Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кой да ни е шеф?

AshamanBG    32%  32%  [ 9 ]
 Diabolic_soul    21%  21%  [ 6 ]
 друг    46%  46%  [ 13 ]
Общо гласове : 28
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2004 19:09

Както казах, аз съм доста несериозен и затова не мога да се нагърбя с някаква прекалено сериозна задача, като измисляне на бойна система. Но ми кажете по какво да работя и мога да изпълнявам нещо като поръчки - да измисля видове герои, или класове, или пък различни ордени и т.н.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2004 17:26

Ако сте се отказали от темата-жалко!Ако не сте-ето най-основното за бойната система,което измислих:
Атака на атакуващия-защита на защитаващия се.Ако разликата е повече от 90,става 90.Ако е по-малко от 10 става 10.
Атакуващият хварля зар 100.Ако хварли по-малко от разликата удара е успешен.
Примери:
1.атака атакуващ=560;защ защитаващ=460;разлика=100,следователно 90;хварля се 49;успех
2.атака атакуващ=20;защ защитаващ=200;разлика=-180,следователно 10;хварля се 11-неуспех

Приятел

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2004 18:11

Не кефи особенно. Иначе да си призная аз не работя по проекта. Проста чакам/е Diabolic Soul да свърши с бойната система и да даде работа на всекиго. Дотогава си почивам в мир.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2004 12:53

И как точно ще се хвърля зар 100? То само изработката на стабилна конструкция с толкова стени ще струва колкото тиража на произволен бестселър. Да не говорим, че е неудобно. Да се придържаме поне към стандартните шестстенни зарове. Други варианти са - 4-стенни, 8-стенни, 10-стенни, 12-стенни и 20 стенни. Всичките са класически модели и се използват във почти всички системи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2004 14:25

AshamanBG написа:
И как точно ще се хвърля зар 100? То само изработката на стабилна конструкция с толкова стени ще струва колкото тиража на произволен бестселър. Да не говорим, че е неудобно. Да се придържаме поне към стандартните шестстенни зарове. Други варианти са - 4-стенни, 8-стенни, 10-стенни, 12-стенни и 20 стенни. Всичките са класически модели и се използват във почти всички системи.

Хвърля се 10-стенен зар 2 пъти.Първата цифра се вема за десетици(при 10 се приема че е хварлено 0)а второто се взима за еденици(при 2 десетки се приема че е хварлено 100)
А мойе да се хварли и с компютърна програма.

Приятел

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2004 14:25

мноо тъпа тема :stooped: :fingers:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2004 14:27

Aldaris написа:

СТИГА ФЛУУД ВЕ!АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ ТЕМАТА!!!!!!!!!!!!
А към алдарис- :finger: :fingers: :stooped: :die:

Приятел

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2004 14:31

Johny написа:
Aldaris написа:

:finger: :finger: :mgun: :mgun: :die: :stooped: :angryfire:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2004 16:11

Aldaris написа:
Johny написа:
Aldaris написа:

Слушай сега ПЕДЕРАС ГЪРЧЕВ тук 10 човека работим и не ни пука за ************ ***** **** ****** какъвто си ти .

Затова се скрий и не си мисли, че ще ти забравя ника защото НЯМЯ!

Не прави теми в близките 10 години!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2004 19:09

Diabolic_Soul написа:
Aldaris написа:
Johny написа:
Aldaris написа:

Слушай сега ПЕДЕРАС ГЪРЧЕВ тук 10 човека работим и не ни пука за ************ ***** **** ****** какъвто си ти .

Затова се скрий и не си мисли, че ще ти забравя ника защото НЯМЯ!

Не прави теми в близките 10 години!

Оставете глупостите. просто ги подминете, защото пича сега пак ще се обади и ще ви "здуха".
иначе идеята на Джони е крайно неприемлива според мен.
Диаболик, защо не направиш прословутата бойна с-ма и не ни дадеш цели(заръки).

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2004 21:47

Както казах и на J не съм влизал във форома по технически причини но това не значи, че не съм "бачкал".Даже вече сме двама - един приятер се съгласи да помогне и е доста добър.Очаквайте тестване до края на следващата седмица!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2004 11:14

Не знам до къде сте я докарали, но ми стана смеш...интересно и за това ще помоля да направите едно обобщение на това, което сте напрвили засега, защото не ми се четат 12 страници с глу.. неща, които не са по темата. А и да, понеже виждам, че сте много запознати ще ви предложа линкове към трите най-добри РПГ портала, ако естесвено не ги знаете вече:

sivosten.com - За Ендивал
rpgbg.net - За ролевите игри, като цяло, но по-специално за А16
rpg-rebellion.net - За ролевите игри като цяло

Айде и успех :lol: :lol: :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2004 14:03

Бай Брадър написа:
Не знам до къде сте я докарали, но ми стана смеш...интересно и за това ще помоля да направите едно обобщение на това, което сте напрвили засега, защото не ми се четат 12 страници с глу.. неща, които не са по темата. А и да, понеже виждам, че сте много запознати ще ви предложа линкове към трите най-добри РПГ портала, ако естесвено не ги знаете вече:

sivosten.com - За Ендивал
rpgbg.net - За ролевите игри, като цяло, но по-специално за А16
rpg-rebellion.net - За ролевите игри като цяло

Айде и успех :lol: :lol: :lol:

Благодаря за порталите!Но повече не пиши в тази тема тя е за определини хора ако искаш да влезеш в този кръг го заяви ясно.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2004 23:59

Ще пуснете ли резюме-то?

