Хайде всеки да напише по 1 песен която да е истина...
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
sticky написа:а да и за всички глупаци които не разбраха ,не ви искам шибаното мнение а да напишете нещо
Леко бе ....
Един автор би трябвало да може да търпи критика . Не можеш да казваш на хората , че са глупаци защото не са харесали твоята ''велика'' творба . Меко казано текстовете ти , не струват . Ако не искаш да чуеш мнението на хората , да не беше правил тази тема .... тъиче можеш да се сърдиш само на себе си !
---------------------
Ти вярваш ли си сам , на текстовете ? Викаш всичко което си написал е истина и си го преживял , нали ?
ха ха ха ха ха ха ха ха
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
NoName написа:sticky написа:а да и за всички глупаци които не разбраха ,не ви искам шибаното мнение а да напишете нещо
Леко бе ....
Един автор би трябвало да може да търпи критика . Не можеш да казваш на хората , че са глупаци защото не са харесали твоята ''велика'' творба . Меко казано текстовете ти , не струват . Ако не искаш да чуеш мнението на хората , да не беше правил тази тема .... тъиче можеш да се сърдиш само на себе си !
цц ц ц ц аз не съм писал че им искам мнението аз написах че искам да вида те какво ще напишат не че и твоето мнение значи нещо за мен ,за мен и ти си поредния "мерзавец" дето коментира...сещаш се
- NoName
- Обратна връзка:
Хе хе хе хе ... стига бе ганГстерю ...
Пишеш нещо което не се харесва на хората ! Получаваш отрицателни мнения и почваш да обиждаш хората които са дали своето мнение за твоите текстове . Чакаи малко , така не се прави . Вместо да си благодарен на хората , че въобще са си направили труда да ти прочетат текстовете и да ти обърнат някакво внимание .
-----------------------
На всичкото отгоре твърдиш , че текстовете ти са истина и всичко това си го преживял . Аиде стига бе момче . Ти живееш в някакъв измислен свят .... спри се , огледаи се какъв е светът в деиствителност и кои всъщност си ТИ ! Не преиграваи , щото ставаш много смешен за околноте .... сещаш се
Пишеш нещо което не се харесва на хората ! Получаваш отрицателни мнения и почваш да обиждаш хората които са дали своето мнение за твоите текстове . Чакаи малко , така не се прави . Вместо да си благодарен на хората , че въобще са си направили труда да ти прочетат текстовете и да ти обърнат някакво внимание .
-----------------------
На всичкото отгоре твърдиш , че текстовете ти са истина и всичко това си го преживял . Аиде стига бе момче . Ти живееш в някакъв измислен свят .... спри се , огледаи се какъв е светът в деиствителност и кои всъщност си ТИ ! Не преиграваи , щото ставаш много смешен за околноте .... сещаш се
Стики... остави темата ти да умре из страниците уе!
Знаеш ли и аз се дразня някой като не хареса това което съм написал... но в крайна сметка го приемам с гордо вдигната глава (и малко бунт, ама няма значение
)
Ся... щом си го пост-нал тука, ЗНАЧИ, че искаш мнение. А и да не искаш - ти не си никой, че да ни кажеш какво да пишем ние тука - freedom of speech, нъл се сещаш
Никой няма да напише нещо такова... защо? Защото е тъъъъпоооооо
ха ха ха ха ха ха ха ха
...
Напиши едно стихотворение... без псувни
Знаеш ли и аз се дразня някой като не хареса това което съм написал... но в крайна сметка го приемам с гордо вдигната глава (и малко бунт, ама няма значение
Ся... щом си го пост-нал тука, ЗНАЧИ, че искаш мнение. А и да не искаш - ти не си никой, че да ни кажеш какво да пишем ние тука - freedom of speech, нъл се сещаш
Никой няма да напише нещо такова... защо? Защото е тъъъъпоооооо
ха ха ха ха ха ха ха ха
...
Напиши едно стихотворение... без псувни
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Нали имаше работа и повече нямаше да пишеш тук, бре помагачУ
Нищо не си помогнал...
Но нищо, ти ще се научиш... мдааа, ще се научиш... да пишеш като хората
Нищо не си помогнал...
Но нищо, ти ще се научиш... мдааа, ще се научиш... да пишеш като хората
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
е но ти няма и не съм помагач ,все пак ти кат си парцал нека ма аз не върша ничия работа ако ше прая нещо си го прая сам...води си изводите и имам още 6 мин така че...пак си води изводите оо но ти не можеш ходи при мама,тате да ти помогнат или при целата рода че те и майка ти и баща ти са тъпи и те не могат...
Слагай повече препинателни знаци
Ммм я ми кажи само бързо... на колко си годинки?
Завърни се някой друг път да си поприказваме пак... човеко, който сам си върши работите
Ммм я ми кажи само бързо... на колко си годинки?
Завърни се някой друг път да си поприказваме пак... човеко, който сам си върши работите
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- NoName
- Обратна връзка:
sticky написа:а NoName (красимира) така трай си трай рус ....
Еххххх ..... момче , момче .
Нещо против русите хора ли имаш ? Даи тогава твоя снимка да те видиме колко си опасен , копие на Еминем .... Ха ха ха ха
Кажи ми ти какво си постигнал в твоят живот , за какъв се мислиш ти всъщност ? (рапър ли си , какво си ? )
Ха ха ха ха ха ха ... думите не ми ситгат , напушва ме на смях ....
- Reaf
- В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
- Обратна връзка:
То си е**** мамата,такава добра идея и кво.То излезе че някакъв идиот се прави на Шамара.Боже та Мишо е по-добър.Бегай ми оттук с тея рими.Не струват.Ако се напъна(и пръдна малко
) ще изкарам по-добри.
In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.