Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2005 23:17

Та значи С май ще си сменя героя, ама аз все пак да му го постна ;)

Sentry написа:
Аз си написах героя, надявам се да ви хареса.

Тъжна фигура седеше на ръба на скалата и наблюдаваше близкия град. Той бе изпълнен с живот, но от тук изглеждаше заспал. Пушек лениво се издигаше във въздуха и подсказваше за кладата. Днес бяха екзекутирали още една вещица. И защо?
За да покажат, че са по-силни от тях? Дали наистина беше вещица или поредната обикновенна женица нежелаеща да се омъжи за поредният градски големец?
Фигурата стоеше и наблюдаваше. В това той беше най-добър. Години наред просто беше наблюдавал и му бяха плащали за това. Беше стоял на пост при атаките на тъмните елфи и дори лично бе спасил принца.
Сега беше просто странник в непозната земя. Знаеше, че този “лов на вещици” не беше нищо повече от обикновенна разправия с по-силните жени. В патриахалното общество те винаги страдаха. В неговото общество това не можеше да се случи... или можеше? След това, което му бяха сторили не вярваше на нищо.
Той вдигна лъка си от земята. Беше къс лък, но му служеше вярно много години. Всъщност не чак толкова много за годините на един елф. Той беше още млад, но беше видял много, повече отколкото някои биха видели през целия си живот. Жестокостите на живота го бяха наклонили към тъмната му страна. Сега той разбираше тъмните си събратя и дори би предпочел да е с тях отколкото със собствения си народ. Дали тъмните елфи не бяха по-добри?
Това нямаше значение сега. Беше видял, че всички народи са жестоки и нессправедливи... но той... той не беше ли по-различен? Правеше това, което смяташе за правилно, но достатъчно ли беше това?
В далечината се чуха писъци. Поредната жена щеше да гори на клада. Не можеше повече да търпи това.
Изправи се и синьото му наметало покри отново почти цялото му тяло. Под него той стисна късия си меч и закрачи по зелената трева. Слизаше от хълма. Повеите на вятъра отместваха плаща му и през кратките моменти на разкритие се виждаха метални отблясъци. Елфът носеше лека броня. Покриваше цялото му тяло, но беше тънка и лека. Не беше тръдно да се пробие от меч или да се огъне от боздуган, но предпазваше от стрели, изтреляни от по-слаби стрелци. Наметалото му беше прикрепено за нараменниците и това му придаваше почти благороднически вид. Косата му беше вързана на опашка, но не цялата. От едната страна самотен кичур коса се развяваше от вятъра. Като малък се чудеше дали рижата коса е характерна за елфите. Не беше.
Наближи портата на стената и видя как двама стражи водеха млада жена. Тя се дърпаше, но те я държаха здраво. “Причиняват и болка- помисли си той- но тя нищо не е направила” Приближи се още малко.
- Веднага я пуснете- извика той, след което прибави по-тихо- пуснете я да си върви!
- Кой си ти, че да ми казваш какво да правя,- излая едииният страж- аз съм закона тук.
- Пуснете я!- едва доловимо прошепна той, след което отметна наметалото си и се видя как стиска къс лък в лявата си ръка. Другата страна на тялото му все още беше скрита.
- Какво си мислиш, че правиш?
- Мисля, че е време да престанете с този цирк! Умряха достатъчно невинни жени.
При тези думи той вдигана лъка. Стражите се втрурнаха към него. Не направи нищо. Те тичаха към него и когато вече бяха достатъчно близо той се завъртя, като по инерция те минаха покрай него. Скритата му ръка се появи изпод плаща и острието на меча се впи в плътта на втория страж. Той изквича и падна на земята. Другият се объна точно на време за да види как туловището на другаря му пада и след няколко секунди бива пронизано от къс меч. Елфът стоеше на коляно и натискаше острието си по-навътре в тялото. Войнът се обърна и започна да бяга. Елфът се изправи и се видя, че на крака му беше прикрепен малък колчан стрели, като част от бронята. Той извади една и я сожи върху лъка.
- Нееееее, не го убивай- изкрещя жената.
Елфът поседя няколко секунди колкото да премисли и пусна стрелата. Тя излетя от лъка след няколко секунди се заби в гърба на пазача.
- Нееееее! Защо го направи! Зашо?- жената отначало крещеше, но след малко се задави и сълзите потекоха от очите и.- Защо, защо- хриптеше тя.
Елфът извади меча си от трупа, избърса го в неизцапаните части от дрехата на войника и го прибра на кръста си.
Още една място, от което трябваше да изчезне. Едно от многото. Казваше се Ален. Някога беше в армията на елфите. Беше един от многото обучени за това. Беше обучен с лъка, но негов приятел от легионерите го научи да върти меча. Той твърдеше, че е от добър, но никога няма достигне класата на професионалистите. Жалко, че точно него би в дуел... Но той не бе от най-добрите. Едно беше сигурно- той нямаше никаква представа какво му готви следващият ден.

