Orc,ot peon do 6aman...
-
Human_Paun4o
Когато нещата излязат от контрол, изходите са само два.
Гробището.
Лудницата.
Избирай.
Защото ти си Избрания. Ти си Спасителя. Ти си Единствения.
П.С. Тъпак
Гробището.
Лудницата.
Избирай.
Защото ти си Избрания. Ти си Спасителя. Ти си Единствения.
П.С. Тъпак
Reise, Reise,
Seemann, reise,
und die Wellen weinen leise,
in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
Ама още ли пише някой в тая тема? Не разбрахте ли, че Паунов явно я е направил без да има никаква информация. И сега ще го докажа:
1. Той самият не знае откъде са дошли орките (от скандинавската митология, както каза ТТ2)
2. Той твърди, че българите са били един примитивен и прост народ, тоест отново показва пример за ниска култура.
3. Той твърди, че Матрицата е много добър филм. Тоест, той не е виждал по-добри филми от Матрицата. А такива филми са десетки...
4. Той твърди, че е чел "Хобитът", но на Торин Дъбощит казва Торин Дъбощайн. Кретен.
Така че, Пауне, помисли преди да постваш отново, моля те.
1. Той самият не знае откъде са дошли орките (от скандинавската митология, както каза ТТ2)
2. Той твърди, че българите са били един примитивен и прост народ, тоест отново показва пример за ниска култура.
3. Той твърди, че Матрицата е много добър филм. Тоест, той не е виждал по-добри филми от Матрицата. А такива филми са десетки...
4. Той твърди, че е чел "Хобитът", но на Торин Дъбощит казва Торин Дъбощайн. Кретен.
Така че, Пауне, помисли преди да постваш отново, моля те.
-
Human_Paun4o
Kvo iskate ot mene be malki kopelenca,ia mlukvaite tam i si poglednete pup4aslit li4ica v ogledaloto!E, kakvo vijdate,az znam:edin maluk kompleksar,koito se sramuva ot vsi4ki i vsi4ko zatova se zaiajda s men,za da izbie niakade zlobata,4e e zadrusten i grozen!Ne blagodaria,az ne sum 4ovek,s koito mogat da se buzikat BEZ NA MEN DA MI E PRIATNO,taka 4e se razkarite!!!
Ей, ама то било адски яко да се бъзика човек с теб! Кажеш нещо и след малко получаваш смешки да се хилиш! Супер! Нямам намерение да се разкарвам, ако още не си го разбрал - докато си тук да ме караш да се хиля, няма. А, да... не съм пъпчив, нито съм малък комплексар, нито се срамувам от когото и да било, заяждам се с теб защото е много забавно. Keep on!
Reise, Reise,
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
Human_Paun4o написа:Kvo iskate ot mene be malki kopelenca,ia mlukvaite tam i si poglednete pup4aslit li4ica v ogledaloto!E, kakvo vijdate,az znam:edin maluk kompleksar,koito se sramuva ot vsi4ki i vsi4ko zatova se zaiajda s men,za da izbie niakade zlobata,4e e zadrusten i grozen!Ne blagodaria,az ne sum 4ovek,s koito mogat da se buzikat BEZ NA MEN DA MI E PRIATNO,taka 4e se razkarite!!!
А-а-а НЕ НЕ НЕ, НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!
П.С. Джони Би ще извинява че го цитирам от една друга тема, но просто не можах да се сдържа.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Хахахахахахахахахахахаха!!!!!!!!!Human_Paun4o написа:Kvo iskate ot mene be malki kopelenca,ia mlukvaite tam i si poglednete pup4aslit li4ica v ogledaloto!E, kakvo vijdate,az znam:edin maluk kompleksar,koito se sramuva ot vsi4ki i vsi4ko zatova se zaiajda s men,za da izbie niakade zlobata,4e e zadrusten i grozen!Ne blagodaria,az ne sum 4ovek,s koito mogat da se buzikat BEZ NA MEN DA MI E PRIATNO,taka 4e se razkarite!!!
Абе ти нещо си се побъркал! Как така сме грозни, а? Ти мене не си ме виждал никога и пак глупости говориш. Идеята ми беше да помислиш върху оскъдните си знания върху всяка една сфера на живота, преди да постваш или да пишеш безсмислени теми. Щото честно е много дразнещо да гледаш излагациите на някой като тебе. При това като се опитваш да ме обидиш, поне пиши на кирилица, че да те разбера.
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Re: Orc,ot peon do 6aman...
Никой не ги е измислил.Те са фолклорни образи на скандинавците и са се появили в народните им предания през 3-ти век от новата ера.А Толкин не ги е измислил,а само ги е копирал.Human_Paun4o написа:Znaete li koi e izmislil orkite?Az,razbira se,znam otgovora na tozi vapros,ama niama da vi kaja,tui kato sum gadenPotete se s tozi vapros !
Чета и постепенно рабирам, защо "старите" язъри се ядосват че форума и най-вече творческия се залива от флууд. Аз незнам колко трябва да си тъп, първо за да пуснеш такава тема в творческия форум. В него по-принцип(казвам по-принцип щото такива като панчо(или къвто е там) пускат теми дето нямат нищо общо с действителността)) се пускат теми в които има неща измислени от автора на темата или нещо такова. Кажете ми тая тема вписвали се в този форум? И второ то тая тема той си я обърнал на чат. Всяко второ мнение е негово, на две страници, има сигорно 10+ поста.
Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
http://www.bulfleet.com/
- [Air Crew]Miki
- Обратна връзка: