Автор |
Съобщение |
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2005 10:08
KNSpirit написа: Coder написа: Coder написа: Coder написа: Може ли да ми препоръчате някой ърбан шутър! Да не е Делта Форс Блек Хоук Даун щото я превъртях! Ако може да е в стила на ДФ (тоест не за ПСВ ВСВ а модерен)! Знам за Джойнт Оперейшънс но не мога да си го намеря! Оф хора айде помогнете! Супер ми се играе! Хора плс помогнете! Знам че знаето нещо такова! CODENAME:OUTBREAK е идеална игра,ама се изисква някой да я намери в нет. Иначе играта супер издържана... Айде помагайте,намерете я фул версия..
Тц тц намерих й демото и некви пачове и карти но не мога да я намеря цялата! Иначе си сигурен че отговаря на изискванията!
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2005 10:38
WOOOP_MAN написа: *Anonymous написа: CD1CD2CD3CD4World Of Warcraft от @Data.bg Enjoy Нееезнам тва за кво аджеба го даде.... MinuTeMan написа: Еми ако имаш достъп до Арена: Here!В торентите на Арената: Here!В fenbg.com: Here!------------------------- 10x
|
|
|
|
Bayern
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2005 19:17
някой мможе ли да ми даде линк за няква яка покер игра.да е по нормалните правила ,може и да е стрийптиз ноп и някоя не стриптийз.мерси предварително!!!
___________________________________ Gigabyte 8IPE1000G,i865PE
Intel P4 Celeron 2,8Ghz/256kb L2 cache/533Mhz
512 MB RAM /333mhz
GeForce 5200 128mb/128b/DVI
80GB Excelstore 7200rpm/2mb cache
17" LG Trinitron
Creative Inspire 5900
|
|
|
|
|
KNSpirit
|
|
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2005 20:22
Coder написа: KNSpirit написа: Coder написа: Coder написа: Coder написа: Може ли да ми препоръчате някой ърбан шутър! Да не е Делта Форс Блек Хоук Даун щото я превъртях! Ако може да е в стила на ДФ (тоест не за ПСВ ВСВ а модерен)! Знам за Джойнт Оперейшънс но не мога да си го намеря! Оф хора айде помогнете! Супер ми се играе! Хора плс помогнете! Знам че знаето нещо такова! CODENAME:OUTBREAK е идеална игра,ама се изисква някой да я намери в нет. Иначе играта супер издържана... Айде помагайте,намерете я фул версия.. Тц тц намерих й демото и некви пачове и карти но не мога да я намеря цялата! Иначе си сигурен че отговаря на изискванията!
Ми като си и намерил демото не го ли пусна? И кажи от де намери поне пачовете за сингъл (в демото от ПЦМ имаше само мисия 6 и 7)... А това въпреки че е малко старичко, е перфектно тип "Делта Форс"... Продължавам да търся...
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
|
CRAZY_MIM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2005 21:48
MinuTeMan написа: Jedi Knight написа: За въпроса ти не знам, ама можеш ли да ми кажеш отде да си дръпна WoW, че във всичките теми по тая игра разбрах едно голямо, кръгло и лъскаво НИЩО. Еми ако имаш достъп до Арена: Here!В торентите на Арената: Here!В fenbg.com: Here!
Хубаво дадохте линкове за WOW, ама некои може ли да каже и някой фрии сървар
___________________________________ Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
|
|
|
|
|
CRAZY_MIM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2005 09:35
CRAZY_MIM написа: MinuTeMan написа: Jedi Knight написа: За въпроса ти не знам, ама можеш ли да ми кажеш отде да си дръпна WoW, че във всичките теми по тая игра разбрах едно голямо, кръгло и лъскаво НИЩО. Еми ако имаш достъп до Арена: Here!В торентите на Арената: Here!В fenbg.com: Here!Хубаво дадохте линкове за WOW, ама некои може ли да каже и някой фрии сървар
Абе каде отиде страница 60, бе. Преди няколко дена я имаше а са вече я няма
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2005 08:46
Изтрита??