След това е моя... ;)

Existence написа:
А ето го и него - То Да Хирооооуу :) :) :)

Скачайки ловко от покрив на покрив Закара гонеше "плячката" си. Всъщност гонеше двама богати търговци. Беше тъмно, затова не я видяха когато мина безшумно над тях и слезе на земята една пресечка по-нагоре по пътя. Спотаи се във сенките и зачака. Не след дълго търговците се зададоха клатушкайки се по влажния път. Закара покри лицето си с черната кърпа която носеше и излезе пред тях с меч в ръка, казвайки с хладен глас:
- Как сте момчета? - търговците се стъписаха - Парите или живота, мухльовци!
Двамата се спогледаха и посегнаха към мечовете си. "Подяволите!" - помисли си Закара и се хвърли към единия, избивайки меча му с ръка, преди да е успял да го извади докрай. Замахна с дръжката на меча към главата на другия, зашеметявайки го. Никак не харесваше мечове всъщност, но очакваше този да направи впечатление. Предпочиташе добрия стар лък. В това поне беше изключително добра - в стрелбата. С изключителна бързина пресече опита на търговеца да си вземе обратно меча, опирайки своя в гърлото му:
- А сега... парите! - изплашеният търговец нямаше друг избор освен да й хвърли кесията си и да захленчи за милост - Махай се от тук и да не си се обърнал назад, защото в противен случай... - няколкото капчици кръв избили на гърлото му говореха сами за себе си
Търговеца хукна обратно надолу по улицата плачейки. Закара въздъхна - ЗАЩО винаги трябваше да бъде толкова сложно? Не можеше ли просто... да й дадат парите и да си ходят в мир? Въздъхвайки още веднъж преджоби набързо зашеметения тъговец, след което го хвана и го завлече с пъхтене в една странична уличка.
Може би трябваше да се откажи от този бизнес - пари имаше достатъчно, а и винаги можеше да си намери добра работа. Но тръпката беше неустоима - да гониш "плячката" по покривите, неудържимото покачване на адреналина когато не всичко мине както си очаквал... не беше ли прекалено тихо? А и тази тясна уличка... огледа се - улицата продължаваше напред сякаш вечно. Само 100 метра по-напред отдясно имаше друга уличка. Стените бяха перфектни за катерене, а и нейната стихия бяха покривите, затова започна да се изкачва. Не беше изкачила и три метра когато нещо на покрива над нея изтрака... може би все пак не беше толкова добра идея да се изкачи на покривите. Скочи на земята (да, от 3 метра височина, ловко копеленце е тя, представете си я в леглото ;) ;) :lol: :lol: ) и забърза напред. И ето че страховете й се оправдаха - не много напред се очертаха три фигури. Сигурна беше че зад нея също се е появил някой, затова без да губи време се втурна към уличката. Не! Не можеше да бъде! Бяха завардили и нея! Реши да рискува - хукна точно към двата бандита чакайки ухилени пред нея. Засили се и в последния момент скочи на стената и тичайки по нея мина на сантиметри от опулените им лица. И тъкмо тогава... глезенът й изпука. С крясък Закара се срополи на земята. Опита се да се надигне на четири крака, само за да посрещне удара в главата ... последното нещо което си спомняше беше земята, втурваща се да я посрещне...

