Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2005 09:38

за следващата част ще я напиша неска.До залез слънце ще я има.Обещавам :wink:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2005 09:50

pokemon написа:
за следващата част ще я напиша неска.До залез слънце ще я има.Обещавам :wink:

Много си художествен...
---
Аз...ъм, трудно ми е да говоря на 1 лице, ама така ще е...Аз, май покрай толкоз сериозност наоколо ти се е изчерпало чувството за хумор.Каква ми е целта...Смях.Пародия.Ирония(ако бяхте вникнали в заглавието(моето))...
Слим, не съм комплексиран.Защо стигна до тоя извод?Човек като няма кво да прави все си намира занимание...Познай кое е моето.
---
Аз....*АРГХ*...Щом критиката едва не те е отказала...Мале, ако някога издадеш книга, ще се самоубиеш като видиш мненията за нея(надявам се, че ме разбираш)...И въобще не е толкова просто - четеш и си готов Толкин.Едно ще кажа - за фентъзи почти задължително е да познаваш историята, най-вече Средновековието.И, не, не историята на У(л)аркафт. Така не става...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2005 11:19

обещах че ще продължъ и ще удържа на думата си.ще вмъкна една подробност от какво е била направена отварата.ще напиша ако след тази част някой пойска.в предишната част бях стигнал до там когато се преобразих в Орк.нататак...

В гората ми претстоеше първата нощ.Бях ядосан защото вече не бях човек.Всеки човек се страхува от Орк.(сори ако ви дразнят такива изрази.в текста ще ги срешнете на още някой места .моля не ме съжалявайте)Запалих огън и седнах пред него.Денят беше много труден и аз заспах неусетно.Обаче бях сабуден от някакъв шум.Когато се изправих видях от някаде да гори огън.Отидах там и видях огън и около него оркски шамани.(на тези който не са играли играта ще им стане много трудно да разберат за какво става дума в текста.за това не им го препоръчвам)Тъй като и аз бях орк те ме приеха.Много скоро и аз бях шаман като тях.Неможете да си представите колко беше яко.(надявам се да е разрешено да използвам мръсни думи.но в този текст няма да опитвам.)Можех маги просто всичко беше супер.Разчу се обаче че е дошла нова раса.Расата Нощни Елфи.Според изчисленията на мойте приятели шамани теса доста силни.Много често сред нас шаманите ставаше въпрос за хората.Тогава аз си спомнях за детството и си лягах тъжен(казах не се натажавайте).
Е хора тази част също е къса обаче трябва да ходя на село и просто не ми остава време.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2005 11:32

Моля?Не е по-дълга.Не е по-лоша.Кво да кажа - супер.Стила е на ниво - използваш чудотворни фрази като "беше много яко".Тва в скобичките ме изкефи - тъй като всеки втори играе У(л)аркрафт като побъркан, сигурен съм, че няма да има недоразумения...
--
Спри се.Не става така.Иди да си играеш У(л)аркрафт и не тикай читателите към въжето...
--
ЕДИТ:
Само за тва "яко"-то - кат не можем си го представим - опиши го бе...

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2005 13:24

Rolling On Floor Laughing My Ass Off...

POKEMON, втората част е страхотна :) Продължвай, не бях прав за теб, много е забавно :lol: Сериозно! Въвеждай по-често вметнати части в скобички!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2005 15:58

ще има и трета част.все пак никой не пойска информация за отварата.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2005 17:47

Ааах, кфо станА, кфо станА... Ще напиша тук нещо, но сега ме мързи, просто отбелязвам, че съм видял изографисаното по мой адрес и че евентуално ще напиша нешо скоро... ех, ех, ех... :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2005 19:42

Просто Аз написа:
Ааах, кфо станА, кфо станА... Ще напиша тук нещо, но сега ме мързи, просто отбелязвам, че съм видял изографисаното по мой адрес и че евентуално ще напиша нешо скоро... ех, ех, ех... :lol:

ти нарет ли си :hmmmm:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2005 22:07

@Пазача

Ами брато , помислих си го , понеже се занимаваш да разнищваш нещо такова [ не получаваш признание от равните , занимаваш се с идиотите ] и ... Абе заеби не ми обръщай внимание , може би щото бях в крайно нервозна ситуация и вчера и днес ! Аааааргхххх ...

@Покемон

О йе дуд ! Сички се попикахме от смях , на магарещините ти ( нядявам се , че с този начин на изразяване ще ме разбереш )

@Админа

Е крайно време стана вече !

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com