|
|
|
|
CRAZY_MIM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2005 11:44
Ми да, шот аз нали бех питал за сървар и някой ми беше отговорил, и отговора му не беше на същата страница ами на следващата, а сега както виждаш въпроса ми стой, а отговор няма
|
|
|
|
|
Dark Elf
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2005 14:58
___________________________________ Half-Life 2 is the best!!!
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2005 15:31
KNSpirit написа: Coder написа: KNSpirit написа: Coder написа: Coder написа: Coder написа: Може ли да ми препоръчате някой ърбан шутър! Да не е Делта Форс Блек Хоук Даун щото я превъртях! Ако може да е в стила на ДФ (тоест не за ПСВ ВСВ а модерен)! Знам за Джойнт Оперейшънс но не мога да си го намеря! Оф хора айде помогнете! Супер ми се играе! Хора плс помогнете! Знам че знаето нещо такова! CODENAME:OUTBREAK е идеална игра,ама се изисква някой да я намери в нет. Иначе играта супер издържана... Айде помагайте,намерете я фул версия.. Тц тц намерих й демото и некви пачове и карти но не мога да я намеря цялата! Иначе си сигурен че отговаря на изискванията! Ми като си и намерил демото не го ли пусна? И кажи от де намери поне пачовете за сингъл (в демото от ПЦМ имаше само мисия 6 и 7)... А това въпреки че е малко старичко, е перфектно тип "Делта Форс"... Продължавам да търся...
Ми от astalavista.com после се редирект-ваш към един от сървърите (там дето пише Underground Search) пак търсиш и го намираш! Но не съм го теглил, защото нета ми е ограничен! Спомням си че имаше даже допълнително карти и други.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2005 20:12
Дайте линкче за Blood Omen 1
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2005 20:29
|
|
|
|
|
Knights_Comander
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2005 21:17
Абе пичове да ви питам за играта Knights of Honor от каде мога да си купя оригинала.А и дали е излязла вече на български език.
___________________________________ BULGARIA FOREVER.TO BE A PATRIOTS!!!!!!!!
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2005 21:25
Knights_Comander написа: Абе пичове да ви питам за играта Knights of Honor от каде мога да си купя оригинала.А и дали е излязла вече на български език.
В Пулсас предполагам,че я има... Виж на сайта им!
|
|
|
|
|
Knights_Comander
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2005 21:31
Проверих първо там и се учудих че я няма някъде другаде?А знаеш ли дали е излязла на български
___________________________________ BULGARIA FOREVER.TO BE A PATRIOTS!!!!!!!!
|
|
|
|
|
denislin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2005 11:08
Aбе , някой може ли да ми даде линк за DotA Allstars 5.84c ? (Да не е от data.bg) Плс
___________________________________ аз съм тъп. Ама много. сериозно много. не е хронично, но е силно заразно. имам пристъп.... Че аз постоянно имам....
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2005 19:02
denislin написа: Aбе , някой може ли да ми даде линк за DotA Allstars 5.84c ? (Да не е от data.bg) Плс
Извини ме, но това не е ли карта за WarCraft III: The Frozen Throne ?
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2005 22:36
Coder написа: denislin написа: Aбе , някой може ли да ми даде линк за DotA Allstars 5.84c ? (Да не е от data.bg) Плс Извини ме, но това не е ли карта за WarCraft III: The Frozen Throne ? Май да
|
|
|
|
CRAZY_MIM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2005 11:04
Jedi Knight написа: Coder написа: denislin написа: Aбе , някой може ли да ми даде линк за DotA Allstars 5.84c ? (Да не е от data.bg) Плс Извини ме, но това не е ли карта за WarCraft III: The Frozen Throne ? Май да
Не май, ами си е точно карта за WC3. Влез начи в: http://www.warstomp.com->maps(от ляво се пада)->www.worldofwar.net(най-долният линк) и там си я търси.
П.С. Не влизай направо в worldofwar.net щот ше те пусне в савсем различен сайт.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2005 20:20
Ако ми дадеш линк за първата част на Gran Turismo(ама не тая дет е формула).Ако ми дадеш ти правя евала
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|