ей че хубаво продълженийце ми дойде на ум! :) :) Само че мисля че това ще е достатъчно, пък и... малко е късничко, а трябва да съм бодър за утре! :)

Ето го и на гарда :?: Аз този успях да намеря...

TheGuardian написа:
Е,аз също искам да участвам!
Нека героя ми бъде:
Аарок.Некромансер/Друид(ако може де,иначе само Некро) от Северните Земи.Набира армията си най-често от умрели диви животни.Има сили да привика дори скелетски дракон,но това го изтощава до дупка.Човек,макар това почти да не личи-тялото му е почти без плът.Може да се преобразява във вълк-зомби.

И на Мат...

Левиатана написа:
Ами сега ще опиша какъв герой искам да съм...

Ами расата не е определена. Той е наполовина немъртъв, наполовина човек. Тази разлика го разкъсва отвътре, понякога е много сприхав и неразговорлив (тоест почти винаги), но има и "пробуждания" на светлата страна. Той е единак, страни от забавата и другите такива. Той не разполага с силата и мощта на другите, но затова пък е дарен с изкусна и бърза мисъл, той е изключително изобретателен, винаги има план в "джоба" си. Също така се придвижва изключително бързо и ловко, може да скача много високо и сръчно, умее да преценява хората като ги види, да разбира може ли да им се вярва или са поредните мошенници и обирджии. Също така има и способността да се скрива в сенките, умело използва всякакви средства за прикритие. Също така е изключително маневрен... За сметка на тези качества, както казах няма умението да се бие добре, не може да борави с оръжия, но затова пък е надарен с способнстта да се промъква иззад гърбовете на хората и да ги усмъртява с голи ръце (удушва ги...). Също така той е и на "една плюнка живот", не може да отдържа много на атаките. Иначе казано - животът му виси на косъм през цялото време. Абе общо взето мислителят, изобретателят, маневреният и бързият, ловкият от групата. Абе с една дума - Убиец (assassin (но не си служи с оръжия, само с голи ръце и е изключително умен))...

Надявам се да съм полезен на групата... :D

П.С. Това е описание на героят ми в другия разказ...

Та това, бях ли полезен? :P :D

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2005 23:28

Existence написа:
Та това, бях ли полезен? :P :D

Мне, ни най-малко... На кой по дяволите са му притрябвали героите? :lol:
Не бе, бъдзикам те, хубаво е да ги имаме пак по-отгоре. Айде, ще чакаме да видим какво ще кажат другите. :)

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2005 14:22

Аз ще си сменям героя, забелязвам, че стария някак си не се вписва в обстановката.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2005 18:32

Ами то добре, смени си героя, но знаеш докога имаш време! И все пак, айде не прекалявайте всичките със смените на герои... Все пак... абе де да знам, някак уж почваме с тези и изведнъж от всичките остава само един! Но както и да е, искам да ми ги представите преди първата ни игра. А тук пак да попитам кога ще да е това? 20-ти, Сряда? Рийв и Екс казаха, че принципно постоянно са свободни. Мат за срядата май също ще е свободен, оставаш ти, Гард. Казвай! Аз предлагам за час 9 (21), какво ще кажете?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2005 18:36

Ми значи аз мога в този петък, в вторника, срядата, четвъртъка.. И може би другия петък също. По всяко време (час). :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2005 18:37

Е, Рекс, ти самия каза, че можем да си сменим героите... тогава какъв е проблема? Освен това не виждам Мат да е тръгнал да маха Ийл'Тор, и аз също няма да си махна крадлата ;)

Освен това съм съгласен с Гарда, че героя му не се връзва много-много ;)

И така - както ви казах вече - за мен 20ти (Сряда) е удобен ден :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2005 13:10

Ами Екс, там е работата, че всъщност и той изяви желание да си смени героя... Както и да е, щом съм казал, че може, нека може. Само пак напомням да се размърдате малко с това и да са готови за срядата! :)
Последно, остава 20-ти Сряда от 21 часа! Бъдете пред РС-тата!!!

