и малко се отклоних от стила, но както вижаш в края съм се съсредоточил главно върху него.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:

аа супер е!не мога да кажа нещо повече защото имам прекалено беден речник ;)
моля да бъда включен в някой от следващите епизоди

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 08:21

Brolly ти беше един от първите дал заявка за участие, така че спокойно може да очакваш героя си в следващия епизод.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 12:51

Искам да не умирам!!! :mrdr:
и хареса ми образа ми който си направил но само цвета на кожата .. но кът са замисля вече не ми пука
ОБаче имам идея Нека EviL да е лошия дет толкова критики прави :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 15:28

Мога само да ти кажа,че втори епизод,според мене,оправдава всички очаквания досега !На мене лично много ми харесва....прочетох го....."на един дъх"....ако мога така да се изразя. Много е интересно и с нетърпение очаквам да видя как ще се развие историята нататък. Продължавай моляте.....и със сигурност те уверявам, че читателите ти въобще не са намаляли, а напротив дори мисля,че са станали повече. Заел си се със една страхотна идея и не я оставяи на вятъра, моляте....правиш нещо чудесно !:)
П.С......Ам...дано не съм малко нахална, но бих се радвала, ако и за мене се намери някое местенце в разказа...
Много ше се радвам, а и май не ви достигат момичетата(малко са):)
Късмет пак ти желая !

Профил

Аватар
Местоположение: World of Warcraft (keate server) Level: ?? Раса: Human Клас: Mage Guild: Azeroth Defence
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 16:59

Включи и мен.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com