Уларкрафт

Вашите разкази и истории
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

за следващата част ще я напиша неска.До залез слънце ще я има.Обещавам :wink:
Кирилица goes Jason
Изображение
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

pokemon написа:за следващата част ще я напиша неска.До залез слънце ще я има.Обещавам :wink:
Много си художествен...
---
Аз...ъм, трудно ми е да говоря на 1 лице, ама така ще е...Аз, май покрай толкоз сериозност наоколо ти се е изчерпало чувството за хумор.Каква ми е целта...Смях.Пародия.Ирония(ако бяхте вникнали в заглавието(моето))...
Слим, не съм комплексиран.Защо стигна до тоя извод?Човек като няма кво да прави все си намира занимание...Познай кое е моето.
---
Аз....*АРГХ*...Щом критиката едва не те е отказала...Мале, ако някога издадеш книга, ще се самоубиеш като видиш мненията за нея(надявам се, че ме разбираш)...И въобще не е толкова просто - четеш и си готов Толкин.Едно ще кажа - за фентъзи почти задължително е да познаваш историята, най-вече Средновековието.И, не, не историята на У(л)аркафт. Така не става...
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

обещах че ще продължъ и ще удържа на думата си.ще вмъкна една подробност от какво е била направена отварата.ще напиша ако след тази част някой пойска.в предишната част бях стигнал до там когато се преобразих в Орк.нататак...

В гората ми претстоеше първата нощ.Бях ядосан защото вече не бях човек.Всеки човек се страхува от Орк.(сори ако ви дразнят такива изрази.в текста ще ги срешнете на още някой места .моля не ме съжалявайте)Запалих огън и седнах пред него.Денят беше много труден и аз заспах неусетно.Обаче бях сабуден от някакъв шум.Когато се изправих видях от някаде да гори огън.Отидах там и видях огън и около него оркски шамани.(на тези който не са играли играта ще им стане много трудно да разберат за какво става дума в текста.за това не им го препоръчвам)Тъй като и аз бях орк те ме приеха.Много скоро и аз бях шаман като тях.Неможете да си представите колко беше яко.(надявам се да е разрешено да използвам мръсни думи.но в този текст няма да опитвам.)Можех маги просто всичко беше супер.Разчу се обаче че е дошла нова раса.Расата Нощни Елфи.Според изчисленията на мойте приятели шамани теса доста силни.Много често сред нас шаманите ставаше въпрос за хората.Тогава аз си спомнях за детството и си лягах тъжен(казах не се натажавайте).
Е хора тази част също е къса обаче трябва да ходя на село и просто не ми остава време.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ
Кирилица goes Jason
Изображение
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Моля?Не е по-дълга.Не е по-лоша.Кво да кажа - супер.Стила е на ниво - използваш чудотворни фрази като "беше много яко".Тва в скобичките ме изкефи - тъй като всеки втори играе У(л)аркрафт като побъркан, сигурен съм, че няма да има недоразумения...
--
Спри се.Не става така.Иди да си играеш У(л)аркрафт и не тикай читателите към въжето...
--
ЕДИТ:
Само за тва "яко"-то - кат не можем си го представим - опиши го бе...
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Изображение
Rolling On Floor Laughing My Ass Off...

POKEMON, втората част е страхотна :) Продължвай, не бях прав за теб, много е забавно :lol: Сериозно! Въвеждай по-често вметнати части в скобички!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

ще има и трета част.все пак никой не пойска информация за отварата.
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
Till Death Comes

Мнение от Till Death Comes »

Ааах, кфо станА, кфо станА... Ще напиша тук нещо, но сега ме мързи, просто отбелязвам, че съм видял изографисаното по мой адрес и че евентуално ще напиша нешо скоро... ех, ех, ех... :lol:
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Просто Аз написа:Ааах, кфо станА, кфо станА... Ще напиша тук нещо, но сега ме мързи, просто отбелязвам, че съм видял изографисаното по мой адрес и че евентуално ще напиша нешо скоро... ех, ех, ех... :lol:
ти нарет ли си :hmmmm:
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

@Пазача

Ами брато , помислих си го , понеже се занимаваш да разнищваш нещо такова [ не получаваш признание от равните , занимаваш се с идиотите ] и ... Абе заеби не ми обръщай внимание , може би щото бях в крайно нервозна ситуация и вчера и днес ! Аааааргхххх ...

@Покемон

О йе дуд ! Сички се попикахме от смях , на магарещините ти ( нядявам се , че с този начин на изразяване ще ме разбереш )

@Админа

Е крайно време стана вече !
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Заключено