п.п. Мат, помоли някого да ти помогне с мирката! Може би и аз ще мога, ама да си призная съм доста зает тия дни и не знам дали ще имам възможност.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2005 15:20

Проблема е там, че просто срока от 30 дни безплатно е изтекъл и са не знам кфо да напраа? Да се регна ли, кфо ли? :) А за героя - ей са ше вида кфо съм писал, щот преди един месец някъде беше това.. Ще го поредактирам и го пускам. :arrow:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2005 15:39

Ми попрегледах го, доискусих няколко неща и мисля, че е готово... Ако не е достатъчно Рекс кажи, ще се постарая да го допълня.. Ето го.

В началото е Цветът… Картината… Образ… До Видение… Разлива се в Пророчество… В Истина…

В дъх.
… … … … …
Пое си дълбоко дъх. Той се събуди. Попадна сред цвят. Сред образ. Създаден бе за него и чрез него. Картината потъмня. Той искаше да потъмнее. Да почернее и да подири забвението. Докато не се превърна в празнина, в неяснота… Картината заглъхна в нищото, подири тъмнината и я намери… Тъмнина се сля със светлина… Не остана образ. Само тъмнина, само светлина. Подири преградата към света и я намери…
От гърлото му се отдели мощен стон… Изтерзан рев. Искаше цвят, искаше образ… Но имаше единствено контраст. Тъмнина и светлина.
В този миг сложи преграда. Не искаше… Не искаше тук, сега… Той се отдели от света с преграда. Върза лента на очите си. Попречи на цвета да нахлуе в него, препречи пътя на ромонливата светлина, на цветната светлина, поглъщаща го и обливаща го в краски, спря образа… Подчини се на инстинкта. Инстинкт, водещ към смъртта и отдалечаващ от нея…

Репт'зи се пробуди, зората на новия ден го повлече. В сладостните си сънища той посрещаше приказни чудеса, фантастични видения, чудати багри, виждаше една палитра на цял един нов свят, нова вселена, нов живот за изтерзания му и зажаднял за приключения ум. Но когато се отделяше от блажената си дрямка, от този така сладък и приказен свят, той потъваше в мрак, пуста чернилка на реалността, оттенък на злост и развалина и едновременно озаряван от светлината на смирението. Той беше сляп. Бяха го ослепили, всички те, всичките хора, всичките същества… Светът му дължеше много, дължеше му всичко, но светът го бе отхвърлил.. Всеки го бе игнорирал, дори и най-слабите, бяха го подигравали, присмивали му се… Той се отдръпна от общността, но това не му даде покой. И затова той се бе ослепил, не искаше да вижда този свят, тази багра, този образ. Бяха минали стотици години от как си бе наденал преграда деляща го от света, бяла лента опасваща очите му, където сега стояха две празни бели топки, скриваща ги от всички. "Свикваше се, да, с всичко на този свят се свикваше" си мислеше понякога… Но в сънищата той си бе изградил друг свят, свят, често помагащ му в реалния си еквивалент, свят даващ му силата на прорицанието. Често в този нов свят долавяше неща случили се, случващи се или такива, които щяха да се случат наяве, в черната реалност.
Доверието в инстинктите бе станало част от неговата природа и същност. То често му помагаше повече отколкото очите на другите хора. Слух, обоняние, усет… Не, определено не беше това… Той бе развил чувство, чувство по-силно от инстинкта за самосъхранение и същевременно доближаващо се до него. Слушаше сърцето, вслушваше се в ромона на разсъдъка, на бистрата мисъл, логиката беше развита и вкоренена в ума му, както и доверието върху чувството, във всичките му форми. Може би това бе причината да оцелее толкова стотици години? Или?…

