Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2003 20:46

Kvo puk se durvi6 ti be Animatrica takava,6a ti navra Matricata v duparata(kakto e kazal edin bulgarian(Bobi Turboto,razbira se))

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2003 21:23

Когато нещата излязат от контрол, изходите са само два.
Гробището.
Лудницата.
Избирай.
Защото ти си Избрания. Ти си Спасителя. Ти си Единствения.
П.С. Тъпак

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2003 16:04

Ама още ли пише някой в тая тема? Не разбрахте ли, че Паунов явно я е направил без да има никаква информация. И сега ще го докажа:
1. Той самият не знае откъде са дошли орките (от скандинавската митология, както каза ТТ2)
2. Той твърди, че българите са били един примитивен и прост народ, тоест отново показва пример за ниска култура.
3. Той твърди, че Матрицата е много добър филм. Тоест, той не е виждал по-добри филми от Матрицата. А такива филми са десетки...
4. Той твърди, че е чел "Хобитът", но на Торин Дъбощит казва Торин Дъбощайн. Кретен.

Така че, Пауне, помисли преди да постваш отново, моля те.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2003 20:24

Kvo iskate ot mene be malki kopelenca,ia mlukvaite tam i si poglednete pup4aslit li4ica v ogledaloto!E, kakvo vijdate,az znam:edin maluk kompleksar,koito se sramuva ot vsi4ki i vsi4ko zatova se zaiajda s men,za da izbie niakade zlobata,4e e zadrusten i grozen!Ne blagodaria,az ne sum 4ovek,s koito mogat da se buzikat BEZ NA MEN DA MI E PRIATNO,taka 4e se razkarite!!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2003 20:39

Ей, ама то било адски яко да се бъзика човек с теб! Кажеш нещо и след малко получаваш смешки да се хилиш! Супер! Нямам намерение да се разкарвам, ако още не си го разбрал - докато си тук да ме караш да се хиля, няма. А, да... не съм пъпчив, нито съм малък комплексар, нито се срамувам от когото и да било, заяждам се с теб защото е много забавно. Keep on!

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2003 20:42

:finger:

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2003 22:25

Human_Paun4o написа:
Kvo iskate ot mene be malki kopelenca,ia mlukvaite tam i si poglednete pup4aslit li4ica v ogledaloto!E, kakvo vijdate,az znam:edin maluk kompleksar,koito se sramuva ot vsi4ki i vsi4ko zatova se zaiajda s men,za da izbie niakade zlobata,4e e zadrusten i grozen!Ne blagodaria,az ne sum 4ovek,s koito mogat da se buzikat BEZ NA MEN DA MI E PRIATNO,taka 4e se razkarite!!!

А-а-а НЕ НЕ НЕ, НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!

П.С. Джони Би ще извинява че го цитирам от една друга тема, но просто не можах да се сдържа.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2003 10:04

Human_Paun4o написа:

Хахахахахахахахахахахаха!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Абе ти нещо си се побъркал! Как така сме грозни, а? Ти мене не си ме виждал никога и пак глупости говориш. Идеята ми беше да помислиш върху оскъдните си знания върху всяка една сфера на живота, преди да постваш или да пишеш безсмислени теми. Щото честно е много дразнещо да гледаш излагациите на някой като тебе. При това като се опитваш да ме обидиш, поне пиши на кирилица, че да те разбера.

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие: Re: Orc,ot peon do 6aman...
Публикувано на: 16 Апр 2005 12:24

Human_Paun4o написа:
Znaete li koi e izmislil orkite?Az,razbira se,znam otgovora na tozi vapros,ama niama da vi kaja,tui kato sum gaden :twisted: Potete se s tozi vapros !

Никой не ги е измислил.Те са фолклорни образи на скандинавците и са се появили в народните им предания през 3-ти век от новата ера.А Толкин не ги е измислил,а само ги е копирал. :twisted:

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2005 15:52

Брау!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2005 14:48

Пуяка пак доказа колко е тъп...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2005 15:26

Абе вижте от коя година е тая тема бе :!: :x

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2005 16:19

Тая фригидната ако не са обади,няма начин просто :P :P :P

Темата е от 2 години и найстина нямаше смисъл да се връща...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2005 17:20

Един съвет - вместо приятел олигофрен използвайте олигофренд. Колко пъти да ви го повтарям?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2005 17:50

Чета и постепенно рабирам, защо "старите" язъри се ядосват че форума и най-вече творческия се залива от флууд. Аз незнам колко трябва да си тъп, първо за да пуснеш такава тема в творческия форум. В него по-принцип(казвам по-принцип щото такива като панчо(или къвто е там) пускат теми дето нямат нищо общо с действителността)) се пускат теми в които има неща измислени от автора на темата или нещо такова. Кажете ми тая тема вписвали се в този форум? И второ то тая тема той си я обърнал на чат. Всяко второ мнение е негово, на две страници, има сигорно 10+ поста.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2005 20:43

The Nightmare написа:
Абе вижте от коя година е тая тема бе :!: :x

1881 LOL :wink:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение