Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2003 20:46
Kvo puk se durvi6 ti be Animatrica takava,6a ti navra Matricata v duparata(kakto e kazal edin bulgarian(Bobi Turboto,razbira se))
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2003 21:23
Когато нещата излязат от контрол, изходите са само два.
Гробището.
Лудницата.
Избирай.
Защото ти си Избрания. Ти си Спасителя. Ти си Единствения.
П.С. Тъпак
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 16:04
Ама още ли пише някой в тая тема? Не разбрахте ли, че Паунов явно я е направил без да има никаква информация. И сега ще го докажа:
1. Той самият не знае откъде са дошли орките (от скандинавската митология, както каза ТТ2)
2. Той твърди, че българите са били един примитивен и прост народ, тоест отново показва пример за ниска култура.
3. Той твърди, че Матрицата е много добър филм. Тоест, той не е виждал по-добри филми от Матрицата. А такива филми са десетки...
4. Той твърди, че е чел "Хобитът", но на Торин Дъбощит казва Торин Дъбощайн. Кретен.
Така че, Пауне, помисли преди да постваш отново, моля те.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 20:24
Kvo iskate ot mene be malki kopelenca,ia mlukvaite tam i si poglednete pup4aslit li4ica v ogledaloto!E, kakvo vijdate,az znam:edin maluk kompleksar,koito se sramuva ot vsi4ki i vsi4ko zatova se zaiajda s men,za da izbie niakade zlobata,4e e zadrusten i grozen!Ne blagodaria,az ne sum 4ovek,s koito mogat da se buzikat BEZ NA MEN DA MI E PRIATNO,taka 4e se razkarite!!!
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 20:39
Ей, ама то било адски яко да се бъзика човек с теб! Кажеш нещо и след малко получаваш смешки да се хилиш! Супер! Нямам намерение да се разкарвам, ако още не си го разбрал - докато си тук да ме караш да се хиля, няма. А, да... не съм пъпчив, нито съм малък комплексар, нито се срамувам от когото и да било, заяждам се с теб защото е много забавно. Keep on!
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 20:42
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2003 22:25
Human_Paun4o написа: Kvo iskate ot mene be malki kopelenca,ia mlukvaite tam i si poglednete pup4aslit li4ica v ogledaloto!E, kakvo vijdate,az znam:edin maluk kompleksar,koito se sramuva ot vsi4ki i vsi4ko zatova se zaiajda s men,za da izbie niakade zlobata,4e e zadrusten i grozen!Ne blagodaria,az ne sum 4ovek,s koito mogat da se buzikat BEZ NA MEN DA MI E PRIATNO,taka 4e se razkarite!!!
А-а-а НЕ НЕ НЕ, НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!
П.С. Джони Би ще извинява че го цитирам от една друга тема, но просто не можах да се сдържа.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 10:04
Human_Paun4o написа: Kvo iskate ot mene be malki kopelenca,ia mlukvaite tam i si poglednete pup4aslit li4ica v ogledaloto!E, kakvo vijdate,az znam:edin maluk kompleksar,koito se sramuva ot vsi4ki i vsi4ko zatova se zaiajda s men,za da izbie niakade zlobata,4e e zadrusten i grozen!Ne blagodaria,az ne sum 4ovek,s koito mogat da se buzikat BEZ NA MEN DA MI E PRIATNO,taka 4e se razkarite!!!
Хахахахахахахахахахахаха!!!!!!!!!
Абе ти нещо си се побъркал! Как така сме грозни, а? Ти мене не си ме виждал никога и пак глупости говориш. Идеята ми беше да помислиш върху оскъдните си знания върху всяка една сфера на живота, преди да постваш или да пишеш безсмислени теми. Щото честно е много дразнещо да гледаш излагациите на някой като тебе. При това като се опитваш да ме обидиш, поне пиши на кирилица, че да те разбера.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Re: Orc,ot peon do 6aman... Публикувано на: 16 Апр 2005 12:24
Human_Paun4o написа: Znaete li koi e izmislil orkite?Az,razbira se,znam otgovora na tozi vapros,ama niama da vi kaja,tui kato sum gaden Potete se s tozi vapros !
Никой не ги е измислил.Те са фолклорни образи на скандинавците и са се появили в народните им предания през 3-ти век от новата ера.А Толкин не ги е измислил,а само ги е копирал.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2005 15:52
Брау!!!
___________________________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2005 14:48
Пуяка пак доказа колко е тъп...
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2005 15:26
Абе вижте от коя година е тая тема бе
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2005 16:19
Тая фригидната ако не са обади,няма начин просто
Темата е от 2 години и найстина нямаше смисъл да се връща...
___________________________________ ..
|
|
|
|
|
Creator
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2005 17:20
Един съвет - вместо приятел олигофрен използвайте олигофренд. Колко пъти да ви го повтарям?
___________________________________ Rockstar Gangster
|
|
|
|
|
CRAZY_MIM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2005 17:50
Чета и постепенно рабирам, защо "старите" язъри се ядосват че форума и най-вече творческия се залива от флууд. Аз незнам колко трябва да си тъп, първо за да пуснеш такава тема в творческия форум. В него по-принцип(казвам по-принцип щото такива като панчо(или къвто е там) пускат теми дето нямат нищо общо с действителността)) се пускат теми в които има неща измислени от автора на темата или нещо такова. Кажете ми тая тема вписвали се в този форум? И второ то тая тема той си я обърнал на чат. Всяко второ мнение е негово, на две страници, има сигорно 10+ поста.
___________________________________ Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
|
|
|
|
|
[Air Crew]Miki
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2005 20:43
The Nightmare написа: Абе вижте от коя година е тая тема бе
1881 LOL
___________________________________ DON'T WALK ON THE GRASS,
JUST SMOKE IT(':twisted:')
Кирилица!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|