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2005 18:55

Мат, разказа ти ми хареса много, добре написан беше. :) Предчувствам как, ако доразвиеш идеята, ще се получи чудесен разказ. Но въпреки това ще трябва да кажа, че героят не ми се стори подходящ за РПГ-то. Погледни просто, от една страна е прекалено "велик", щом е правил не-знам-си-какво-си за света и т.н. нещата, за които говориш в началото, а също така е и живял кой-знае-колко години. Това го прави прекалено силен, макар че пък слепотата му компенсира, но ти така си го описал, че излиза, че това въобще не е важно и т.н. Тези други чувства и най-вече интиуция дотолкова подсилват героя... От друга страна пък не мислиш ли, че просто не е подходящ за играта? Все пак е сляп! Освен това казваш, че е много мъдър и т.н., което пак някак няма да се върже с играта. Абе просто, замисли се, не ти ли се струва и на теб, че, макар и хубав и интересен, героят не е подходящ за РПГ-то ни?
И все пак пак казвам, че самото разказче беше много добро, струва си да го доразвиеш! :)

А колкото за мирката... Ами и аз имах една такава мирка, която имаше период от 30 дни. Оправяше се като просто изчакаш малко и бутонът "Продължи" сам ставаше "възможен". Де да знам, пробвай там да направиш нещо. А за някакъв крак или нещо такова? Де да знам, трябва да се говори с Екса, той ползва такава мирка...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2005 20:05

Днес всеки ми краде мисълта... по едно време ме досрамя просто - всичко, което казваше Радина, беше като взето от моите мисли... и то просто все да поврарям "да, така е!" "Точно това мисля и аз!" направо се чудя дали не си е помислила, че го правя нарочно... Така де ;) :D Това беше за Рекс :P

Мат - защо просто не измислиш нормален герой... :wink: И защо пък винаги трябва да е "мислителя" на групата, не че се дразня, просто виждам, че досега винаги натам си клонил... Историята би станала добра, обаче ;) :D

Азз азз... малко уж исках да си добавя неща към героинята, ама пуу доспа ми се! :( (А вижте колко е часа...) Утре...

П.С. Мат - ако искаш помощ с Мирката само кажи...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2005 20:41

Ами за мирката - да, искам помощ. :)

А героя не е имал нищо общо със света, идеята е че е бил отхвърлен от него и заради гняв се е ослепил.. Ама трябва по-внимателно да се чете.. :wink: А иначе разказче си има, аз съм си го написал до някъде, но не е сега времето да го довършвам... А героя може да го редактирам по някое време, може би Неделята, ако намеря време, щото утре олимпиада, курс и т.н. ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2005 21:55

Добре Мат, нека така го кажа - няма да допусна този герой до играта! Как смяташ да вкарам един слепец на Арената, пък бил той и ДеърДевъл (който пък като такъв още по-малко ми се нрави). Не искам да съм груб и т.н., не искам да се карам с никого и т.н., но просто този герой не ми харесва. Измисли си друг или играй със стария!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2005 01:27

Ееее Рекс... как можеш да имаш нещо против ДеърДевил!??! ( :arrow: Бен Афлек :arrow: you know the rest :lol: :lol: ) :lol:

Мат - какво точно не можеш да оправиш на Мирката? Разбрах, че Рекс ти е дал линк към GoldScript... какъв ти е проблема с него? Изтегляш, инсталираш, като се стартира ти се отваря едно readme в което пише как да си го регистрираш... и оттам нататък е лесно - избираш сървър, пишеш си никнейм и влизаш в еди-кой-си канал ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2005 17:58