Бтв това е много кофти формула. По-добре е да оставяте и читателите да се изкажат от колокото да си правите играта само за вас си. + това може да я локнете, но не забравяйте, че критиката е най-добрия учител. Ако има отделна тема за това много съжалявам. Нека някой премести/изтрие постът ми, ако смята, че ще е за добре.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 00:07

Бай Брадър написа:
Ще пуснете ли резюме-то?

Бтв това е много кофти формула. По-добре е да оставяте и читателите да се изкажат от колокото да си правите играта само за вас си. + това може да я локнете, но не забравяйте, че критиката е най-добрия учител. Ако има отделна тема за това много съжалявам. Нека някой премести/изтрие постът ми, ако смята, че ще е за добре.

Всъщнос даваш много хубава идея но хората не четът написаното.Престависи ако всички започнат да критикуват и да разменят с техните си версий става страшно.Всъщност имаше идея да сложим всичко в една тема(даже аз съм отговорния) но не става колкото и да го мисля.Ако мислиш, че можеш да помогнеш с нещо те привествам в екипа но ако си просто критик изпращай лични съобщения.

Благодаря!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 04:08

Ами прочетох темата :shock: . От всичко, което видях имам само един единствен съвет към вашия "екип". Седнете всеки от вас (без изключение) и поиграйте малко! Ендивал ли ще бъде, Свят по ЗиЗ ли ще бъде, World of Darkness ли ще бъде, просто седнете и натрупайте опит! Само чрез опит ще можете да направите това, което искате. А вервайте ми, трябва ви много! Не искам да ви обезкуражавам или нещо подобно. НЕ, просто съвет. А най-хубаво ще е да се видите лице в лице, ако естествено не живеете в различни градове на страната. Преди да отговорите на този пост, спрете! Пребройте до 10 и помислете, както обичате да се изразявате :) . И не забравяйте...

Бай Брадър из уочинг Ооооооул ъф ю!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 13:08

Еми, какво да кажа... Аз играя от 13-годишен, бил съм и водещ, и играч, но наистина ми се струва, че няма да е лоша идея да поцъкаме и с останалите в екипа. Липсата на опит я забелязах и аз, но така и не се сетих за приемливо решение. Вярно е, че почти всичи предложения досега са свързани предимно с компютърни ролеви игри и техните системи. Така че това за играта е доста добра идея. Аз съм "ЗА", но първо трябва да се разберем кой откъде е. Всеки от участващите да пише - така ще може да организираме една-две сесии, хем да натрупаме повече опит, хем да се запознаем.
И така - аз съм от София.

П.С. Бай Брадър, благодаря за добрата идея!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 18:17

AshamanBG написа:
Еми, какво да кажа... Аз играя от 13-годишен, бил съм и водещ, и играч, но наистина ми се струва, че няма да е лоша идея да поцъкаме и с останалите в екипа. Липсата на опит я забелязах и аз, но така и не се сетих за приемливо решение. Вярно е, че почти всичи предложения досега са свързани предимно с компютърни ролеви игри и техните системи. Така че това за играта е доста добра идея. Аз съм "ЗА", но първо трябва да се разберем кой откъде е. Всеки от участващите да пише - така ще може да организираме една-две сесии, хем да натрупаме повече опит, хем да се запознаем.
И така - аз съм от София.

П.С. Бай Брадър, благодаря за добрата идея!

Аз съм от враца(и вярвам,че съм единствения)

Приятел

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 20:19

1-HELLwINd
2-Широки интереси по история и по-малко по литература. Нямам награди защото не съм очаствал никъде, първенец на класа по история и л-ра. Чел съм много книги-игри.
3- 16 години от Вършец

1. denislin
2. самоук специалист по всичко, по конкретно : класове
3. 14 години от София

1.Diabolic_Soul
2. разбирам от сюжети и спициалис по сякакви видове "ЕЛФИ"!!!
3. На 18г от Плевен имам литературни познания и 4-ри награди за литературно творчество от национални конкурси!

1-Johny
2-Оръжия,магии,ниг-ове
3-12 години,враца,нямам награди и както казах на няколко места-писал сам вече няколко такива игри,но не особено добри,ако ме разбирата

IDontForgive
1. Рисувам добре.
2. добър съм в измислянето на пресонажи и класове, както и сюжет и истории.
3. Адски съм добър....

1.Ashaman
2. Мога да рисувам прилично, от 4год се занимавам с Ролеви игри, имам доста опит. Бива ме по езиците и се занимавам с бойни изкуства от 3год. Имам познания в доста други области - ветроходство, лов, астрономия, фехтовка, оцеляване, китайска медицина и др.
3. От София съм, на 15г. Ако се захвана с нещо сериозно (което рядко се случва) го довеждам до край, независимо какво ми струва.

Моля всички пропуснати да ми изпратят лично съобщение!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 22:09

Добре, местожителството е проблем. И все пак ... идва зимна ваканция! Може да се съберем някъде. Проблем ще бъде, разбира се пътуването и всичко останало, но е напълно възможно. След като всички сме буквално от цяла България, трябва да се разберем къде да се срещнем. Моето предложение е София - все пак цели двама сме оттук :) . Дори мога да уредя квартира за 1-2 дни на до 4 човека.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com