Автор |
Съобщение |
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 16:00
Освен продължителен флууд... остави темата си да загине из страниците...и от сега нататък - по-сериозно
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 16:07
а да и за всички глупаци които не разбраха ,не ви искам шибаното мнение а да напишете нещо
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 23:24
sticky написа: а да и за всички глупаци които не разбраха ,не ви искам шибаното мнение а да напишете нещо
Леко бе ....
Един автор би трябвало да може да търпи критика . Не можеш да казваш на хората , че са глупаци защото не са харесали твоята ''велика'' творба . Меко казано текстовете ти , не струват . Ако не искаш да чуеш мнението на хората , да не беше правил тази тема .... тъиче можеш да се сърдиш само на себе си !
---------------------
Ти вярваш ли си сам , на текстовете ? Викаш всичко което си написал е истина и си го преживял , нали ?
ха ха ха ха ха ха ха ха
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 23:34
NoName написа: sticky написа: а да и за всички глупаци които не разбраха ,не ви искам шибаното мнение а да напишете нещо Леко бе .... Един автор би трябвало да може да търпи критика . Не можеш да казваш на хората , че са глупаци защото не са харесали твоята ''велика'' творба . Меко казано текстовете ти , не струват . Ако не искаш да чуеш мнението на хората , да не беше правил тази тема .... тъиче можеш да се сърдиш само на себе си !
цц ц ц ц аз не съм писал че им искам мнението аз написах че искам да вида те какво ще напишат не че и твоето мнение значи нещо за мен ,за мен и ти си поредния "мерзавец" дето коментира...сещаш се
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 23:43
Хе хе хе хе ... стига бе ганГстерю ...
Пишеш нещо което не се харесва на хората ! Получаваш отрицателни мнения и почваш да обиждаш хората които са дали своето мнение за твоите текстове . Чакаи малко , така не се прави . Вместо да си благодарен на хората , че въобще са си направили труда да ти прочетат текстовете и да ти обърнат някакво внимание .
-----------------------
На всичкото отгоре твърдиш , че текстовете ти са истина и всичко това си го преживял . Аиде стига бе момче . Ти живееш в някакъв измислен свят .... спри се , огледаи се какъв е светът в деиствителност и кои всъщност си ТИ ! Не преиграваи , щото ставаш много смешен за околноте .... сещаш се
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 23:44
Стики... остави темата ти да умре из страниците уе!
Знаеш ли и аз се дразня някой като не хареса това което съм написал... но в крайна сметка го приемам с гордо вдигната глава (и малко бунт, ама няма значение )
Ся... щом си го пост-нал тука, ЗНАЧИ, че искаш мнение. А и да не искаш - ти не си никой, че да ни кажеш какво да пишем ние тука - freedom of speech, нъл се сещаш
Никой няма да напише нещо такова... защо? Защото е тъъъъпоооооо
ха ха ха ха ха ха ха ха
...
Напиши едно стихотворение... без псувни
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 23:46
аз исках темата да бъде изтрита,не затрита
пишете си тука пишете не мисля да чета тъй като имам работа ...
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 23:48
Хахахахахаха
БТВ, който чете това - не мислите ли, че той е флуудър? хахаха
45 мнения за един ден...
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 23:50
Existence написа: Хахахахахаха БТВ, който чете това - не мислите ли, че той е флуудър? хахаха 45 мнения за един ден...
мне съм флудер просто се интересувам от форума ...и гледам да помагам колкото мога повече
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 23:53
sticky написа: и гледам да помагам колкото мога повече
Я ми кажи ти с какво и на кого си помогнал , през двудневният си престои във форума ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 23:55
ГРЕШКА !! 1 ден е ... загледай постове там и гледай май повече за игрите помогнах на некви за мортал,а и некви програми там ,имах няколко въпроса относно ДХ 9 и т.н
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 23:59
Нали имаше работа и повече нямаше да пишеш тук, бре помагачУ
Нищо не си помогнал...
Но нищо, ти ще се научиш... мдааа, ще се научиш... да пишеш като хората
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2005 00:00
е но ти няма и не съм помагач ,все пак ти кат си парцал нека ма аз не върша ничия работа ако ше прая нещо си го прая сам...води си изводите и имам още 6 мин така че...пак си води изводите оо но ти не можеш ходи при мама,тате да ти помогнат или при целата рода че те и майка ти и баща ти са тъпи и те не могат...
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2005 00:04
Слагай повече препинателни знаци
Ммм я ми кажи само бързо... на колко си годинки?
Завърни се някой друг път да си поприказваме пак... човеко, който сам си върши работите
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2005 00:06
бързо небързо пак нема да ти кажа нито име,нито години,нито местонахождение ,мое ме видиш на улицата ше ме познаеш
в лицето съм копие на Еминем лесно се познавам хода с черно яке,шапка ,сини дънки ,по някой път не са дънки ,черни кецове с жълти връзки,така че ако искаш търси ме
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2005 00:09
Добре, човеко който прилича на Еминем. Ей сега си хващам якето и тръгвам с триколката да те търся
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2005 00:11
чакам те... и ме остави че тръгвам ма да си вземеш и близалката че ше плачеш като си без нея а NoName (красимира) така трай си трай рус ....
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2005 00:24
sticky написа: а NoName (красимира) така трай си трай рус ....
Еххххх ..... момче , момче .
Нещо против русите хора ли имаш ? Даи тогава твоя снимка да те видиме колко си опасен , копие на Еминем .... Ха ха ха ха
Кажи ми ти какво си постигнал в твоят живот , за какъв се мислиш ти всъщност ? (рапър ли си , какво си ? )
Ха ха ха ха ха ха ... думите не ми ситгат , напушва ме на смях ....
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2005 00:54
То си е**** мамата,такава добра идея и кво.То излезе че някакъв идиот се прави на Шамара.Боже та Мишо е по-добър.Бегай ми оттук с тея рими.Не струват.Ако се напъна(и пръдна малко ) ще изкарам по-добри.
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|