Та... я кажете, ще правим ли нещо или не? Като гледам само с какъв ентусиазъм сте се втурнали да играете (по-точно да се подготвяте за това) направо ми се плаче... Айде де, нали щеше да има нови герои и не знам какво си! Последно се разбрахме за 20-ти, Сряда, от 9 (21) часа вечерта. Така че като гледам май нямате чак толкова много оставащо ви време... Освен това пак ви моля да попрегледате малко пак темата със самото РПГ, да видите как стоят там нещата и т.н. Не искам аз да остана единственият, който ще се е набутал да го чете, при това напразно, да не говорим, че сега ще се блъскам да пиша началото (което преди това оставих малко недовършено) и като цяло си блъскам главата как да ви направя играта по-интересна с по-разчупен и забавен сюжет, пък и самата система доизкусурявам... Айде, моля ви, нека усилията ми в тази насока не останат напразни!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2005 20:44

Еее Рекс моля ти се :D
Аз отдавна си прочетох РПГто...
Какво друго имам да правя аз? ;) :D

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2005 21:03

Ами радвам се, че си свършил това, явно аз съм назад с материала... Че и днеска пак нищо не направих... :(
Ами ти явно нямаш какво да правиш (освен ако няма да правиш промени или да даваш разяснения по героинята си), но пък другите имат... Така че да си размърдат малко задниците, ако ще правим нещо!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2005 21:56

Сори Рекс, бях малко в творческа криза и единствените неща които измислях бяха от рода на "Дунамба Мамбанду - зомби, рицар на сияйната светлина"(тоя за да направи нещо паладинско трябва да се самоубие, пък той нищо друго не знае), но реших да не рискувам с герои от рода на Джони. Така, героя ми вече е готов.

Шейн МакГълди е начинаещ магиосник в гилдията на магиосниците в (тука следва името на голям града от света). Той не е нито един от най-успешните ученици, нито един от тези, които висшите преподаватели определят като "пълна скръб". Той е на 17 години и много често се разсейва, но ако има нещо интересно или важно от негова гледна точка, не може да бъде разконцентриран. Тъй като приложната магия не му върви много, той е започнал да се специализира във варенето на различни отвари и приготвянето на смеси, което го приближава и малко до алхимиците. За разлика от тях обаче той прибавя към отварите си това, което обикновенните хора(а и алхимиците) наричат магия. В резултат на това той се разказва с няколко плътно затворени шишенца на кръстта си. Както казахме, този ученик не го бива в магията, но специалността му в гилдията е бойната магия. Той е измислил хитър начин да компенсира недостатъците си. На кръста му до отварите винаги има и кожена кесия с кухи стъклени и дървени топчета, които пълни с по няколко милилитра от отварите, и прашка(пояснение: детска прашка - чатал и ластик :) )(второ пояснение: някои от отварите ГЪРМЯТ) За жалост всичките тези неща на колана му тежат и, тъй като той не е много силен и дори хърбав, го бавят и го изморяват бързо.
Шейн е висок около 1:80, хърбав, с къса кестенява коса и кафяви очи. Не обича да се забърква в неприятности, но понякога му се налага, а пък когато почне, не може да се спре. Последната му тъпа идея е била да разбере какво точно правят в лагерите за роби... Е, явно ще разбере това добре от личен опит....

Виждате че даже и товае написано просто така, колкото да има... надявам се да ми дойдат повече идеи в сряда :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2005 23:45

Добре Сентри, героят ти е вървежен, макар че предния повече ми харесваше. Само че както каза и сам, с него не ти се играе повече. Само ако може да коригираме малко възраста му... да кажем 19г? Става ли?

Сега очаквам и Гарда и Мат също да се размърдат и да постнат техните герои. :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2005 08:10

Ами щом не става с новия герой, значи съм със стария ми.. :) Тоест Ийл'Тор.. А за мирката може някой да ми даде някакъв крак ли, кво ли, за да не ми иска да се регистрирам.. И ето какъв е проблема. Влизам си в мирката, пиша си ник и т.н., влизам в някой канал и хоп! - няма никой друг освен мен. Във всеки канал е така... Е тфа е проблема. И отначалото пише, че 30дневният срок е изтекъл, затва да се регистрирам, което пък струва пари!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com