Coder написа:Може ли да ми препоръчате някой ърбан шутър! Да не е Делта Форс Блек Хоук Даун щото я превъртях! Ако може да е в стила на ДФ (тоест не за ПСВ ВСВ а модерен)! Знам за Джойнт Оперейшънс но не мога да си го намеря!
Оф хора айде помогнете! Супер ми се играе!
Хора плс помогнете! Знам че знаето нещо такова!
CODENAME:OUTBREAK е идеална игра,ама се изисква някой да я намери в нет. Иначе играта супер издържана... Айде помагайте,намерете я фул версия..
Тц тц намерих й демото и некви пачове и карти но не мога да я намеря цялата! Иначе си сигурен че отговаря на изискванията!
"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним." Алберт Айнщайн
някой мможе ли да ми даде линк за няква яка покер игра.да е по нормалните правила ,може и да е стрийптиз ноп и някоя не стриптийз.мерси предварително!!!
Coder написа:Може ли да ми препоръчате някой ърбан шутър! Да не е Делта Форс Блек Хоук Даун щото я превъртях! Ако може да е в стила на ДФ (тоест не за ПСВ ВСВ а модерен)! Знам за Джойнт Оперейшънс но не мога да си го намеря!
CODENAME:OUTBREAK е идеална игра,ама се изисква някой да я намери в нет. Иначе играта супер издържана... Айде помагайте,намерете я фул версия..
Тц тц намерих й демото и некви пачове и карти но не мога да я намеря цялата! Иначе си сигурен че отговаря на изискванията!
Ми като си и намерил демото не го ли пусна? И кажи от де намери поне пачовете за сингъл (в демото от ПЦМ имаше само мисия 6 и 7)... А това въпреки че е малко старичко, е перфектно тип "Делта Форс"... Продължавам да търся...
Jedi Knight написа:За въпроса ти не знам, ама можеш ли да ми кажеш отде да си дръпна WoW, че във всичките теми по тая игра разбрах едно голямо, кръгло и лъскаво НИЩО.
Еми ако имаш достъп до Арена: Here! В торентите на Арената: Here! В fenbg.com: Here!
Хубаво дадохте линкове за WOW, ама некои може ли да каже и някой фрии сървар
Jedi Knight написа:За въпроса ти не знам, ама можеш ли да ми кажеш отде да си дръпна WoW, че във всичките теми по тая игра разбрах едно голямо, кръгло и лъскаво НИЩО.
Еми ако имаш достъп до Арена: Here! В торентите на Арената: Here! В fenbg.com: Here!
Хубаво дадохте линкове за WOW, ама некои може ли да каже и някой фрии сървар
Абе каде отиде страница 60, бе. Преди няколко дена я имаше а са вече я няма
Ми да, шот аз нали бех питал за сървар и някой ми беше отговорил, и отговора му не беше на същата страница ами на следващата, а сега както виждаш въпроса ми стой, а отговор няма
Ми като си и намерил демото не го ли пусна? И кажи от де намери поне пачовете за сингъл (в демото от ПЦМ имаше само мисия 6 и 7)... А това въпреки че е малко старичко, е перфектно тип "Делта Форс"... Продължавам да търся...
Ми от astalavista.com после се редирект-ваш към един от сървърите (там дето пише Underground Search) пак търсиш и го намираш! Но не съм го теглил, защото нета ми е ограничен! Спомням си че имаше даже допълнително карти и други.
"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним." Алберт Айнщайн
denislin написа:Aбе , някой може ли да ми даде линк за DotA Allstars 5.84c ? (Да не е от data.bg) Плс
Извини ме, но това не е ли карта за WarCraft III: The Frozen Throne ?
Май да
Не май, ами си е точно карта за WC3. Влез начи в: http://www.warstomp.com->maps(от ляво се пада)->www.worldofwar.net(най-долният линк) и там си я търси.
П.С. Не влизай направо в worldofwar.net щот ше те пусне в савсем различен сайт.